Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Bazı arkadaşların konuya yaklaşımı Hüseyin Çelik'in "kimseye karıştığımız yok ama kabul edilemez" söylemi gibi olmuş.

"Taciz kötü ama dekolte neden giyiliyor"

Canı öyle istediği için, kendisine onu yakıştırdığı için, senin ilgini çekmek istediği için, hatta belki tahrik etmek için. Çok da önemli değil bu çünkü sebep ne olursa olsun sana taciz hakkı doğurmuyor. (taciz hakkı diye bir şey yok zaten)

Geçenlerde "yılbaşında taksim'e giden kız" konusu vardı, 50 mesaj varsa içersinden 5 tanesi kızdan evvel ya da kızdan fazla tacizciyi yeriyordu.

Evet kız Taksim'e giderek ihtimalleri cebine koyuyor, taciz edilmeyi ve gerekirse otobüs durağına tırmanmayı göze alıyor, bu kendi benliği açısından yapmaması gereken bir şey olabilir lakin tacizciden çok kızın tutumunu konuşmakla hepimiz hataya düşüyoruz ve prim vermiş oluyoruz.

Velhasıl kelam dekolte cinsel tacize "bahane"dir evet, "sebep" değil.

Konuya girdim yorum yapacaktım ta ki bu arkadaş yorum yapana kadar. yorumu okuduktan sonra benim yapmama gerek kalmadığını farkettim Eklemede yapiyim. dekolteli giyinen erkeğin amacı neyse kadının amacıda odur.

dikkatimi çeken her şeye bakarım bu bir apartman olabilir, araba olabilir veya bir kadın olabilir. dekolte giymeyen bir kadına da bakabilirim, yani odak noktası dikkat. dekolte de dikkati körükleyen bir etmen. ancak bu demek değildir ki her dekolte giyen kadın dikkat çekicidir ve bakarım.

bakmak normaldir ki, iddia ediyorum kadınlar daha çok bakıyor dekolteli kadınlara. ancak süzmek, kesmek, göz hapsi, laf atma eylemleri, taciz vs. hadiselerin yanlış olduğu bilinen bir gerçek. ne yazık ki ülkemizde bunu idrak edemeyen birçok tacizci arkadaş var bu yüzden tedbirli olmakta fayda var. :)

diz seviyesi veya bir iki parmak üzeri etek bana göre mini bir etekten daha çok yakışıyor ve asil duruyor. göğüs dekoltesindense, sırt dekoltesi yine ayrı bir hava katıyor.
O zaman şunu da diyebiliriz; Kadınlar kadınların düşmanıdır ve dekolte her kadınının başka bir kadın için kullandığı silahtır. Ama bunu kullanırken erkeklerin ne düşüneceklerini ya da nasıl düşündüklerini unutmamakta fayda var.

Sırt dekoltesini çok seven ve bayanlara yakıştıran bir bayanım. Aynı görüşteyiz göğüs dekoltesi yerine, sırt dekoltesini tercih ederim. :)

Bazi şeylerden doymuş insan vardir doymamis insan vardir.Kimisi kapalidan hoslanir kimisi de tum vücudunu açsa tiksintiyle bakılır. Bir sarki sozu vardi "Bütün is Tahir ile Zühre olabilmekte yani yurekte" Bu da onun gibi birsey insanlarin nefsi kudurmadigi surece taciz falan hikaye

İnsanın gördüğü şeylere karşı beyninin yettiği kadarı algıya dönüşür ve çeşitli hisler sunar. Çıplak bir çocuk görünce normal bir insana bu görüntü komik gelmeli kendinden geçiyor onu seks objesi olarak görebiliyorsan sapkınsın arkadaşım . Ötesi değil. Yine mini etekli kadın veya dekolte giyen kadın görünce kafanda o kadının arayış içinde olduğunu düşüncesi ile sapık yaklaşımlar içerisinde olmak da kendini bilmezliktendir. Uçkurunuz çürüsün eğer böyle düz mantık beyinsizce çıkarımlarda bulunabiliyor iseniz. Bamyadan beter olun inşeallahslkjsdf

Acandamı bakandamı suc bilemedim.

Dekolte sadece göz tacizine bahane olabilir cinsel taciz ne ya oldu olacak kuytu köşede sıkıştırıp tecavüz edin mahkemede hakime ama hakim bey onun göğsü fazla dekolteliydi bende şey sandım ne bilim şey olduğunu..

Haklı yorumlar yapılıyor

Bu soruyu erkeklere değil de bayanların tamamına sormak lazım. Hatta "neden dekolte giyiyorsunuz" diye başlığı düzeltmek daha yerinde olur. Eminim ki bir çok bayanın cevabı "çekici görünmek için" olacaktır. Ve buradaki tacizin eyleme geçen mi yoksa gözle yapılan taciz mi anlamadım. Gözle yapılan taciz olarak algıladığım için görüşlerimi öyle yazacağım.

Dekoltenin derinliğini de göz önüne almak lazım. Örneğin gögüslerinin tamamı dışarıya çıkacak şekilde giyinmiş ise bu kızın "beni taciz ettiler" demeye hakkı yoktur. Erkeklerde nefs diye bir şey vardır bunu bayanların anlamasını beklemiyorum zaten. Dekolte giyen biri zaten erkeklerin ona bakmasını göze alarak giymiştir,hem dekolte giyip hem de "bana bakmasınlar" diyen salak kızlar hâlâ yaşıyor mu?

:) 2tarafta haksız duruma düşebiliyor

Bakıyoruz Geciyoruz,Bakılmamasını İsteyenler Giymez Zaten Aşırı Dekolte

Dün akşamdan itibaren okuyorum yorumları merak ediyorum dekolte yada mini etek giydigi için kaç arkadaşımız bir bayana cinsel tacizde bulundu ? :)

Dün akşamdan itibaren okuyorum yorumları merak ediyorum dekolte yada mini etek giydigi için kaç arkadaşımız bir bayana cinsel tacizde bulundu ? :)

işte mesele o :D tabiki hiç birimiz :D bizimkisi sadece laf :cici:

Bakmakta bir tacizse ben.

Bakmam diyen erkek var mı çok merak ediyorum ama taciz bambaşka bir şey dekolte neye göre dekolte? Kimine göre hafif bir göğüs dekoltesi bile olay olurken kimine göre bir karış mini bir şey ifade etmez bu kişiden kişiye göre değişir.Tacize bahane midir? Tabi ki değildir,öyle bir saçma şeyin bahanesi mi olur kişinin beyninde sıkıntı vardır taciz etme gereği duyar bak geç kardeşim taciz de neyin nesi?

Bakmam diyen erkek var mı çok merak ediyorum ama taciz bambaşka bir şey dekolte neye göre dekolte? Kimine göre hafif bir göğüs dekoltesi bile olay olurken kimine göre bir karış mini bir şey ifade etmez bu kişiden kişiye göre değişir.Tacize bahane midir? Tabi ki değildir,öyle bir saçma şeyin bahanesi mi olur kişinin beyninde sıkıntı vardır taciz etme gereği duyar bak geç kardeşim taciz de neyin nesi?

Bakmak ayrı tabiki ama konu cinsel taciz. Bakmam diyene bakmıyorum diyene inanmak güç bende bakıyorum geçenlerde banka çıkışı bir bayan denk geldi etek bir karış üstündekide öyle çevrediki her kes bakıyodu en küçügünden en büyügüne kadar 'Allahtan korkusu yok kuldanda utanmıyor ' dedim Dedem bile bakar yani :D

Bakmak ayrı tabiki ama konu cinsel taciz. Bakmam diyene bakmıyorum diyene inanmak güç bende bakıyorum geçenlerde banka çıkışı bir bayan denk geldi etek bir karış üstündekide öyle çevrediki her kes bakıyodu en küçügünden en büyügüne kadar 'Allahtan korkusu yok kuldanda utanmıyor ' dedim Dedem bile bakar yani :D

Yahu dürtüdür zaten o :) bakarsın ne güzelmiş be dersin türlü türlü cümleler kurarsın :D ama taciz sapıklıktır o başka bir olay taciz eden de ACİZ insandır.

Geri