Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Dün akşamdan itibaren okuyorum yorumları merak ediyorum dekolte yada mini etek giydigi için kaç arkadaşımız bir bayana cinsel tacizde bulundu ? :)

Onu yapacak cesareti olan biri şuan burada değil en kalabalık mekanlarda dekoltesi bol ortamlarda aranıyor olurdu..

[YOUTUBE]iULz19Cc7yw[/YOUTUBE]

Şimdi klibi izleyin taciz nedir görün haha :zuha: Bizimki sadece bakmak yahu :zuha:

bakınız sapık adam, karşıdaki bayan kapalıda olsa açıkda olsa yapacağını yine yapar...dekolte bahane değil bence.. bu kişilerin önceden tespitide mümkün değil.. önceden tespit edilip toplumdnan uzaklaştırılıp tedavi görmeleri sağlanmalı.. bu ülkemiz için ciddi bir konu.. her yılbaşında görüyorsunuz taksimdeki bayanların ne çektiklerini, sadece taksim değil ülkenin her yerinde bu böyle... bknz toplu taşıma araçlarındaki bayanlara yapılan tacizi, konserlerden hiç bahsetmiyim bile :)
bu ülkemizin acı bir gerçeği.. cinselliğin afrikasıyız sözüne katılmamak elde değil.. :/

Açılandamı suc bakandamı bilmiyorum ama :) Dünyanın her yerinde var denilebilir. Antartikayı saymıyalımda .d

Üşenmeden tüm yorumlara göz gezdirdim. Çok güldüm bazı yerlerde.
Gidişatta dekolte giyenlerin çoğu özgürlüğümüze karışamazlar demiş. Haklılar kimsenin bir şeye karışma hakkı yok. Giymeyenler onların ne için giydiği belli diye imada bulunmuş. En son sırt dekoltesi gögüsten daha masumane denip nokta konmuş. :zuha:
Yorumuma gelince. Taciz edenlerin bahanesidir. Bahane değildir konusuna katılmıyorum. Bu bahane onlara bir haklılık kazandırmıyor sadece.İradene sahip çıkmayı öğreneceksin bir zahmet. Erkeklerin tahrik oldukları şeylere göre kendimizi şekillendirmek saçmalığın daniskası. Bunun dışında çok dekolte giyen giymesin kardeş ne yahu? Sanane giyerse giysin. Giydi diye haketti mi dicez? Benimde bayanlarda sevmediğim şeyler var da bu kimsede tecavüz veya taciz hakkı doğurmuyor.

Isterse çıplak gezsin tecavüzu bırak taciz dahi etmeye hakkı yok.

ZA9pzZ.jpg

Elbette bahane degildir. Baska ulke olsa ''kadin istedigi gibi giyinir kardesim size ne'' derim, ama malesef ulkemizde kopege,esege,damacanaya,hatta cansiz mankene bile tecavuz eden duz duvara tirmanan sapiklar mevcutken dekolte giymek cesaret ister.

İnsan gibi giyinilmeli, zaten açıklık hayvanlık belirtisidir. (diyebildim.)

Cinsel tâciz için herhangi bir bahâneye de gerek yok aslında.

Olur mu öyle şey.. İsteyen istediği şekilde giyinebilir. Tacizin bahanesi olamaz kimse kafasındaki kirliliğe kılıf aramasın.

Odunu ateşlemek için konuyu guncellemeye geldim.
Bayılırım dekolteye.

tacizin bahanesimi var ? legalleştiren bir sebep ? ne diorum lan ben , beyler kusurabakmayın 1 anlınada olsa humanist yaklaştım allah belamı versin

Evrensel değerlere göre tabi ki değil. Ancak her ülkenin kendi gerçeğini de gözardı etmemek lazım.

bahane degil sebebdir

tacizin bahanesi olmaz düzgün ahlak sahibi olan bir insan bunu ayırt edebilir diye düşünüyorum herkes kendinden sorumludur en başta

Geri