Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Taciz derken ne mesela. Öküz gibi bakmak taciz sayılır mı?

Sizin nefsiniz sağlam değilse örtü altındakine bile sulanırsınız

• Beğen
Tepkiler: W
sanki ayaküstü tecavüz felan ediyosun başlığa bak herkes birbirine bakar arkadaşım
teşhircilik her daim olacaktır kimisi bakılmaktan hoşnut olur kimisi olmaz
maksat nasıl baktığındır.

Değil tabiki. Aklı uckurunda olan amiplere çarşaf da giysen çıplak da gezsen sonuç değişmez. Ama işte kime ne anlatıyoruz

Sapığa her şey bahanedir. Dekolte bunun yanında hiç kalır.

Hayvanlar ve çocuklar da mı dekolte giydikleri için istismara uğruyor? İnsanoğlu bütün çirkin davranışlarına kalıp bulabilen bir canlıdır.
Onlara göre her hatanın bir nedeni var kimse ben “Pisliğin teki olduğum için yaptım”demez.
Çünkü herkes kendi çapında mükemmel..

Kimsenin yaşam ya da giyim tarzı taciz için bahane olamaz. Bakış olur sözlü taciz olur hepsi son derece ilkel davranışlardır. İradesi güçlü olan bir erkek sadece "Hoş kadınmış" der ve başını çevirip gider ancak ısrarla bakıyor ya da söz, davranış ile ileri taşıyorsa bu tacizdir ve affı da olmaz.

Evet bahanedir.Bahaneden kastım;karşı taraftaki hırt bunu kullanarak taciz eylemini gerçekleştirdiğini söyleyebilir.Halbuki dekolte giyseniz de;giymeseniz de bu durum böyledir.Neyse,güne yeni başladım sövmek istemem.

Dekolteye baktığım için tacizci konumuna düşer miyim? Evet, bu ülkede her şey mümkün..

Geri