Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Bahanelerden biridir ama ilk sırada değildir ..

:/
Ne yani biri bi yerine hakim olamıyor diye mini etek te mi giyilmesin? :/

Tut kendini be adam tut
pipi ye kan gidince beyine ulaşmıyor tabiiii

Böyle bir konu vardı sanki ama emin değilim, dekoltenin abartılanları çok var. Artık ben gördüğümde içim kalkıyor, o derece çıplaklık insanı rahatsız ediyor yada aklına kötü fikirler getiriyor olabilir ama ne olursa olsun cinsel tacizin bahanesi olmaz. O zaman deniz kenarındaki bütün bayanları ve erkekleri taciz etmek gerekirdi. Bu sığınılacak bir bahane olamaz, herkes kendi namusundan ve ahlakından sorumludur. Birinin açık giyiniyor olması ,başka birinin onu taciz etmesine gerektirmez. Uçkuruna sahip olamıcaksan bakmıcaksın kardeşim.

İyi şimdi burda vakit öldürmeyin ilk gördügünüz mini etekli yada dekolte giymiş bir bayana saldırın ne duruyorsunuz. Saçmalamayın Allah aşkına.

:/
Ne yani biri bi yerine hakim olamıyor diye mini etek te mi giyilmesin? :/

Tut kendini be adam tut
pipi ye kan gidince beyine ulaşmıyor tabiiii

Bahçeye tavuk girmiş. Tavuğuna sahip cık diyorum Bahçeni başka yere al diyorsun :)

Valla bazi adamlar bastan asagiya kapali bile olsan taciz edicek gibi bakiyor.. afedersinizde
Payi olabilir ama bana tacizcilerin bu bahaneside cok komik geliyor, kendime sahip olamadim demiyorda dekolte vs bahane ediyorlar.

Cinsel taciz suçu Türkiye de tahrik ile hafiflediği sürece pantolon paçası ile ayak bileği arası açık olsa bile tahrik olacak mahlukatlar barındırıyoruz içimizde.

yaz da yaklaşıyor kızlar cıbıl cıbıl ama bence bu onları taciz edeceğimiz anlamına gelmiyor

Eline
Beline
Diline

Hakim olmayı beceremeyen aç ların bahanesi:p

Valla bazi adamlar bastan asagiya kapali bile olsan taciz edicek gibi bakiyor.. afedersinizde
Payi olabilir ama bana tacizcilerin bu bahaneside cok komik geliyor, kendime sahip olamadim demiyorda dekolte vs bahane ediyorlar.
Hah güzel bir konuya değindin =) şimdi beyler diyorki "heryeri açık olanı merak etmiyor insan zaten görüyoruz, önemli olan kapalının altında neler var ". Hayda buyur burdan yak :) Taciz edecek olan çarşafa da bürünsen taciz eder yani

peki o bacağı memeyi bana açmıyorsanız kime açıyorsunuz allasen? Terzi nerimana mı?

Maria ve Penguen arasında ki Tavuk muhabbetini ilgiyle izliyorum .. Az önce arkadaş aradı " Spider Man 2 gelmiş sinemaya gidelim " dedi " yok ben çok daha heyacanlı bir şey izliyorum " dedim .. :)

Hah güzel bir konuya değindin =) şimdi beyler diyorki "heryeri açık olanı merak etmiyor insan zaten görüyoruz, önemli olan kapalının altında neler var ". Hayda buyur burdan yak :) Taciz edecek olan çarşafa da bürünsen taciz eder yani

hehe Yaren guzel dedin :)
ama yok gercekten belki dekolte tahrik edebilir ona bisey demiyorum
ama insan kendini dizginlemesi lazim, yani her dekolteli bilmem mini etekli gordugunude taciz ediceksen evden cikma kardesim bu kadar net

Bırakın cinsel tacizi, daha fazlasına bile etkendir. Allah bir şeyi boşuna emretmez. Kapanacaksın diyorsa, kapanacaksın. Kara çarşafa bürünmelere gerek yok, adam akıllı örtün yeter.

Geri