cidden masumane soruyorum kararında açıklıkta giyim baştacı ama bir kadın neden derin dekolte, aşırı mini tercih eder ? bunu mantık çerçevesinde açıklayacak birisi yok mu ?
zevk melesi/ymiş miş miş miş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cidden masumane soruyorum kararında açıklıkta giyim baştacı ama bir kadın neden derin dekolte, aşırı mini tercih eder ? bunu mantık çerçevesinde açıklayacak birisi yok mu ?
Kapalı lar daha çok dikkatinizi çeksin annaaamm bunda ne varki böyle saklıyor diye
Ben acıliyayim dikkat et böyle her tarafı açık gezenlerin teşhir etme yonulerinden başka güvendikleri pek biseyleri yoktur ondan ötürü acarlarki dikkati başka taraf çeksin yuzundeki 50 kat boya ve karakterindeki noksanliklari öyle kapatıyorlar:p kimse alınmasın üstüne laflarimi ugrasamam
Ya kendine aşırı öz güveni vardır, ya dekolte giyinmeyi seviyordur, yada göstermek istediğindendir.cidden masumane soruyorum kararında açıklıkta giyim baştacı ama bir kadın neden derin dekolte, aşırı mini tercih eder ? bunu mantık çerçevesinde açıklayacak birisi yok mu ?
yani sonuçta amaç dikkat çekmek üzerine kurulu![]()
Ya kendine aşırı öz güveni vardır, ya dekolte giyinmeyi seviyordur, yada göstermek istediğindendir.
Bu üç seçeneğin üçü veya biri olabilir.
ßaşak çoğ tatlısın lan kıvırcık ::kiki:
Kızım bu kapalılık yada açıklıkla alakası olan bir durum değil. Kendi özelin lan kendi özelin. Niye sonuna kadar her şeyi açıyorsun ki.. Ben olaya dini açıdan ikinci plandan bakıyorum. O bambaşka tartışma konusu olur.
Açık giyinilir ama abartması her zaman ilgi çekmektir. Neden insan kendi vücudunu sergiler ki.. haa sergiledin. sergile. O zaman erkeklere de '' ayh kızlar bu erkeklr sapk yha'' demeyecekler.
Teşekkür ederim.baya bir mantıklı geldi bu cevap dekolte neden giyilirin özeti bu sanırım![]()
ben cevap vereyim.ayak bileğinden bile tahrik olurumTeşekkür ederim.Aklın yolu her daim birdir.
Peki izninizle ben size bir soru yöneltmek istiyorum; Her dekolte giyen kadına bakar mısınız veya dikkatinizi çeker mi? Erkek olarak sizin gözünüzde dekoltenin ölçüsü ne kadardır?
Anladığım kadarı ile ayak bilekleri hassas noktanız.
ben cevap vereyim.ayak bileğinden bile tahrik olurum
Asıl abazanlık bunu gerçekten düşünen zihniyettir diye düşünmekteyim.Hüma o sorunun cevabı bir den '' nefes alsın yeter'' diyenler oluyor :zuha:
buradakiler alınmasınlar litfen :T:
Teşekkür ederim.Aklın yolu her daim birdir.
Peki izninizle ben size bir soru yöneltmek istiyorum; Her dekolte giyen kadına bakar mısınız veya dikkatinizi çeker mi? Erkek olarak sizin gözünüzde dekoltenin ölçüsü ne kadardır?
dikkatimi çeken her şeye bakarım bu bir apartman olabilir, araba olabilir veya bir kadın olabilir. dekolte giymeyen bir kadına da bakabilirim, yani odak noktası dikkat. dekolte de dikkati körükleyen bir etmen. ancak bu demek değildir ki her dekolte giyen kadın dikkat çekicidir ve bakarım.
bakmak normaldir ki, iddia ediyorum kadınlar daha çok bakıyor dekolteli kadınlara. ancak süzmek, kesmek, göz hapsi, laf atma eylemleri, taciz vs. hadiselerin yanlış olduğu bilinen bir gerçek. ne yazık ki ülkemizde bunu idrak edemeyen birçok tacizci arkadaş var bu yüzden tedbirli olmakta fayda var.
diz seviyesi veya bir iki parmak üzeri etek bana göre mini bir etekten daha çok yakışıyor ve asil duruyor. göğüs dekoltesindense, sırt dekoltesi yine ayrı bir hava katıyor.