Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Kizlar bazen ben bile tahrik oluyorum size bakinca :aga:

Taciz ile tahrigi karistiranlar olmus. Tahrik olabilir ama tacizi gerektirmez. Taciz edecek olan insan zaten kendini kaybetmis insandir. Kendini kaybetmis insan birak dekolteyi carsafli kadinda bile taciz edecek bir sey bulur. Tacizin tecavuzun insanlik sucu oldugunu unutup mini etek giydigi icin "tahrik indirimi" yapilmasi ayri bir vaka zaten.

Beyni bacak arasında atanlar için çarşaf dahi bahanedir.

İyi hadi dekolteyi bahane sayın siz. Peki bir köpek, eşek dekolte mi veriyor? Hadi sizin o iğrenç bedeniniz canlı diye bundan da tahrik olsun. Peki bir damacana?
Tacizin bahanesi yoktur. Biz kimseye içinde cinsel istek olmasın demiyoruz ki bu mümkün değil zaten. Burada önemli olan nefsi terbiye etmektir.
Dekolte konusu çok büyütülüyor en azından bu forumda takip ettiğim kadarıyla böyle. Senin sevgilin, eşin, kız kardeşin giyince ne oluyor? Sen, kardeşin dekolte giydi diye taciz edilse en çok kıyameti koparanlardan olursun kuvvetle muhtemel. İşte senin bu yakıştırmaları yaptığın biri de bir başkasının eşi veya sevgilisi her neyse. Zayıf iradenizin suçunu bir başkasına atmayın

Bensem o dekoltenin sahibi evet taciz bahanesi napim cok seksi ve guzelim:dyg: :dddd

kapalı kara çarşaflı kadınlardan bile tahrik olanlar var :D

iş beyinde, nefis te bitiyor.

Açık giyildiğinde baktıkları ve tahrik oldukları kesin. Bazıları baktığı ile kalır bazı hayvanlar ise taciz eder.

ya bazı yorumların basitliği, zekasızlığı, çirkinliği... okuyamadım, o kadar gerzekçe.

Cevap: kesinlikle hayır.
Öküzler için kadınlar nasıl giyeceklerini dizayn etimemeli.

Kızlaar lütfen memelerinizi açıp sokakta gezer misiniz? Biz erkekler üstsüz gezebiliyoruz. Meme gibi alt tarafı organ olan bir yapıyı metalastiran sapik zihniyete aldırış etmeyin lütfen.
Eşitlik önemli.

Kinaye yaptim simdi ciddiye alır bunlar.
Hak da verebilirler gerçi .d

Allah gorusun.
Kadinin memisleri hazine gibidir.
Korunmasi gerekir :D.dd

Dilimin ayarına, parmaklarımın seriliğine, konunun buram buram cehaletine susarak yetinmek istiyorum zira buradan bir BAN çıkabilir.

Kadının kıyafeti ya da yaşam tarzı sebebi ile taciz edilebileceği düşüncesi kesinlikle kabul edilemez ve taciz etmek için hiçbir bahane uydurulmaz.
Kadınları taciz etmeyi kendinde hak görmek, bir erkeğin iradesinin zayıflığını gösterir.

Sorunun saçmalığı kabul edilebilir ama ülkemizde geçerli bir savunma olmasına ne desem bilemedim. Taciz için dekolte şart değil yani. Zihniyet meselesi. Böyleleri yüzüne dünya yaşamının güzelliklerinden mahrum kalmak acı veriyor :) Espri bir yana kamusal alanda uygun şekilde giyinmeli, işin cılkını çıkartanlar da var. Ağır olunacak yerde ağır ve asil olunur, eğlence yerinde seksi ve sportif her neyse o olunur zevklere göre. Giyim özgürlüğünü yanlış anlayıp uygulayan da var deyip kadınların giyim özgürlüklerine saygımı sunuyorum.

Geri