Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Hiç birşey taciz etmeye sebep değil tabii ki ama bakmak dersek o ayrı ben göz zinasından kaçınırım bir açıklık görünce aklıma haydar dümeni felan getiriyorum

Bu ülkede herşey bahane olabilir, tek bir bakış bile. Tayt giyen kızların tahrik amaçlı giydiğini okuduğum bir başlık vardı mesela, şaşırıyor muyuz? Hayır

Asla cinsel tacize bahane degildir olmamali amaaaaaa gel gelelim ki hic bir erkek sehvet duymamazlik yapamaz bedensel bir tahrik söz konusudur olur yani e bu birazda sapiksa tacize kadar gider .
Gercekler cok can sıkıcı : (

Bahane denilemez. Fırsat, imkan, dürtme olarak adlandırılabilir.

Taciz cinsel dürtüdür,hiç öyle dürtülerim olmadı.Dekolte gördüğümde bakarım kızlar bile bakıyor yahu biz nasıl bakmayalım ^^

Bahane değil sebeptir bencede. Dekolte var dekolte var.

Kediye köpeğe eşeğe tecavüz ederek kendini tatmin eden kişiler arasında yaşıyoruz .Kızlar kendileri için giyiniyor kuşanıyor süsleniyor çoğu zaman ama öyle güzel bir dünyada yaşamıyoruz maalesef.

Yakın da anadan üryan gezelim diye talepler bekliyorum ben.
Erkek hallense suç / hallenmese baska adlandiriliyor.
Bahane degildir, ama bi nevi karsi tarafi tahrik etme unsuru içerdiği için sebeptir.
Lutfen artik kendinizi kandirmayin .
Ben böyle rahat hisediyorum diye degil bende bunlar var farkindayim farkinda olmalisin karşılığı.
Şöyle baktığım da artik beyler daha kapalı ve korunakli hale geldi.
Bu bahsettiklerim asiri teshirciliktir.

"Araştırmalara göre, cinsel taciz ve tecavüze yönelen kişilerin çoğu, ilişki ve iletişimleri şiddete dayalı ailelerin çocukları. Bu kişilerin yaklaşık 4`te 1`i, çocukluk döneminde kendileri de tecavüze maruz kalmış. Dayağın ve şiddetin egemen olduğu ortamlarda yetişen bu kişilerin cinsel tecavüz dışında başka suçlara da yöneldikleri görülüyor"

Simdi acik sacik giyinen gorunce bakan erkekler okuz, abaza oluyor ya.

Acik sacik giyinen ne oluyor peki? Hadi biz baktik da abazayiz. Acanlarin kategorisi ne?

Yıllardır aynı muhabbet tacize bahane midir tabi ki bahanedir sen oranı buranı açıp erkeğin şehvet duygusunu kabartırsan hiç kusura bakmayacaksın

Bir çok kez bir bayanın başka bir bayanın dekoltesine ve kalçalarına bakarken yakalamışlığım var. Sonra vay efendim erkekler niye böyle. Sen kendi cinsini bile kışkırtacak şekilde giyiniyorsan hiç kusura bakmayacaksın :)

Kapalılara tecavüz edilmiyor mu? Sen iradesizsen dekoltenin ne suçu var. o sadece bahane. niyeti bozmuşsa insan mumyalanmışa bile tecvuz eder

Geri