üslubum beğenilmemiş. olabilir. haber konusunda sert çıkışım haberin doğru olmadığını anlatmak için değil. ki bu konuda bana laf edilmemiş bile olsa şunu eklemek istiyorum. bu haberlerin hepsi yalan yanlış değil. fakat bu haberleri haber sitelerinde ve forumlarda yaymak ve insanların gözüne sokmaya çalışmak beni, başkalarını aptal yerine koymaya çalışmaktır. bu bir trollüktür. sertlğim bu yüzdendi. lafımın arkasındayım ki bilginiz mi var bu konuda diyenlere Nejdet Özel'in 'yeminli olmasak konuşacak çok şey var' şekline benzeyen sözü var. buradan bir komplo teorisyenliğine falan da gerek yok zaten
Şuan trollüğün alasını yapıyorsun burada ama o kadar trolsun ki farkında bile değilsin.
Haber değeri taşıyan bir makaleyi ve en güncel bir konuyu forumda paylaşmak neden trollük oluyor? Veya neden başkalarını ve seni aptal yerine koymak oluyor?
Bu platformda terör eylemi olsun, askeri operasyon olsun , maganzinsel bir konu olsun her türlü paylaşımda bulunuluyor.
Bu paylaşımlardan dolayı kendini aptal hissediyorsan devam et ne diyelim.
Ayrıca, Necdet Özel'in bir sözünü alıp da komplo teorisyenliğine gerek yok diyerek bir komplo teorisi imasında bulunman da bu tür haberlerden fazla okuduğuna işaret olsa gerek.
Necdet Özel öyle bir cümle kurduysa niye kurduğunu sen, ben bilemeyiz sanırım , yanılıyor muyum? Kaldı ki bunun konudaki haberle alakası nedir bunu da anlamadım.
O sözü alıp da benim meajıma cevap vermek yerine mantıklı bir şeyler sun o halde. Bak ne diyorum yukarıda? Nereden biliyorsun? Tsk mesubu musun, polis misin , terörist misin? Bu habere inanamama nedenin , kaynağın nedir?