Dağlıcanın İntikamı Alındı

Konu sahibi son olarak 3381 gün önce görüldü
[YOUTUBE]DGHS_o3Ryy8[/YOUTUBE]

Buyuk bir keyifle izledim :cici:

Umarım denildiği kadar vardır bu terörist katliamı.
Genelde,şehit sayısı yükseldikçe,birden terörist öldürme sayımız 4'e katlanıyor.
Sonra da aklıma malum soru geliyor,''madem bunları yapacak gücünüz vardı,neden şehit vermemizi beklediniz?''
Bir yanım hikaye diyor,bir yanım inanmak istiyor.

aldığın intikamın intikamını aldı adamlar o noolacak.bırakın artık rövanşist söylemleri

artık bu haberlerin suyu çıkmadımı bırakın insanları kandırmayı ya yazıktır lan

Helal olsun Türk Askerine ..
Leşleri sermişler ..

kuru fasülyenin gazını mı alıyorsunuz hocam anlamıyorum. bu haberlere şehit vermeyen aileler bile artık inanmıyor. saçma sapan trollemeler yapmaktan başka işiniz yoksa gidin ağaç dikin yetimhanede gönüllü yemek dağıtın ama trollük yapmayın.

Giden oğul hiç gelir mi yerine?
Ah evladım yaram indi derine?
Hele bakın zalımın eserine!
Seni yakan eller kırılsın oğul!

kuru fasülyenin gazını mı alıyorsunuz hocam anlamıyorum. bu haberlere şehit vermeyen aileler bile artık inanmıyor. saçma sapan trollemeler yapmaktan başka işiniz yoksa gidin ağaç dikin yetimhanede gönüllü yemek dağıtın ama trollük yapmayın.

Uslubunu hic sevmedim.
Yek sende begenmissin trolluk yapmayin diyen bi adamin yorumunu. Oldukca enteresan.

Soğuk Kahve iyi olmuş burada beni etiketlediğin, çünkü beğendiğimin farkında bile değilim. Yanlışlıkla olmuş olabilir.

Şu teröristlerin öldürüldüğüne inanmayanların gerekçeleri nelerdir merak ediyorum doğrusu? Nereden biliyorsunuz arkadaşlar? TSK'da mı görevlisiniz, terörist misiniz? Nedir sizin olayınız da gelip buralarda laf salatası yapıyorsunuz? Bir açıklayın da biz de öğrenelim.

klasik yorumum olan "yine dağı taşı bombalamışlardır" ı yapmak istemiyorum artık. çünkü silahlı kuvvetlerimizin o potansiyelinin olduğunu biliyorum.

üslubum beğenilmemiş. olabilir. haber konusunda sert çıkışım haberin doğru olmadığını anlatmak için değil. ki bu konuda bana laf edilmemiş bile olsa şunu eklemek istiyorum. bu haberlerin hepsi yalan yanlış değil. fakat bu haberleri haber sitelerinde ve forumlarda yaymak ve insanların gözüne sokmaya çalışmak beni, başkalarını aptal yerine koymaya çalışmaktır. bu bir trollüktür. sertlğim bu yüzdendi. lafımın arkasındayım ki bilginiz mi var bu konuda diyenlere Nejdet Özel'in 'yeminli olmasak konuşacak çok şey var' şekline benzeyen sözü var. buradan bir komplo teorisyenliğine falan da gerek yok zaten

üslubum beğenilmemiş. olabilir. haber konusunda sert çıkışım haberin doğru olmadığını anlatmak için değil. ki bu konuda bana laf edilmemiş bile olsa şunu eklemek istiyorum. bu haberlerin hepsi yalan yanlış değil. fakat bu haberleri haber sitelerinde ve forumlarda yaymak ve insanların gözüne sokmaya çalışmak beni, başkalarını aptal yerine koymaya çalışmaktır. bu bir trollüktür. sertlğim bu yüzdendi. lafımın arkasındayım ki bilginiz mi var bu konuda diyenlere Nejdet Özel'in 'yeminli olmasak konuşacak çok şey var' şekline benzeyen sözü var. buradan bir komplo teorisyenliğine falan da gerek yok zaten

Şuan trollüğün alasını yapıyorsun burada ama o kadar trolsun ki farkında bile değilsin.
Haber değeri taşıyan bir makaleyi ve en güncel bir konuyu forumda paylaşmak neden trollük oluyor? Veya neden başkalarını ve seni aptal yerine koymak oluyor?
Bu platformda terör eylemi olsun, askeri operasyon olsun , maganzinsel bir konu olsun her türlü paylaşımda bulunuluyor.
Bu paylaşımlardan dolayı kendini aptal hissediyorsan devam et ne diyelim.

Ayrıca, Necdet Özel'in bir sözünü alıp da komplo teorisyenliğine gerek yok diyerek bir komplo teorisi imasında bulunman da bu tür haberlerden fazla okuduğuna işaret olsa gerek.

Necdet Özel öyle bir cümle kurduysa niye kurduğunu sen, ben bilemeyiz sanırım , yanılıyor muyum? Kaldı ki bunun konudaki haberle alakası nedir bunu da anlamadım.

O sözü alıp da benim meajıma cevap vermek yerine mantıklı bir şeyler sun o halde. Bak ne diyorum yukarıda? Nereden biliyorsun? Tsk mesubu musun, polis misin , terörist misin? Bu habere inanamama nedenin , kaynağın nedir?

Biraksalar su bordo berelileri de hepsini kurutsalar..

cancagizim bordo bereliler sarayı ve ulkeye el atmış siyonist lobilerini temizlemediği sürece bu terör bitmez bu ulkede.

Ah canim isteyince neler yapiyorlar gerci bazi seyler isteyince de olmuyor emir verenlerin yuzunden dha ccokk analarimiz aglar.

Ah canim isteyince neler yapiyorlar gerci bazi seyler isteyince de olmuyor emir verenlerin yuzunden dha ccokk analarimiz aglar.

emri verenler, bu ulkede ki lobilerin getirmiş olduğu siyonist tarafından verilmektedir. yani burda akp hdp pkk piyondur. ortadoğu da ki ses karışıklık onların işine yarıyor.. barış süreci de onların işine yarıyordu. çünkü emperyalizm ile gelen herşey onların işine bizim kotulugumuze olacaktır. biz Mustafa Kemalin kurtuluş savaşını benimseyip Türkiye olarak gücümüzü orgutlu halk olarak gosterebilirsek bu pislikten kurtulabiliriz.. ama artık herşey için çok geç. israil artık ağını iyice genişletti ülkemizde.. akp hdp ve pkk piyonlarını şakşaklıyanlar utansın. alkışlıyanlar utansın.

Geri