Dağlıcanın İntikamı Alındı

Konu sahibi son olarak 3382 gün önce görüldü
emri verenler, bu ulkede ki lobilerin getirmiş olduğu siyonist tarafından verilmektedir. yani burda akp hdp pkk piyondur. ortadoğu da ki ses karışıklık onların işine yarıyor.. barış süreci de onların işine yarıyordu. çünkü emperyalizm ile gelen herşey onların işine bizim kotulugumuze olacaktır. biz Mustafa Kemalin kurtuluş savaşını benimseyip Türkiye olarak gücümüzü orgutlu halk olarak gosterebilirsek bu pislikten kurtulabiliriz.. ama artık herşey için çok geç. israil artık ağını iyice genişletti ülkemizde.. akp hdp ve pkk piyonlarını şakşaklıyanlar utansın. alkışlıyanlar utansın.

Zaten bu ulke hep disardan yonetiliyor buna firsat verenler Kahrolsun! Kensi icimiz de savasiyoruz resmen. Biraksinlar turkleri ben eminimki hepsinin kokunu kuruturuz. Bizim basimiz da byle bir devlet biyle bir sistem oldukca dha cok sehit veririz. Yakin da disariya cikamayacagiz.

Zaten bu ulke hep disardan yonetiliyor buna firsat verenler Kahrolsun! Kensi icimiz de savasiyoruz resmen. Biraksinlar turkleri ben eminimki hepsinin kokunu kuruturuz. Bizim basimiz da byle bir devlet biyle bir sistem oldukca dha cok sehit veririz. Yakin da disariya cikamayacagiz.

sarayi meclisi yikacaksin. yerine cagdas demokratik sosyal bir cumhuriyet getireceksin. ulkende ki tum amerika uslerini kapaticaksin. nato dan cikacaksin. komsu ulkelerinle iyi gecineceksin. o zaman mutlu olacaksin. :=

Mutluluk onlar icin para bu ulke dr savasmi var bu ulke kan mi agliyor kimin umrunda.

Şu teröristlerin öldürüldüğüne inanmayanların gerekçeleri nelerdir merak ediyorum doğrusu? Nereden biliyorsunuz arkadaşlar? TSK'da mı görevlisiniz, terörist misiniz? Nedir sizin olayınız da gelip buralarda laf salatası yapıyorsunuz? Bir açıklayın da biz de öğrenelim.

Ben şahsen inanmak istiyorum ama inanamıyorum.
Size de garip gelmiyor mu,şehitler yükseldikçe,terörist sayılarındaki artışlar?
Hadi hepsini geçtim,hep soruyorum,bu sefer de size sorayım,neden bu kadar şehit vermemiz beklendi bu katliam için?
Peki siz,emin gibi duruyorsunuz teröristlerin öldürüldüğüne.Yoksa bordo bereli misiniz?
Siz de açıklarsanız,ben de şahsım adına öğrenmiş olurum.
Teşekkürler.

Şuan trollüğün alasını yapıyorsun burada ama o kadar trolsun ki farkında bile değilsin.
Haber değeri taşıyan bir makaleyi ve en güncel bir konuyu forumda paylaşmak neden trollük oluyor? Veya neden başkalarını ve seni aptal yerine koymak oluyor?
Bu platformda terör eylemi olsun, askeri operasyon olsun , maganzinsel bir konu olsun her türlü paylaşımda bulunuluyor.
Bu paylaşımlardan dolayı kendini aptal hissediyorsan devam et ne diyelim.

Ayrıca, Necdet Özel'in bir sözünü alıp da komplo teorisyenliğine gerek yok diyerek bir komplo teorisi imasında bulunman da bu tür haberlerden fazla okuduğuna işaret olsa gerek.

Necdet Özel öyle bir cümle kurduysa niye kurduğunu sen, ben bilemeyiz sanırım , yanılıyor muyum? Kaldı ki bunun konudaki haberle alakası nedir bunu da anlamadım.

O sözü alıp da benim meajıma cevap vermek yerine mantıklı bir şeyler sun o halde. Bak ne diyorum yukarıda? Nereden biliyorsun? Tsk mesubu musun, polis misin , terörist misin? Bu habere inanamama nedenin , kaynağın nedir?

+1.

üslubum beğenilmemiş. olabilir. haber konusunda sert çıkışım haberin doğru olmadığını anlatmak için değil. ki bu konuda bana laf edilmemiş bile olsa şunu eklemek istiyorum. bu haberlerin hepsi yalan yanlış değil. fakat bu haberleri haber sitelerinde ve forumlarda yaymak ve insanların gözüne sokmaya çalışmak beni, başkalarını aptal yerine koymaya çalışmaktır. bu bir trollüktür. sertlğim bu yüzdendi. lafımın arkasındayım ki bilginiz mi var bu konuda diyenlere Nejdet Özel'in 'yeminli olmasak konuşacak çok şey var' şekline benzeyen sözü var. buradan bir komplo teorisyenliğine falan da gerek yok zaten

Sertlik degil senin yaptigin terbiyesizlik ayrintilara dikkat edelim lutfen.

Ben şahsen inanmak istiyorum ama inanamıyorum.
Size de garip gelmiyor mu,şehitler yükseldikçe,terörist sayılarındaki artışlar?
Hadi hepsini geçtim,hep soruyorum,bu sefer de size sorayım,neden bu kadar şehit vermemiz beklendi bu katliam için?
Peki siz,emin gibi duruyorsunuz teröristlerin öldürüldüğüne.Yoksa bordo bereli misiniz?
Siz de açıklarsanız,ben de şahsım adına öğrenmiş olurum.
Teşekkürler.

Bana inandırıcı gelmiyor şeklinde , bir kaynak olmadan hislerinle bir ifadeyi dile getirmen "emin olmadığın, öyle hissettiğin" anlamına geliyor.

Oysa ben rakamların doğruluğundan ziyade resmi bir makam olan TSK'nın açıklamaları ile konuşuyorum.
Hangisi daha tutarlı diye düşünmeye gerek yok sanırım. Ayrıca, benim alıntı yaptığım sorum inandığım anlamına gelmekten ziyade, inanmayanların gerekçelerini öğrenmektir. Tsk resmi bir makamdır, inanmak da sana kalmış inanmamak da fakat, "yalan" diyorsan , yalan olduğunu da anlatman gerekir.

Yine söylüyorum, ,ben resmi bir makamın açıklamalarını kaynak olarak alıyorum. Bunun için bordo bereli olmaya gerek yok, biraz internette araştırmak kafi.
Peki sizin kaynağınız nedir?

Ve mesajımda gerekçe sordum inanmayan arkadaşlara.. Hisler gerekçe olarak sunulamaz bence.

Bana inandırıcı gelmiyor şeklinde , bir kaynak olmadan hislerinle bir ifadeyi dile getirmen "emin olmadığın, öyle hissettiğin" anlamına geliyor.

Oysa ben rakamların doğruluğundan ziyade resmi bir makam olan TSK'nın açıklamaları ile konuşuyorum.
Hangisi daha tutarlı diye düşünmeye gerek yok sanırım. Ayrıca, benim alıntı yaptığım sorum inandığım anlamına gelmekten ziyade, inanmayanların gerekçelerini öğrenmektir. Tsk resmi bir makamdır, inanmak da sana kalmış inanmamak da fakat, "yalan" diyorsan , yalan olduğunu da anlatman gerekir.

Yine söylüyorum, ,ben resmi bir makamın açıklamalarını kaynak olarak alıyorum. Bunun için bordo bereli olmaya gerek yok, biraz internette araştırmak kafi.
Peki sizin kaynağınız nedir?

Ve mesajımda gerekçe sordum inanmayan arkadaşlara.. Hisler gerekçe olarak sunulamaz bence.

Ben zaten inanmak istiyorum demişim,sizin de ilk cümlenizde açıkladığınız gibi.O yüzden size doğal olarak,ikilemin kaynağını sunamam değil mi?
Sırf internetten okursam,daha başka sonuçlar da elde edebilirim,ama siz Tsk'dan okuduğunuzu söylüyorsunuz,o zaman saygı duyarım.
Bana,Dağlıca'da verdiğimiz şehitlerden sonra,bordo berelilerin,telsiz kapattığı (geri dön emrini dinlememek için),ve sonucunda 75 teröristin öldürülüp,25 tanesinin yaralı yakalandığı Tsk açıklamasının linkini verirseniz,sevineceğim.
Zira ben de,o açıklamayı okuduktan sonra ''tutarlı'' olmak isterim.
Teşekkürler.

Ben zaten inanmak istiyorum demişim,sizin de ilk cümlenizde açıkladığınız gibi.O yüzden size doğal olarak,ikilemin kaynağını sunamam değil mi?
Sırf internetten okursam,daha başka sonuçlar da elde edebilirim,ama siz Tsk'dan okuduğunuzu söylüyorsunuz,o zaman saygı duyarım.
Bana,Dağlıca'da verdiğimiz şehitlerden sonra,bordo berelilerin,telsiz kapattığı (geri dön emrini dinlememek için),ve sonucunda 75 teröristin öldürüp,25 tanesinin yaralı yakalandığı Tsk açıklamasının linkini verirseniz,sevineceğim.
Zira ben de,o açıklamayı okuduktan sonra ''tutarlı'' olmak isterim.
Teşekkürler.

İstediğin link aşağıdadır. Bence bir cevap niteliği taşıyabilir.

http://www.forumsal.net/turkiyeden-...risti-etkisiz-hale-getirdi-2.html#post2792371

Latte , şuan öyle bir kıvama geldik ki , pkk çıkıp Dağlıca'daki saldırıyı biz yapmadık, Derin Devlet yaptı dese inanacağız maalesef..

Benim inandığım ve her zaman inanacağım tek doğru Devlet'e sahip çıkmaktır. Devlet şuan basiretsizce yönetiliyor olabilir ama geçici bir yönetim için Pkk'nın da istediği kıvama gelmem. Şuan hr şeyin sorumlusu Akp olarak gösteriliyor. Sanki Akp'den önce Pkk yokmuş gibi veya sanki Akp'den önce Pkk dağlarda çiçekmiş böcekmiş gibi..

İstediğin link aşağıdadır. Bence bir cevap niteliği taşıyabilir.

http://www.forumsal.net/turkiyeden-...risti-etkisiz-hale-getirdi-2.html#post2792371

Latte , şuan öyle bir kıvama geldik ki , pkk çıkıp Dağlıca'daki saldırıyı biz yapmadık, Derin Devlet yaptı dese inanacağız maalesef..

Benim inandığım ve her zaman inanacağım tek doğru Devlet'e sahip çıkmaktır. Devlet şuan basiretsizce yönetiliyor olabilir ama geçici bir yönetim için Pkk'nın da istediği kıvama gelmem. Şuan hr şeyin sorumlusu Akp olarak gösteriliyor. Sanki Akp'den önce Pkk yokmuş gibi veya sanki Akp'den önce Pkk dağlarda çiçekmiş böcekmiş gibi..

Sakın beni yanlış anlamayın,emin olun,belirtilen sayılara inanmayı çok istiyorum.
Sonuçta,bizim huzurla uyumamız için savaş veren askerlerimizi şehit etmişler,tabi ki de inanmak uğruna soruyorum sorularımı,rest olarak algılanmasın lütfen.
Ve evet,çok haklısınız,Akp'den önce de vardı pkk,o zaman da şehit veriyorduk elbet,ama hak verirsiniz ki,Akp döneminden beri verdiğimiz kayıp,kıyaslanamaz geçmiş yıllarla.
Ha bu söylemim de yanlış anlaşılmasın,şehit sayısını kıyaslamıyorum asla,1 şehit bile büyük bir kayıptır.
Evet,önceden de çiçek böcek değildi,şimdi de değil,ama o zaman uğruna savaşılabilecek,daha yaşanası bir vatan ve daha adil bir sistem vardı değil mi? Şehit annelerinin ağzından ''vatan sağ olmasın,evladım sağ olsun'' diyecek konuma geldiysek,sorgulamamız lazım bence,sorumluluk derecesini.
Zira,benim hatırladığım kadarıyla,daha önceleri şehitlerimizin aileleri,hep bir ağızdan ''vatan sağ olsun'' derdi.
Bu benim kişisel görüşüm tabi ki,katılmayabilirsiniz.
Teşekkürler.

Sakın beni yanlış anlamayın,emin olun,belirtilen sayılara inanmayı çok istiyorum.
Sonuçta,bizim huzurla uyumamız için savaş veren askerlerimizi şehit etmişler,tabi ki de inanmak uğruna soruyorum sorularımı,rest olarak algılanmasın lütfen.
Ve evet,çok haklısınız,Akp'den önce de vardı pkk,o zaman da şehit veriyorduk elbet,ama hak verirsiniz ki,Akp döneminden beri verdiğimiz kayıp,kıyaslanamaz geçmiş yıllarla.
Ha bu söylemim de yanlış anlaşılmasın,şehit sayısını kıyaslamıyorum asla,1 şehit bile büyük bir kayıptır.
Evet,önceden de çiçek böcek değildi,şimdi de değil,ama o zaman uğruna savaşılabilecek,daha yaşanası bir vatan ve daha adil bir sistem vardı değil mi? Şehit annelerinin ağzından ''vatan sağ olmasın,evladım sağ olsun'' diyecek konuma geldiysek,sorgulamamız lazım bence,sorumluluk derecesini.
Zira,benim hatırladığım kadarıyla,daha önceleri şehitlerimizin aileleri,hep bir ağızdan ''vatan sağ olsun'' derdi.
Bu benim kişisel görüşüm tabi ki,katılmayabilirsiniz.
Teşekkürler.

Bu yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Terör Akp zamanında palazlandı ve barış süreci adı altında her yeri cephaneliğe çevirdi. Ve ben bunu her zaman savunurum, gecmiş yorumlarıma da bakabilirsin.
Şuan yanlış politikalarin sonuçları bize acı olarak dönüyor zaten.

Fakat, herkesin kaçırdığı bir nokta var ve bu nokta çok önemli..
Pkk'nın , Kck'nın , Hdp'nin nihai amacı Ulus Devlettir. Ve bu amaç onların kutsalıdır.
Bu amaca yönelik harekete de Kürt Hareketi ismi verilmiştir.

Ben şimdi isteseniz hemen , şimdi bu amacı kanıtlayacak dökümanlar, videolar sunabilirim.
Yani şunu demek istiyorum.. Bugun Akp gitse , RTE gitse ve hatta tüm nefret ettiklerimizin hepsi gitse , Kürt Hareketi durmayacak..
Ama terörle ama siyasetle, Devlet kurmak için hala çabalıyor olacak.

Ve şuan insanlarımıza Akp nefreti üzerinden "algı" operasyonları yapılıyor , hedef saptırılıyor, suçlular aklanıyor.

Keşke biraz yüreğimizi soğutabilse ama bu ölümler çare değil. Gönül ister ki terör tüm dünya da bitsin, canlar yanmasın..

Bu yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Terör Akp zamanında palazlandı ve barış süreci adı altında her yeri cephaneliğe çevirdi. Ve ben bunu her zaman savunurum, gecmiş yorumlarıma da bakabilirsin.
Şuan yanlış politikalarin sonuçları bize acı olarak dönüyor zaten.

Fakat, herkesin kaçırdığı bir nokta var ve bu nokta çok önemli..
Pkk'nın , Kck'nın , Hdp'nin nihai amacı Ulus Devlettir. Ve bu amaç onların kutsalıdır.
Bu amaca yönelik harekete de Kürt Hareketi ismi verilmiştir.

Ben şimdi isteseniz hemen , şimdi bu amacı kanıtlayacak dökümanlar, videolar sunabilirim.
Yani şunu demek istiyorum.. Bugun Akp gitse , RTE gitse ve hatta tüm nefret ettiklerimizin hepsi gitse , Kürt Hareketi durmayacak..
Ama terörle ama siyasetle, Devlet kurmak için hala çabalıyor olacak.

Ve şuan insanlarımıza Akp nefreti üzerinden "algı" operasyonları yapılıyor , hedef saptırılıyor, suçlular aklanıyor.

Nasıl biliyor musunuz?
Polisin kimlik kontrolünü ele alalım.Türk olan kimliğini gösterip geçerken,Kürt olan kimliğini sunduğu zaman,farklı muameleler yapılıyor,sırf Kürt olduğu için,bu da kendisini,devlete karşı hınç duymaya itiyor.
Arada bölücü Kürtler yok mu? Evet,var.Bütün Kürtleri,canavarmış gibi algılayan,ırkçı bir Türk kesimi var mı? Evet,var.
Herkese eşit muamele gösterildiği müddetçe,ben masum olan kürtlerin,devlet kurma safsatalarını ortaya atanlara,itibar göstereceklerini düşünmüyorum.Ama yine de,bölücü Kürtleri,bu tezimden tenzih ediyorum,onlar için hiç bir açıklamam olamaz,yobazlar haliyle.
Kürdistan kurma düşüncesi kadar iğrenç bir düşünce de olamaz,hele ki bunu,ekmeğini yediğin toprakları,yakıp yıkarak elde etmek istiyorsan.
Devletin görevi,bana kalırsa,eşitliğin olduğunu ekranlarda gösteriş için söylemekten ziyade,bununla ilgili çalışmalar yapmasıdır.
Böylece,bahsettiğiniz hareket,biraz da olsun durulabilir.
Teşekkürler.

Geri