Ben hiçbir zaman trollük yapmadım Çavlan.. 4 sene önce bu kompartman ekipleri benim konularımdan çıkmıyordu zaten..
İnsanlarla fikren tartıştığım olmuştur ama kişiliklerini asla alaya almadım, almam.
Ben hiçbir zaman o tip insanlara tenezzül etmem. Bu forumda saygı duyan herkese isterse benden nefret etsin saygım sonsuzdur..
Çok basit çocukça şeyler bunlar..
2017'de takıldığımda biraz gündem konular açıyordum falan foto falan ama bu seviyeye asla kendimi düşürmem..
Hiçbir değeri, sınırı, kıstası yok bunların.. Yani nasıl anlatayım lağım patlarda her yana saçılır ya öyle bir durum..

Uyduruk bir avatar koy saçma, her şeyi alay her şeyden gülme çıkartmaya çalışıyorlar da çok boşlar..
Hani bu espiri anlayışları buysa cidden çok yazık zavallılara..
İnsanların önemsedikleri şeylere kişiliklerine hakaret etmeleri aslında kendi eziklerinin sonucu bence.. Çünkü hayatta hiçbir başarısı yok onların
Sen konudan yapıyorsun onu, o problem değil.. Onu herkes yapar kafa dağıtmayı senden ben trollük görmedim..
Ben neyi kastettiğimi bence herkes gayet iyi anladı..
insanları alay konusu yapan şerefsiz tipleri ne yapacağız, onur şeref haysiyet tanımayan insanlara hücum edenleri.. Sürü gibiler aynı.. Haksız mıyım?
Bunların ülke vatan dertleri de yoktur.. Aile dertleri de yoktur anne baba parası semirirler bir de yemke yaşarlar geğirirler sonra hop klavye başına ona alay buna saldır.. Falan filan..
Bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür sanırlar..
Türkiye'nin geldiği nokta bu işte, neoliberalizmin kapitalizmin sözde özgürlük altında her şeyi değersizleştirme programının sonuçları..
Bence insanın bir sınırı olmalı.. Bir değeri olmalı.. Vicdanını öldürmemeli.. Ne olursa olsun.. Hayatı bu troll ve troliçeler gibi semiererek geğirerek o aşağılık hiçbir değer, hiçbir sınır tanımayan bir şekilde yaşanmaz.
Benim bir davam var
Bir sınırım var
Bir değerim var..
Bu troll trolliçelerin aslında bir şeyleri de yok boş gürültü sadece sesleri çok çıkıyor.. Ciddi önemli bir durum olsa bunlarınhiçbirini bulamazsın çil yavrusu gibi dağılırlar..
Ama maalesef bu kuru gürültüye de prim verenler var maalesef..