Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1338 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coolumsu hoşgeldin...... bazı konularda gerekli desteği ve tedaviyi aldın dimi...... bize o günleri tekrar yaşatmayacağına dair teminat olacak bir şeyler duymak istiyorum senden..... :emoji_handshake:

b585729926bba8f5a3a3eb93e8495254.jpg

Nickten kaybediyorsun zaten :D
Böyle ilk irc ve foruma başladım 7 8 sene önce ama böyle nasıl kasılıyorlar sen gibi dedim ben nereye düştüm bunlar çok kasıntılar vs aa bi baktım içlerine bir girdim balon sonra kızlara dedim ki gözünüzde büyütmeyin içi boş çıkıyor Sjsjsjs Allaha emanet sin :d

Bu forum irc ile alakalı.. Belki bilmiyorsunuzdur hayal kırıklığına uğramanı istemem ama.. :) Burada zengin yakışıklı koca arayan kızlara evlilik hizmeti verilmiyor o yüzden dedim.. ;) Beklentin ne kadar düşük olursa o kada az hayal kırıklığına uğrarsın serçecik.. Böylece değişik konularla saçma ilgi çekme yarışlarına girmene gerek kalmaz.. (:
Canısı irc ide forumu da yaşadım ben olmayan aklınla bana akıl vermesen keşke. Feriştahını tanıdım ben şimdi sanırım sana sen bişey sin diyen olmuş o yüzden bu havaların ama biz görselci değiliz hümanistiz okay ? Çekilebilirsin.

Ben solcuları falanda baya sert eleştiren biriyim ama bu sağcı, İslamcı ya da adına muhafazakar mı denen bir kesim var ya bunlarda hiç umut yok..
Sevgileri saygıları bitmiş.. Sıfırı tüketmişler..
Siyaseten de büyük bir rüzgarla yıkılıp gidecekler..

Şunların forumlarında iki gün takıldım sözde İslami forummuş :D Yani cehaletin karesi küpü olmuşlar.. Bu çukurun da çukur noktasıdır..
Kemalistle, Komünistle, Kapitalistle, Marksistle falan tartışsan yine bir seviye var.. Bir kültür var..
İslamcı, muhafazakar, akpli her ne deniyorsa onlara artık bunlarda hiçbir seviye mantık akıl hiçbir şey kalmamış..
Allahmısın be <3 insan kiligina girip biz aciz kullari denetliyorsun dimi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri