Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin romantik ve duygusal yönünün agir bastigini biliyordum.@Coolumsu'nun romantik başlıkları... Keşke yeniden gelse.
Aslında @Coolumsu açısından düşündüm çünkü siyaset ve din üzerine yazacağına romantik konular açsa daha iyi olur.Senin romantik ve duygusal yönünün agir bastigini biliyordum.
Böyle ilk irc ve foruma başladım 7 8 sene önce ama böyle nasıl kasılıyorlar sen gibi dedim ben nereye düştüm bunlar çok kasıntılar vs aa bi baktım içlerine bir girdim balon sonra kızlara dedim ki gözünüzde büyütmeyin içi boş çıkıyor Sjsjsjs Allaha emanet sin :dNickten kaybediyorsun zaten![]()
Sen gülme sen gülünce çiçekler açmaktan vazgeçiyor..Burası evlilik programı değil sen çok yanlış gelmişssin..![]()
Siz kim kız SjsjsEsra Erol’e alalım sizi asdffhfg![]()
Canısı irc ide forumu da yaşadım ben olmayan aklınla bana akıl vermesen keşke. Feriştahını tanıdım ben şimdi sanırım sana sen bişey sin diyen olmuş o yüzden bu havaların ama biz görselci değiliz hümanistiz okay ? Çekilebilirsin.Bu forum irc ile alakalı.. Belki bilmiyorsunuzdur hayal kırıklığına uğramanı istemem ama..Burada zengin yakışıklı koca arayan kızlara evlilik hizmeti verilmiyor o yüzden dedim.. ;) Beklentin ne kadar düşük olursa o kada az hayal kırıklığına uğrarsın serçecik.. Böylece değişik konularla saçma ilgi çekme yarışlarına girmene gerek kalmaz.. (:
teşekkür ederim junior doğu perinçek.Ne güzel hepimize örneksin![]()
Sen biraz piş te gel çok çiğsin hocam :dEminim öyledir. Ayrı yazılır.
”Şey” kelimesi her zaman ayrı yazılır.
No, bişey
Yes, bir şey ;)
Çok güzel şeyler yazarım yazdım bloga bile attım. Yine ıskaladın bb =)Cidden çok boş şeyler karalıyorsun..
peki bu yönüyle benzettiğin başka birisi var mı forumda coolumsuCidden çok boş şeyler karalıyorsun..
Salaklar köyündenCoolumsu nerelisin merak ettim ?
Allahmısın be <3 insan kiligina girip biz aciz kullari denetliyorsun dimi.Ben solcuları falanda baya sert eleştiren biriyim ama bu sağcı, İslamcı ya da adına muhafazakar mı denen bir kesim var ya bunlarda hiç umut yok..
Sevgileri saygıları bitmiş.. Sıfırı tüketmişler..
Siyaseten de büyük bir rüzgarla yıkılıp gidecekler..
Şunların forumlarında iki gün takıldım sözde İslami forummuşYani cehaletin karesi küpü olmuşlar.. Bu çukurun da çukur noktasıdır..
Kemalistle, Komünistle, Kapitalistle, Marksistle falan tartışsan yine bir seviye var.. Bir kültür var..
İslamcı, muhafazakar, akpli her ne deniyorsa onlara artık bunlarda hiçbir seviye mantık akıl hiçbir şey kalmamış..
Allah (herseye kaadir coolumsu)Bu arkadas tam olarak neyci ben anlamadim