Tükürüğünü yalayanın neyini kıskanayım evladım.Melnur kıskanma![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tükürüğünü yalayanın neyini kıskanayım evladım.Melnur kıskanma![]()
Onun için mi komşu teyzene yalvarıyorsun kızını versin diye.Kızı ben terk ettim sen neyin kafasındasınSandığının aksine beni aşırı kıskandığı için bitti ilişkimiz..
Kavgalarımızın çoğu bu yüzdendi..
Karakterinde değişiklik olduğunu mu ima ediyorsun çocuk?Haha sen daha orada mı kaldın pufff..
update zamanın gelmedi mi ahshshss?
İnkar mı ediyorsun?Ya biraz saçmalamasan derdin trollük anladım da bunu bile mantıklı cümleler kurarak yapabilirsin melnurcuk.. Please biraz seviye..![]()
Tatilden dönüşte iyi haberlerini bekliyorum, istediğin gibi birisi olur umarım.Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Ama ben hiçkimseyle lafta sevgili olmak için sevgili olmadım o aşkı her zaman hissetmek isterim. Kendim hissedersem karşımdakine de hissettiririm![]()
yok ziyareteee kahve ikram edersin belkiiiiii gerçi beni zehirlersin senDövmeye mi geleceksiniz![]()
Çocuk lafına kim alınır. Sen rahat oyna, kafana takma,....Ya alınmada çok sıkıcısın cidden..![]()
Evladım benden bir şey beklemeden önce haftalar önce bana ne söylediğini ve o sözünü neden tutmadığını bir açıkla. Biraz yardımcı olayım istersen, "sana cevap verirsem ..." diye başlıyor.Senden ciddi bir şey isteyeceğim..
Şu her mesaja atlamasan diyorum garip oluyorda..
Özellikle başkaları ile diyaloglarıma fazla maydonoz olmasan..
Kendini küçük düşürüyorsun.![]()
Hadi uzatma neden tutamayacağın büyük sözler yazıyorsun açıkla önce.Farkındaysan bu benim konum ve yorum yapan sensin..
Alıntılayan, hakaret eden.. Bak ben sana yine seviyemi bozmadan cevap veriyorum.
Burası sana az geliyor birde o kadar çok vaktin varki bir oyun sitesinde adminlik yapıyorsun.Trol değilim bu forum dünyasında görüntülü konuştuğum insanlarda oldu..
Bemi tanıyanlar bilir bir online oyunda adminlik yapıyorum şuanGel istersen bir gün tsmize.. Anlarsın kimin gerçek olduğunu
Troll nasıl olur bak ben sana anlatayım..
Troll hasta gibi sürekli İslam’ı kötülemeye çalışan konular açıp, kendini tatmin etmeye çalışanlardan olur.. Sen gerçeğin bu.. Herkesi de kendin gibi bilirsin ama öyle değil..
Açtığın konulara bir dön bak @Yabani ne kadsr basit ne kadar saçma olduklarını göreceksin.. Senin maalesef hayatta yapacak bir işin yok.. Hayatın yıkımlarla başarısızlıklarla dolu bunun öfkesini de dine yöneltiyorsun ama yanlış bu..
Kendi çaresizliğini Allah’a saldırarak kapatmaya çalışıyorsun.. Ve düştükçe daha da düşüyorsun..Şu forumda üzüldüğüm üyelerden birisin bunu bil..
bana atmayacak mısın üzücüMezuniyet video mu ılk sana atacam
Ne yapayım her parmağımda bir marifet..![]()
tamam Merzifonun gülü.Ne güzel olur ama geri dönmesen bir de..
Yok be çiçek gönderecektim odanaDövmeye mi geleceksiniz![]()
Ne buyuk basarı amanO yüzden coolumsuyum![]()
Olabilir bence fakat avatar olmadığına göre yine firardasın ve dilerim sınavlar sebebi ile ara vermişsindir.Coolumsu olabilir mi acaba?
Hadi cevaplar gelsin bakalım etiket yapmayı unutmayın![]()
@Coolumsu'yu ben seviyorum.Agzindan yel alsin.
Yerin kulagi var Lefty.
Duyar muyar simdi.
Beni özlediniz mi diye bir konu acip pörsümüs fotolarindan birini yapistirir.
Gidiklama allasen.ddddddd