Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1338 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Ama ben hiçkimseyle lafta sevgili olmak için sevgili olmadım o aşkı her zaman hissetmek isterim. Kendim hissedersem karşımdakine de hissettiririm :):)
Tatilden dönüşte iyi haberlerini bekliyorum, istediğin gibi birisi olur umarım.

Senden ciddi bir şey isteyeceğim..
Şu her mesaja atlamasan diyorum garip oluyorda.. :D
Özellikle başkaları ile diyaloglarıma fazla maydonoz olmasan.. :)
Kendini küçük düşürüyorsun. :D
Evladım benden bir şey beklemeden önce haftalar önce bana ne söylediğini ve o sözünü neden tutmadığını bir açıkla. Biraz yardımcı olayım istersen, "sana cevap verirsem ..." diye başlıyor.

Coolumsu yine gündemdesin ajskxjd seri yeni foto bekliyoruzzzz

Trol değilim bu forum dünyasında görüntülü konuştuğum insanlarda oldu.. :)
Bemi tanıyanlar bilir bir online oyunda adminlik yapıyorum şuan :) Gel istersen bir gün tsmize.. Anlarsın kimin gerçek olduğunu :D

Troll nasıl olur bak ben sana anlatayım..

Troll hasta gibi sürekli İslam’ı kötülemeye çalışan konular açıp, kendini tatmin etmeye çalışanlardan olur.. Sen gerçeğin bu.. Herkesi de kendin gibi bilirsin ama öyle değil..

Açtığın konulara bir dön bak @Yabani ne kadsr basit ne kadar saçma olduklarını göreceksin.. Senin maalesef hayatta yapacak bir işin yok.. Hayatın yıkımlarla başarısızlıklarla dolu bunun öfkesini de dine yöneltiyorsun ama yanlış bu..

Kendi çaresizliğini Allah’a saldırarak kapatmaya çalışıyorsun.. Ve düştükçe daha da düşüyorsun.. :) Şu forumda üzüldüğüm üyelerden birisin bunu bil..
Burası sana az geliyor birde o kadar çok vaktin varki bir oyun sitesinde adminlik yapıyorsun.
Tıp fakültesi senin gibiler yüzünden yerlerde sürünüyor. Tıp deyince bayağı bir düşünmek gerek. Demek ki sen tıp falan okunuyorsun, sadece kayıtlısın .....

efsane. biri, Forum tarihinin en önemli figürlerinden biridir saygı duyulmalıdır

Agzindan yel alsin.
Yerin kulagi var Lefty.
Duyar muyar simdi.
Beni özlediniz mi diye bir konu acip pörsümüs fotolarindan birini yapistirir.
Gidiklama allasen.ddddddd
@Coolumsu'yu ben seviyorum.:) Bence iyi niyetli ama biraz yaşı itibari ile hızlı düşünüp hızlı kararlar veriyor. Bazı konularda çok sabit fikirli fakat yaşı ilerledikçe o da anlayacaktır nerelerde yanıldığını...

Tatil dönüşü bana fotoğraf atacaktı fakat dün profil kapatmıştım ve onu takipten çıkarttım sanıp beni silmiş.:) Umarım döner de kız arkadaşı ile fotoğraflarını atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri