Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1338 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumun Cübbelisi: @melnur umuz :)
Fetö ve pkk tarikatlarından sorumlu üyemiz :) HDP forum sözcümüz.. :)

Sana benden tavsiye benim üzerimden prim kasmak yerine biraz özgür bir üye ol.. :) Her koonuma maydonozsun sıkılmıyor musun? Boş zamanın çok mu cidden agsgsgdhd :D
Kendisini nimetten sayanın uyuzlar üzerinden prim kasmak ancak senin gibilere yakışır.

Bence bu paragrafta yazmış olduğun şeylerin hepsini aynı kefeye koymamayı öğrenmekle başlayabilirsin işe Coolumsu. Tabi sen daha iyisini bilirsin ama yine de küçük bir tavsiye niteliğinde benim ki.

Zira paragrafta bahsetmiş olduğun kavramların hepsi birbirinden ayrı şeyler.
Çok farklı değil aslında..
Hangisine kötü desem diğeri daha kötü..
Ben gerçeğe sadece inanmıyorum, biliyorum aynı zamanda farkımız bu..

Melnur bundan sonra beni her alıntıladığında sana sadece bu fotoğrafı atacağım polemiğe girmeyeceğim.. :)
Ekli dosyayı görüntüle 32492
Atmana gerek yok o fotoğrafı. Beyininin büyüklüğünü ben de biliyorum diğerleri de.

Ama gene de takip edeceğim, bakalım bu sefer sözünün eri olacakmısın. Gerçi umudum yok çünkü, beynini kendi ellerinle gösterdin ama gene de bir fırsat vereyim dedim.

Arkadaşlar benim bu aşkta başarısızlığımın nedeni ne olabilir? Acaba fazla havalı ve beklentileri yüksek biri olduğum için mi halen yalnızım? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Belki de yontemin yanliştir kanks
Simdi bu da "hava" lı ama.... bir yer de oda yanlız "sadece" hava olduğu için...
images (55).jpeg

Ben sana benle ilgili yorum atma dememiş miydim? İnsanları raporlamayı sevmiyorum. Laftan anlarsanız sevinirim :)
Biliyorum özelden yazdin "bir daha konularima yorum atma" diye.
Ama ufacik bir tavsiye de mi veremeyeceğiz.
Beni elbette raporlayabilirsin, eğer yaptigim yorumda yanlış bir şey var ise lütfen görenler de raporlasın.
Bir de kullandigin avatari forum da yuzuklerin efendisi seven bir arkadas kullaniyordu cok eskiden. Neydi nick'i?
Ayrica ben de foruma girmek istemiyorum ama beynimin icinde ur gibi buyuyen bisi var. Ve seytan surekli buraya girmemi fisildiyor kulagima...

Aşk bir hastalık değildir!
Aşk bir hastalıktır aslında çünkü beyinde değişim yaratıyor ve soruna gelecek olursak da; bana iyi gelen ve yanında mutlu hissettiğim özel birisi var fakat "kelebekler uçuyor" kısmı beni aşar çünkü o kadar romantik bir insan değilim.

Aşık olmak ruhsal bir hastalık mıdır?

Bir anlamda evet! Ama bu, aşk yaşamayın anlamına da gelmiyor elbette. Psikolog Helen Fisher'e göre aşk bir ‘takıntılı olma' hali. Olayın temel ekseninde bu var. Kontrol edilmesi veya önüne geçilmesi çok zor. Bazı psikiyatristler aşk halini obsesif kompulsif bozukluk(OKB) ve gerçeği değerlendirmenin bozulduğu kısmi psikotik süreç olarakta açıklayabiliyorlar. Böyle düşünmelerini aşk ve bu hastalıklarda olan beyindeki kimyasal değişimlerin benzer olmasıyla açıklıyorlar.Kimyasal benzerlikler OKB ve Aşk da serotonin düşüklüğü,gerçeği değerlendirmenin bozulduğu kısni psikotik süreç ve aşk da dopamin artışı. İtalya Pisa Üniversitesi'nden Psikiyatrist Donatella Marazziti de araştırmış. Marazziti, ruhsal dengeyi sağlayan serotonin hormonunun kandaki miktarını incelemiş.. Psikiyatristin vardığı sonuca göre aşık olanlarda serotonin miktarı normal değerin yüzde 40 altında. Zaten dengede olmayan ruh hali, bir de sevdiğinden yoksun kalırsa, iyice altüst oluyor. Depresyon, korku ve anksiyete ortaya çıkıyor.

Aşk | Psikiyatrist Uzman Doktor Şükran Telci Yazıları | Ada Psikoloji | Antalya Psikiyatri | Uzman Psikolog Antalya

@Coolumsu bu imamoğlu yada başka birseyi araştırdığın kadar senden rica etsem şule perinçek neden doğu perinçek i eve almıyor onuda bir araştırsan rica etsem senden.

Sözler onun ama sen gerçeğe inatla düşman kesilmiş birisin..
Arapçanla övünüyorsun belli ama şunu bil ki Ebu Cehil, Ebu Leheb senden daha iyi arapça biliyor.. Dini anlamak için Arapça bilmeye gerek yok.. Tercümanlık baska bir sey ilim baska..

O kitaplarda yazan daha nice rezillik ifşa edildi..

Arapça bilmek İslam’ı anlamasa geçerli olsa Araplar benden daha iyi anlardı bilmem anlatabildim mi?
Zümer Suresi 3, Ahzab Suresinin sonundaki ayetler gibi gizlediğiniz üzerini örttüğünüz ayetlere daha değinmedim bile bak..

Kuran‘da şeyhlerimize(sadat) uyduk ve sapıktık onları lanetle diye apaçık ayetler var. Sizler ise menzilde sadat denen o ne olduğu belirsizlere bağlanıyorsunuz..

Bile bile dini yanlış anlatıyorsunuz.. Bu arada ben dinden tek kuruş kazanmıyorum kazanmam da.. Benim rezidanslarım yanmaz kefenlerim yok.

Tek başıma da olsam doğrunun izleyicisiyim..
1 - Sözler onun ise ispat et Mektubat'tan sayfayı koy bakalım kendisi mi demiş :) Sözler onun demekle olmuyor.

2 - Dini anlatmak için değil, Kur'an'daki dil bilgisi için Arapça'ya ihtiyacın var :) İlaveten, o müşrikler beni ilgilendirmiyor. Sürekli onları öne sürüp haklı çıkmaya çalışıyorsun :) Ben Arapçamla vs. ile övünmedim. Kaldı ki onların Arapça seviyesini sen nereden biliyorsun ?

3 - Benim hakkımda en ufak bilgin olmadığı halde iftiralarına devam ediyorsun.

Şimdi o sözleri İmam Rabbani mi söylemiş göster bakalım :)

İmam Rabbani sapık bir adam al sizinkilerde bunun rezilliklerini ifşa etmişti
Peygambere Allah diyen sapık bunlar..

Edip de bana vahiy geldi demisti, hocasi reşad halife de ben allah tarafindan gonderildim demisti.
Kiskanclar biraz sanirim... Sana da gelicek mi hacim. Nede guzel olursun hava da dursan...

Not yakin zamanda edip yukselin sacmaliklari videolarini konu olarak acicam. Bakalim izledigin halde nasil bir reaksiyon gostericeksin.
.

Son düzenleme:
19’un sağladığı aydınlanmayı hiçbir ideoloji, düşünce sistemi tarza değişmem..
Bu sizin anlayabileceğiniz seviye değil.. İnsanı alıp bambaşka bir yere götüren onu özgür kılan bir şey.. Bu özgür insanların seviyesi siyasi militanların, dogmatik dincilerin, tarikatçılar, çağdaş görünümlü yobazların değil

Gerçekten aklını kullananların yolu bu.. İnsanperestliği bitiren hayata çok daha geniş bir pencereden bakmanı sağlayan, sorunlara çözüm üreten bir bakış açısı..

Kısacası o büyüklerden biridir denilen bir şey..
O uydurmaları bırakıp çok şükür temellendirilmiş gerçeklerden oluşan bir inanca saptık.. Allah hepinizi de hak yola saptırsın ne deyim..

Ben zaten anlamayacağınızı biliyorum. Çünkü onu akıl sahiplerinden başkası anlamaz..
Akıl sahipleri içerisinde sen de dahilsindir kesin. Ben hep diyorum akıl fışkırıyor bu çocukta, boşuna harcanıyor burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri