Bunların hepsine tek tek açıklama yaptım ama ısrarla aynı şeyleri haklı gibi yazmaya devam etmiş. Yazık yani ne diyeyim.
1) Dünya şampiyonu bile böyle oynamazmış, dünya şampiyonu kendi seviyesindeki adamlarla oynadığı için tabii ki seni yendiğim gibi başarılı oyun çıkartamaz. Şöyle düşün ronaldo ve arda turan maç yapsa ronaldo nasıl ezer, ama ronaldo ile messi maç yapsa başarı oranları düşer çünkü rakip zor. Bu kadar basit bir mantığı anlamayıpta hala uzatıp kendinizi rezil etmeyin.
2)Ceza yedin hesabın kapatıldı dendi, öyle bir şey olmamasına rağmen ceza yesem bile ceza tarihinden sonra maç oynadığımı ıspatladım yani hesabım kapatılmamış. Yine rezil olup açık aramaya çalıştınız.
3)Benim hesabımın engellendiğini söylediniz ama hesabımın engellendiğine dair hiç bir ibare yok orada sadece hesap engellendi yazıyor yani başkasını şikayet ettiği de açık. İsim yazmamasına rağmen beni suçladınız, amaç başka çareniz kalmaması.
4)@coolumsu hesabımı ben kapattıysam Allah belanı versin

sen şikayet edip kapattıysanda benim versin. Ben kapattığıma dairde her türlü yemin ederim çünkü kendime güvencim tam. Sana yukarıda da kanıtladım ama insanları sistemi bilmiyor diye kandırmaya çalışıyorsun sana acıyorum sadece.
5) ilk oyunda iyi oynamamıştım diye itiraf ediyorsun sonrada kıvırıyorsun. Kabul etmeye başlaman güzel.
6)Küfür ettim hesabım kapatıldı demedim her zamanki gibi iftira atıp kenara çekilme, orada dediğim rakip yenilince küfür etti ve bende karşılık verdim diye ceza aldım dedim. Ceza aldım dediğim üyeliğin kapanması değil. Her ceza alanın üyeliği kapatılmıyor onu bile bilmiyorsun.
7) Daha önce oynadım nasıl oynadığını biliyorum demişsin, seninle ilk oyunumuzda seni çok fena ezmedim mi? 13 puan falan öne geçtimde şansa son anda yendin, o zaman niye ağlamadın bu kadar? O maçta yenilseydin yine ağlayacaktın değil mi foruma girip hazır bekledin, yenince de vazgeçtin. Senin karakterin bu demekki.
8) Önceki oyunda böyle oynamadı gibi saçma bir açıklama yapmışsın, benim oyunum senin verdiğin pozisyon açıklarına göre gelişir. Sen kötü oynadın ve ezildin.Eğer bana kanka bugün hastaydım, yorgundum vs bir şey desen belki sonraki gün yenebildin,bende bazı dikkatimi dağıtan durumlarda çok kötü oynayıp maçı yarıda bırakıyorum. Sen erdemli olamadın, yenilmeli hazmetmeyi bileceksin. Son mesajım bu sana 1 haftadır kendimi kanıtlamak zorunda değilim.
Basit bir oyunda bile sırf konum biraz daha hit alsın diye, biraz daha yenilgimi kapatayım diye saçmalıyorsun.
Son olarak ben her türlü sana açıklamayı yaptım. Sen ise enimle ilgili hiç bir engelleme olayı yokken, İsmim geçmezken sadece ''biri engellendi'' yazmasına rağmen o benmişim gibi algı yaptın senin bu tavrın ne olduğunu gösterdi. İstediğin kadar iftiraya devam et bir daha seninle muhatap bile olmayacağımı bil.
Güle güle.