Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1333 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu açan da benim yorumlayan da, ne demek istediğimi ve ne kastettiğimi de en iyi ben bilirim. Sen önce olmayan diplomanı at forumun küçük tayyipi :)

Bence senin durumun @melnur dan daha vahim..
Çok fena dokunmuşsun. İkimiz de artık sus pus oluruz karşında. Sen neymişsin bee.

Susup kalırsınız gerçekler karşısında..

Buradan bir şeyler yazınca mı konuşmuş oluyoruz? Neyle uğraştığımı, hangi ideolojik düşünceye sahip olduğumu bile bilmeden anlamsızca yazıyorsun. Sen konuş dur buradan belki bir şeyler olur..

Elestırmedınız bı o kaldı akp kotu chp kaka ıyı partı su hdp bu o bu sı su sıra sımdı de babacana gelmıs coolumsu partı bırakmadın

Onlar bayatlamış kavramlardır. Ben bağımsızlıktan yanayım.. :)
Gücümüzü doğruluktan alıyoruz.. Yeni onurlu bir anlayışa ihtiyaç var..
İdeolojilerin kölesi olmam partilerin kölesi olmam, olmadım..
Her seyi bı sen bılıyon zaten

Seni geriye çeken insanlar bence
Hayat görüşü farklı olabilir ya da senin yaşam tarzınla uyuşmuyordur fakat başkaları için de çok önemli birisi olabilir, bu sebeple gereksiz değil de "bana bir bir şey katmayan, enerjimi düşüren insanlar" demek daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

Destekliyorum @Coolumsu
Hastalanan olabilir ve yanlarında bir doktor olmadan yola çıkamazlar.

Helal sana coolumsu. Büyük resmi görmüşsün.

Ülkenin toplandığı tek ortak payda sözde Amerikan düşmanlığı.

Coolumsu bey
kızlardanda seçemıyorum hepsi kusursuz hepsi güzel xs xd

11 ayın sultanı Ramazan ayı.. Bu adam en fazla 11 ayın şeytanı olur.
Böyle din istismarı yaparak üstelik o dini de yalan yanlış anlatarak para kazanan tiplere zerre acımam merhamet etmem. Böyle insanlara zerre acımamak lazım..
Sultan derken ironi yapıyorum sevgili dostum. Kazandığı para açısından 11 ayın sultanı demek istedim.

No Pasaran bundan önceki forumun yönetim bölümünde hiç gündem oluyor muydum :D Forumu satarken hepsini silmiş Emre maalesef.. Mod iken aradım da bulamadım..
Sana dair çok farklı görüşler mevcuttu Coolumsu’cum. Şimdi burada ne desem boş kalır :dd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri