hahahah
Gümüş Üye
Senin hiçbir önerine açık değilim. Nokta.
Senbilirsin..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Senin hiçbir önerine açık değilim. Nokta.
Aynenİçime doğmuş demekki coolumsu ;&
Beni üzüyorsun coolumsu
NasılBeni üzüyorsun coolumsu![]()
Biz tüm gerçekleri biliyoruz cool çocuk......Huri ondan banlanmadı ki hakaret ettiği için banlanmıştı.
Bayağı dokunmuş sana.Üyelerin mutluluğu için @melnur ve @Prodesmotes ‘e uygulamak lazım![]()
BenceHer konusa boş laf ebeliği yapıyorlar..
Çok fena dokunmuşsun. İkimiz de artık sus pus oluruz karşında. Sen neymişsin bee.Konuyu açan da benim yorumlayan da, ne demek istediğimi ve ne kastettiğimi de en iyi ben bilirim. Sen önce olmayan diplomanı at forumun küçük tayyipi
Bence senin durumun @melnur dan daha vahim..
Susup kalırsınız gerçekler karşısında..
Gerçekleri söylüyoruz, partizan değilim..Elestırmedınız bı o kaldı akp kotu chp kaka ıyı partı su hdp bu o bu sı su sıra sımdı de babacana gelmıs coolumsu partı bırakmadın
Gerçekleri söylüyoruz, partizan değilim..
Hiçbir partinin ideolojinin kölesi olmadım..
Ben anlamadım senı sagcı mısın solcu mu ne oldugun belli deılGerçekleri söylüyoruz, partizan değilim..
Hiçbir partinin ideolojinin kölesi olmadım..
Diyor "çok bilen" cool çocuk.O gün Kılıçdaroğlu kumpas kurdu.
Her seyi bı sen bılıyon zatenOnlar bayatlamış kavramlardır. Ben bağımsızlıktan yanayım..
Gücümüzü doğruluktan alıyoruz.. Yeni onurlu bir anlayışa ihtiyaç var..
İdeolojilerin kölesi olmam partilerin kölesi olmam, olmadım..
Hayat görüşü farklı olabilir ya da senin yaşam tarzınla uyuşmuyordur fakat başkaları için de çok önemli birisi olabilir, bu sebeple gereksiz değil de "bana bir bir şey katmayan, enerjimi düşüren insanlar" demek daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.Seni geriye çeken insanlar bence
Sultan derken ironi yapıyorum sevgili dostum. Kazandığı para açısından 11 ayın sultanı demek istedim.11 ayın sultanı Ramazan ayı.. Bu adam en fazla 11 ayın şeytanı olur.
Böyle din istismarı yaparak üstelik o dini de yalan yanlış anlatarak para kazanan tiplere zerre acımam merhamet etmem. Böyle insanlara zerre acımamak lazım..
Sana dair çok farklı görüşler mevcuttu Coolumsu’cum. Şimdi burada ne desem boş kalır :ddNo Pasaran bundan önceki forumun yönetim bölümünde hiç gündem oluyor muydumForumu satarken hepsini silmiş Emre maalesef.. Mod iken aradım da bulamadım..