Nasıl yaniSana dair çok farklı görüşler mevcuttu Coolumsu’cum. Şimdi burada ne desem boş kalır :dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl yaniSana dair çok farklı görüşler mevcuttu Coolumsu’cum. Şimdi burada ne desem boş kalır :dd
Bence bu paragrafta yazmış olduğun şeylerin hepsini aynı kefeye koymamayı öğrenmekle başlayabilirsin işe Coolumsu. Tabi sen daha iyisini bilirsin ama yine de küçük bir tavsiye niteliğinde benim ki.Müslüman ismine ben razıyım ama siz değilsiniz, Mevlevisi, Nurcusu, Kadirisi, Sunnisi,Şiisi, şumcusu buncusu geçilmiyor.. Ortalık Allah değilde adamlara ve ölülere tapanlarla doldu..
bunlar çok kişisel şeyler. insanların duygusallıklarını aynı şekilde değerlendiremeyiz. herkesin olaylara verdiği tepkiler, hissettiği duygular başka başkadır... kimse sevdiklerini silmek için sevmeyi tercih etmemiştir zaten ama bazen arkadaş, dost, eş, sevgili ne olursa olsun senin kalbine, ruhuna zarar veren kişileri kolayca silebilmek lazım. yani hayatından çıkarmak lazım, izlerini sen tek başına göğüsleyerek bir şekilde alışıyorsun kuğulumsu... ben de çok duygusalım ama bu özelliğimin önüne başka şeyler koyarak kendime bi şekilde kalkan oluşturdum. kimse de inanmaz duygusal olduğuma... hainlerPeki melodram
Ben daha duygusal biriyim sanırım sevdiklerimi kolay silemiyorum..
Bilmiyorum ki ne olduğunu.
Oggy’nin övgüsü bile bir başka..
Başta hiç sevmiyordum bu çocuğu hatta profiline ilk zamanlar bir şeyler yazmıştım atarlıAma tanıdıkça kanım ısındı..
Kimisi evli kimisinin de hayatında birisi var, bu soruya nasıl cevap versinler ki?İlginç aslında soruda aşk olarak kastetmiştim ben ama herkes günlük yaşamdan cevaplar vermiş.,![]()
Benden bir sene sonra gelmiş yani foruma sonradan katılmış biri olarak bizim aramızdaki iyi kötü durumları sen anlayamazsın.
Hayır, öyle değil mesela sen beni övsen ben seni yine de sevmem..![]()
ProdesmotesBir başka sanrın. Senden 3-4 sene önce foruma katılmış biriyim. Seni çok iyi tanıyorum m.r.n
Attığım videoyu izle sonra konuş bugün öso olmasa sınırımızda YPG, IŞİD olurdu hep Esed i ne olarak görüyorsun senAlevi değilim sunni de değilim öyle bayat uyduruk kavramlar boş şeylerle işim olmaz. Öso ile pkk’nın farkı nedir? Senin mantığına gidersek o zaman pkk da ülkesini kurtarmaya çalışıyor öyle mi?
Prodesmotes
30 Ocak, 2018 Katılım Tarihi
Coolumsu
4 Ocak, 2017 Katılım Tarihi
Dört işlemden bile mi anlamıyorsunuz ki ilginç..Toplama, çıkarma da bilmiyorsun sen ya yazık sana
![]()
Prodesmotes olrarak multi bir troll üyeyim, hem de takıntılı, diyorsun yani..
O da iyiymiş, ben senin gibi değilim. Benim gizlim saklım yok.
O yüzden saklanma gereği kimseden duymam.
Bu forumda da hiçbir zaman bir şeyler saklamadım, gizlemedim.
Benim gizli hesaplarım yok, olduğum gibiyim..
Madem öyleyse eski hesabının nickini açıkla, korkma bu kadar..![]()
Bekliyoruz eski nickini hadi umarım bir kerecik de olsa lafınızın arkasında durabilirsiniz. Yine diploma konusundaki gibi konudan kaçıp gitmezsin umarım Prodesmotescik asdfg.. Ortaya sunduğun önermeleri kanıtlama başarısını göstermen dileğiyle..![]()
bende öyle düşünüyorum. akışın anasını bellemesen seni sevecektim.Başka forumlarda da üyeliğim var bu sır değil ki.. Ama ilk üye olduğum forum burası.. Benim için yeri farklı tabii
Burada takılırken diğer forumlara girmiyorum bile.. Çöp oluyor oralar benim içinAma şunu da ifade edeyim sana,
Ben bağımsız, özgür biriyim @Sux hiçbir yer mekan kişi ya da sanal haliyle site bana değer katmaz..
Ama ben olduğum yere değer katarımHer türlü fark yaratırım..
O yüzden hayatıma kimseyi karıştırmam.. Kimseye de bağlanmam.
Bu dizeyi hayatıma taşımış biri olarak durum böyle
"Rızkımı veren Hudadır kula minnet eylemem"
Başım her daim dik, alnım açık..
Atarlı olabilirim asdfgAma o doğuştan
![]()
Başlık öyle olmaz böyle olur, hemde çelişkili beyanılı Coolumsu
kisiye yonelik degildi aslinda, komutlarla ilgili Annaya sormustum bu ne diye .) Aman neyse ne karismiyorum artik.Ne yazmıştın ki espiri olarak![]()
Valla bu ara ezele sardım çok iyi sjskxjs saçma geldi **Spam/Adversiting** fetönünde sövdürtme beniYarmagül sana sorular:
1-Bir filmde bir plakanın FGH olabilmesi,
2-Suçlunun “Yunan’a kaçarız” diyebilmesi,
3-Verdiği FETÖ’cü mesajlarla tanınan yönetmene sıradaki filmin de verilebilmesi, 4-Bütün bu filmlerin yapımcılarının aynı kişi ve şirket olması, Kaçta kaç ihtimaldir?
Bunu git liderin topala söyle çok bilmiş çocuk. O bir dönemler eylem birliği yapmıştı, dergisinde manşetler atmıştı, gerilla vuruyor ordu (orman) yakıyor, katil devlet, .....Aynı şey bölücü terör örgütü ve onun siyasi ayağı içinde geçerli..
Belli belli paylaşımlarından kimleri refarans aldığın. Madem özgürsün gene de sor bakalım topala.Ben özgür biriyim sizin gibi liderlerim, önderlerim yoktur..
Beni kendinizle karıştırmayın
Kripto gelenek böyledir gizli gizli mesaj vermeyi severler. Fetö kapadokya der dur.. Anlayan için mantığını çözer ama anlayamayanlar işte Yarmagül gibi dalga geçer durur..