Ü
Üyelik Silinmiştir.
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Coolumsu gidince ne yakışıklı kaldı ne güzel. Artık kimseye o gözle bakamam.. bir yarım eksik..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet olmaz mı ?
Coolumsu emegine saglık
O zamanlar edep, adap vardı desek daha doğru olur değil mi ? Yarın bir gün kız babası olup kızını sokakta öpüşürken görür isen yolunu değiş tamam mı kızın seni görüp mahcup olmasınYolda Öpüşen Sevgilileri Gören Yaşlı Teyzeler
Laf sokmadan, kınamadan geçemezler.
Asıl öfkeleri kendi yaşayamadıklarınadır.![]()
O zaman dönmeseydin daha 1 ay olmadı..Halen yoğunum..
Hayır yani sözünde durmaman üzdü..Niye bu kadar rahatsız oldun sen?
Ne değişmesini bekliyordun kendini beğenmiş çocuk?2 haftadır yoktum yine değişen bir şey yok sende melnur aynı effecti halen yapıyorsun![]()
Çıkar gösterZombiyim
Ben kimseye bir söz vermedim.. Fazla yoğun olduğum için pek giremeyeceğim dedim o kadar..
Sen de beni çıkarmışsın o yüzden![]()
EhehÇok üzerime geliyorlar benim..![]()
Ama coolumsu eskileri atıyorsan biz bunlarıda unutmadık :& kimler elele ;(
Ekli dosyayı görüntüle 30215
Ekli dosyayı görüntüle 30216
Tamam kanka ikna oldum ben..Aklınca laf sokmaya kalmışsın @kLara da beni tanımadığın belli..
At kanka at ben akpli deilim ki bunları daha önce bende paylaşmıştım..
Hükümetle muhalefet arasında bir farkın olmadığını böylece görmüş olduk ihanet etme yarışısındasınız sadece.. ^^
Amerikada el epek öten herkesin geleceği nokta budur işte.. Sadece parti ismi değişiyor..İçerik aynı..
Biz ne akp ne chpnin onursuz vatanı pazarlık konusu yapan insanlarından değiliz @kLara bizi bunlarla karıştırma..![]()
Son cümlene...Neye ikna oldun![]()
Sana komik gelen nedir? Gayet ciddi bir konu bence.![]()
Oynamayı bilen varsa oynayalım![]()
Lichesse üye olsana![]()
Üyeliği ne yapacaksın? Oynayalım. Süre?