Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1333 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coolumsu gidince ne yakışıklı kaldı ne güzel. Artık kimseye o gözle bakamam.. bir yarım eksik..

Forumu bırakman yerinde olmuş Coolumsu’cum. Bu kadar komplo teorisini kısa sayılabilecek bir mesaja sığdırmak ciddi anlamda akıl yoksunluğu ister. Akıl sağlığını önemseyen bir kimsenin Nihat Genç’ten, Soner Yalçın’dan ve Perinçek’den uzak durması gerekir. Şuraya Tuncel Kurtiz’den bir derleme bırakıyorum. Şarkı ismi Geçit Yok. Enternasyonal adı ile No Pasaran...

Yolda Öpüşen Sevgilileri Gören Yaşlı Teyzeler

Laf sokmadan, kınamadan geçemezler.
Asıl öfkeleri kendi yaşayamadıklarınadır.
gulumse.png
O zamanlar edep, adap vardı desek daha doğru olur değil mi ? Yarın bir gün kız babası olup kızını sokakta öpüşürken görür isen yolunu değiş tamam mı kızın seni görüp mahcup olmasın

Ama coolumsu eskileri atıyorsan biz bunlarıda unutmadık :& kimler elele ;(

4781C254-201C-4299-8101-E898239D365B.jpeg

27CD70A3-2179-4A59-8D0A-998900C438BB.jpeg

Ama coolumsu eskileri atıyorsan biz bunlarıda unutmadık :& kimler elele ;(

Ekli dosyayı görüntüle 30215

Ekli dosyayı görüntüle 30216

Aklınca laf sokmaya kalmışsın @kLara da beni tanımadığın belli..
At kanka at ben akpli deilim ki bunları daha önce bende paylaşmıştım.. :)
Hükümetle muhalefet arasında bir farkın olmadığını böylece görmüş olduk ihanet etme yarışısındasınız sadece.. ^^

Amerikada el epek öten herkesin geleceği nokta budur işte.. Sadece parti ismi değişiyor.. :) İçerik aynı..

Biz ne akp ne chpnin onursuz vatanı pazarlık konusu yapan insanlarından değiliz @kLara bizi bunlarla karıştırma.. :)

Aklınca laf sokmaya kalmışsın @kLara da beni tanımadığın belli..
At kanka at ben akpli deilim ki bunları daha önce bende paylaşmıştım.. :)
Hükümetle muhalefet arasında bir farkın olmadığını böylece görmüş olduk ihanet etme yarışısındasınız sadece.. ^^

Amerikada el epek öten herkesin geleceği nokta budur işte.. Sadece parti ismi değişiyor.. :) İçerik aynı..

Biz ne akp ne chpnin onursuz vatanı pazarlık konusu yapan insanlarından değiliz @kLara bizi bunlarla karıştırma.. :)
Tamam kanka ikna oldum ben..

Sana komik gelen nedir? Gayet ciddi bir konu bence. :)

Sadece alıntı yapmanız. Araştırma yapıp kendi cümlelerinizle yeniden bir makale oluşturmamış olmanız. Ve çoğu yazıyı okumadan paylaştığınızı düşünmüş olmam daha doğrusu düşündüren sizsiniz. Ciddi bir konuysa eğer daha özenli olmalısınız. Bu konu ile ilgili bilgi birikimine sahip birileri gelip anlamlı cümleler kursa anlamlı verecek cevabinizin olmaması. Bence komik gelmesi için yeterli bir sebep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri