Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1333 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir an gözümde Doktor Levent canlandı. Ama o bile senin hakkını veremez Coolumsu’cum.

2FDE5D6C-D6F7-4281-AA76-9D2EDE9D6959.jpeg

Remus fark ettim de rockı görünümün altında çok duygusal birisi var aslında sende..
Ben şöyleyim, böyleyim demek istemiyorum sma, ben sadece ve sadece iyi olmaya çalışıyorum. Ve bu konuda da tatmin oluyorum açıkçası. Özellikle insanlar konusunda duygusallığı biraz yenebildim. Çünkü insanlar gerçekten çok acayip, sözüm meclisten dışarı, çoğu güzel şeyleri hak etmiyor. Bu uzun bir konu şu an girmek istemiyorum, belki başka bir zaman, başka bir yerde.

son olarak size şunu söyleyeyim. Lütfen insanlara aldanmayın. Siz nasıl istiyorsanız öyle olsun hayatınız. Bunu size, burada sizi gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum sadece bunu da bilin. Siz zaten neyin doğru olduğunu mutlaka fark edecek konumdasınızdır.

İnsanların inançlarına hakaret etmeye hakkın yok. Sen inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın. :emoji_angry:

Yoo. Her fikir ve inanca saygi duymak zorunda degilim.
Lakin sacma buldugum fikirlerin dahi ifade ozgurlugunu en onde savunurum o ayri. :)
Hakaret neredeydi bu arada?
Sen bu sozlerime guceniyorsan. Yandik.

şunu fark ettim. coolumsu her zaman ön planda olmak için ya önceden yazılan mesajlara bilerek cevap vermeyerek bu mesajlara birkaç gün/hafta sonra cevap veriyor ya da daha önceden cevap verdiği mesajlara bir daha cevap verip konuyu hortlatıyor.

şunu fark ettim. coolumsu her zaman ön planda olmak için ya önceden yazılan mesajlara bilerek cevap vermeyerek bu mesajlara birkaç gün/hafta sonra cevap veriyor ya da daha önceden cevap verdiği mesajlara bir daha cevap verip konuyu hortlatıyor.
Günaydınn xd

Günaydın.. :)

İstersen Ankara dakı İl Binasına Gidip Sorabilirsin.

Şu Şekil Genel Başkanınıza

Madem ABD ye Karşısınız Neden ABD üretimi Zırhlı Araca Bindiğini.

Ve Aydınlık Gazetesinde Devrimcileri Neden İfşa Ettiğini

12 Eylül Darbesinde Neden Kenan Evrene Destek Verdiğini

28 Şubat Darbesine Neden Destek Verdiğini

68`liler Döneminde Yer Alan Mahir Çayan Ulaş Bardakcı Deniz Gezmiş İbrahim Kalpakkaya Yusuf Aslan Hüseyin İnan İle Neden Bir Resmi Olmadiğini

Sözde Türk Solunu Temsil Eden Perincek Dediğin Adam Bir Numaralı Çin Ajanıdır.. O Dönem Sol Görüşlü Öğrencileri İhbar Eden Biridir.

Araştıracağım bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri