Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bız kole mıyız de ozgur olalım sacmaSeni ve sizleri özgür kılacak tek şey..
cevapladım görmüyor musunEe sen de cevapla o zaman![]()
Ben şöyleyim, böyleyim demek istemiyorum sma, ben sadece ve sadece iyi olmaya çalışıyorum. Ve bu konuda da tatmin oluyorum açıkçası. Özellikle insanlar konusunda duygusallığı biraz yenebildim. Çünkü insanlar gerçekten çok acayip, sözüm meclisten dışarı, çoğu güzel şeyleri hak etmiyor. Bu uzun bir konu şu an girmek istemiyorum, belki başka bir zaman, başka bir yerde.Remus fark ettim de rockı görünümün altında çok duygusal birisi var aslında sende..
İnsanların inançlarına hakaret etmeye hakkın yok. Sen inanmayabilirsin ama saygı duymak zorundasın.![]()
İçime doğmuş demekki coolumsu ;&Resmen beni tarif etmiş![]()
İdare et "çok bilen" cool çocuk, herkes senin gibi kültürlü olamaz. Belki olur olmaz yüzlerce gereksiz başlık açmaya başlarsam kültürümü az da olsa ilerletirim demi.
Günaydınn xdşunu fark ettim. coolumsu her zaman ön planda olmak için ya önceden yazılan mesajlara bilerek cevap vermeyerek bu mesajlara birkaç gün/hafta sonra cevap veriyor ya da daha önceden cevap verdiği mesajlara bir daha cevap verip konuyu hortlatıyor.
Menderes -> Astınız
Özal -> Zehirlediniz
Coolumsu -> Yedirmeyiz.
İşte istediğim arkadaş profili..![]()
Lutfen melnura kiyilir mi ya ben cok seviyorum onuÜyelerin mutluluğu için @melnur ve @Prodesmotes ‘e uygulamak lazım
BenceHer konusa boş laf ebeliği yapıyorlar..
Kıbrıs da nerede işgalci demiş Türkiye’ye kanıtla..
Günaydın..şunu fark ettim. coolumsu her zaman ön planda olmak için ya önceden yazılan mesajlara bilerek cevap vermeyerek bu mesajlara birkaç gün/hafta sonra cevap veriyor ya da daha önceden cevap verdiği mesajlara bir daha cevap verip konuyu hortlatıyor.
Araştıracağım bunu
Üslup çok önemli ama, içerik kadar önemlidir en az..
Terbiyesizlik yapma.![]()
Narsistik kişilik bozukluğu nedir?
Psikolojik açıdan narsisizm, kendini beğenip sevmek anlamına gelmez - en azından gerçek anlamda kendini sevmek değildir.www.yasantipsikoloji.com
Bu sayfayı bi' oku derim coolumsu'cum
Terbiyesizlik yapma.