Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1330 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istanbul üniversitesi ingilizce tıp öğrencisidir. 3 dil bilmektedir. sultan ahmet camii yaz kuran kursundan mezun olan coolumsu din bilimleri konusunda ayrıca ilim sahibidir. boş zamanlarında lc waikikide mankenlik yapmaktadır........

Juju kırmızı halıyı serdi.

Yazdığı ondan fazla kitap, yayınladığı yüzlerce makale, bildiği 6-7 dil ve katıldığı onlarca konferansı görmezden gelirsek eğer forumun İlber Ortaylısı da denebilir kendisine. Çünkü hemen hemen her tartışmasında karşısındakini cahil olarak nitelemekten sakınmaz. Ben buraya yazsam da yazmasam da benden nefret ettiği için bana saracak. O nedenle kendimi açık hedef olarak forumun önüne siper ediyorum. Kendisini tanıyanlar bu fedakarlığımı anlıyordur, tanımayanlar ise zaman içerisinde anlayacaktır.

Hemen hemen her konuda fikir sahibi. Bazen kendisini Rasim Ozan Kütahyalı’ya benzettiğini de oluyor. Bir teşbihle bitireyim yorumumu;

Şike yasasından Avrupa Birliği'ne, Kıbrıs sorunundan ABD’deki senato seçimlerine, sualtı hokeyinden ekici tütün piyasasına kadar her konu hakkında fikir üretebilen gazetecilik mesleğinin önde gelen ismi Rasim Ozan Kütahyalı, Avrupa Nükleer Araştırmalar Merkezi (CERN) tarafından Cenevre’de yapılan deneyle ilgili olarak henüz net bir açıklama yapamamış olmanın sıkıntısını yaşıyor. Deneyle ilgili olarak "Şimdi ortada bi şerefsizlik olduğu muhakkak ama tam kim yapıyor o şerefsizliği onu daha bulamadım" diyen Kütahyalı, atomaltı parçacıklar konusunu biraz olsun çözer çözmez bu haysiyetsizlikleri yapanlardan 70 milyonun önünde hesap soracağını ifade etti.​

Canlı telefon bağlantısıyla katıldığı bir televizyon programında zaman zaman öfkesine yenik düşen deneyimli gazeteci, şu zamana kadar her konu hakkında en az 5000 vuruşluk yazıları yazabildiğini ve ekranda 2 ila 4 saat arası konuşarak bağıra bağıra hesap sorabildiğini hatırlattı. En son Van depremi ardından “depreme karşı yapısal güçlendirme” ve “şike yasasının TCK’yla çelişen yönleri” hakkında iki haftada altı yazı yazdığını; bu süre zarfında üç ayrı televizyon programında “Fatih Terim’in Milan Baros tecihi” ile “Emre Belözoğlu’nun kadro dışı bırakılması” üzerine yorum yaptığını belirten Kütahyalı, CERN’deki o deneyin sorumlularından da eninde sonunda hesap soracağını, sadece birazcık zamana ihtiyacı olduğunu vurguladı. (zaytung)

Gibi.

atamızın izindeyiz ve kendimizi türk hekimlerine emanet etmeye hazırız... yolumuzu aydınlattığın için teşekkürler coolumsu, sakın gitme. bir karanlığı daha kaldıramayız :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri