Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1333 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son oynadığımız oyunda hile yaptığını düşünüyorum :)
Yaptığı tüm hamlelerin bilgisayarla uyumlu olması ilginç ayrıca her hamle için çok bekledi :)

Ekli dosyayı görüntüle 30346

Ben de baktım. Bilgisayar analizi tüm hamlelerine soru işareti koyuyor. Karşındaki bir insan olamaz diyor.

Şimdi izninle içmeye devam edeceğim. Sonra güzel bir duş alıp, uyuyacağım.

@Coolumsu

İstersen kafam açılmışken bir 3 dakikalık oynayalım? Her zaman bulamazsın.

@Coolumsu

"Tokatladım" ifadesini yazmasaydın, basit bir "eline sağlık", "tebrikler" ile her şey farklı olabilirdi. Terbiye etmeyi seviyorum. Kusura bakma.

Sizin de onlardan biri olduğunuzu siz değil de başkaları size söylerse daha anlamlı olur bence.
Ayrıca yanlış bilgili olabilir insanlar ama ben forumda cehaleti görmedim.

her zamanki gibi çok iddaalısınız Coolumsu Beyciğim :)

sevgiler

Bu sözde milliyetçi partinin üyelerine sormak lazım ruhunuzu Amerika’ya kaç liraya sattınız diye..

Amerika bunları fonluyor.. Eğer bir parti gerçekten milliyetçi olsa düşmanlarımız tarafından sevilmez ama amaç o değil..

Enver Altaylı’yı bir araştır..
Ümit Özdağ Halaçoğlu gibi gerçek milliyetçi isimler o partiden neden ihraç edildiler? Bunları bir araştır.. Sonra gel bana karşı çık.. :)

İyi Parti parti programı, Nato maddesi..
Ekli dosyayı görüntüle 30409
Güldüm sağol by coolçocuk

Sen meşrutiyet caddesi vatan partisi il binasına git :)
Perincek e sor dünün komünisti pkk bayrağı altında askerî törenle karşılanan ve 68 kuşağıni ve devrimcileri fişleyip öldürülmesine zemin hazırlayan o dönemin marksist i perincek nasıl olduda bugün eski ülkücü yaşar okuyan ile kolkola geziyor.devrimcileri öldüren ve derin devletin 1 numaralı adamı veli küçük ile nasıl ayni karede bulunuyor.
Bugün erdoğan ve destekçilerine yağ çeken perincek mi vatansever .
Yahu cool çocuk yapma daha dün 13 asker oldu diye ulusal yas olmaz diyen Türk askerini KKTC 'de işgalci diye tanımlayan ÇIN ajanı perincek ve aydınlık dergisi haberi ile gelme .
Akp idi bunu inkar eden mi var? Şimdi de chp ve ip aynı yolda ve biz yine uyarıyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için..

Biraz özgür bağımsız insanlar olun ya, bu Nato sevdası, HDP, FETÖ falan bunlar nedir arkadaşlar hepsi Emperyalizmin piyonları..

Akp gitsin diyen biriyim? Ama ne ile gidecek halk ile mi yoksa? Yoksa Pkk fetö amerikadan medet dilenerek mi?

Burada ayrılıyoruz işte..
Kusura bakmayın benim için vatanım önce gelir..

Doğru aydınlık okuyup ulusal haber dinleyip vatan partisi gençlik kollari bünyesinde kurulan TGB( TURKIYE GENCLIK BIRLIGI ) konuları açan.
Başkası:)
Neyse sende haklısın
Kolay gelsin.
Vatan Partisi üyesi değilim, hiçbir partiye üye değilim sadece tam bağımsız bir Türkiye’den yanayım..

Siyasette doğru olmaz. Siyasetin temelinde öyle birşey yok.
Bak örnek 68 ve 80 'li yılların solcusu ertuğrul günay AKP den bakan olursa
Abdüllatif şener chp den milletvekili oluyorsa
12 eylülün ülkücü ismi yaşar okuyan ve doğu perinçek bugün kolkola geziyorsa siyasetde doğru arama:)
Son olarak bu perincek neden hem amerikaya karşı hemde neden amerikan yapımı zırhlı arabaya biniyor.
Şule olayına girmiyorum :D

Doğrulardan yana yanlışların karşısındayım.. :)

Sizin de onlardan biri olduğunuzu siz değil de başkaları size söylerse daha anlamlı olur bence.
Ayrıca yanlış bilgili olabilir insanlar ama ben forumda cehaleti görmedim.

her zamanki gibi çok iddaalısınız Coolumsu Beyciğim :)

sevgiler
Her daim :)

@Coolumsu

"Tokatladım" ifadesini yazmasaydın, basit bir "eline sağlık", "tebrikler" ile her şey farklı olabilirdi. Terbiye etmeyi seviyorum. Kusura bakma.
3 kez ben yendim iki kez sen ne ezmesi ashshdjdj sorun yok yine oynarız :) bu defa ama sana fırsat vermeyeceğim.. 5+0 da. 3 zafer e ilk ulaşan kazanır sana meydan okuyorum

soruma cevap alamadım :)

princek hem ABD dusmanı hemde amerıkan yapımı zırhlı araca bınıyor:.sorsak tek gelırı uye aıdatları aydınlık utopya ve partı bınasının altında bulunan uvercınka adlı restorantın gelırı .
bu konudakı dusuncen nedır.
Kendini kandırıyorsun..

Akpyi ben de sevmem ama ülke konularında tavrım nettir.
Helal olsun, ama sen sevmeyip HDP bunlara karşı diye HDP den yana tavır almıyorsun helal olsun sana burada birçok insandan daha mert ve cesursun fikirlerini söylemekte

3 kez ben yendim iki kez sen ne ezmesi ashshdjdj sorun yok yine oynarız :) bu defa ama sana fırsat vermeyeceğim.. 5+0 da. 3 zafer e ilk ulaşan kazanır sana meydan okuyorum

Komplo teorisyeni falan değil, ayet tecelli ediyor sadece. Kalbinde hastalık olan biri olarak bu konuları anlayamaman normal ama anlayanlar var.. Yalanlarına sen delillerini getir verecek cevabımız her zaman var.. Y2K bugs yaz biraz araştır önce.. Cidden boş laf kalabalığından başka hiçbir bilgisi olmayan birisin.. Senle bu konuları tartışmak bile zaman kaybı..

Biz ateşe bekçi olarak sadece melekleri atadık. Onların sayısını (ondokuz’u) da, (1) inkârcılar için bir fitne (sınav/huzursuzluk kaynağı) yaptık, (2) kitap verilmiş olanları ikna etsin, (3) gerçeği onaylayanların onayını güçlendirsin, (4) kitap verilmiş olanlarla gerçeği onaylayanların kuşkularını ortadan kaldırsın ve (5) kalplerinde hastalık olanlarla inkârcılar da, "ALLAH bu örnekle ne demek istiyor?" desinler. Böylece ALLAH dilediğini/dileyeni saptırır ve dilediğini/dileyeni de doğruya iletir. Efendinin ordularını kendisinden başkası bilmez. Bu (sayı) halklara bir mesajdır.

Bilgisayarlardan 19 kaldırılmadı. Zır zır etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri