Çocukluğunuzdan neyi hatırlıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1297 gün önce görüldü
Ayaklı gazete gibi konuşan teyzeleri

Pazae sabahlari babam mutfakta oturup radyo dinlerdi.
Benim odam mutfagin üst katindaydi o zamanlar.
O radyonun sesini uyanir uyanmaz, elimi yorganin altindan cikarip,yere vururdum..kapatinnnnn su radyoyu diye bagirirdim bir de.
Yazik babam da hemen kisardi.Ah canim babam.Siginagim,cinarim, gönlümün efendisi.

Paramız yokken herşeyde gözümüz kalırdı.. şimdi paramız var, hiçbir şeyde gözümüz yok... hayat ne kadar şeyya..

Çocukken çekirdek yemeyi çok severdim, hep çekirdek alırdım.

Seker bayramlarini hic unutamam koca poset alirdik elimize kuzenler kardesler bir suru cocuk bir araya gelir butun koyu gezip seker toplardik.

Lunapark çıkışı aldığımız boyalı balonlar ahh ahh.

kuzen vardı
gerçi halen var
mo mo diye otobüs sürerdi
oyuncak be

Ilk aklima
Gelen makarna yemek oldu ..
Paketden aliyorduk Avcumuza iki sapsik yerdik :D
BöYle renkli renkli yesilimsi kirmizimsi
Renklerdeydi :)

• Beğen
Tepkiler: Kei
Ah ulan ahhh. Is cikisi hep gec kalir ve mecburen gecmek zorunda oldugum bir mezarlik yolu vardi. Ilk zamanlar cok korkardim. Hatta takip ediliyorum hissi, sanki her an yalniz degilmisim gibi bir his. Sadece o 200 metrelik yoldan gecerken o hisse kapilirdim. Bir zaman sonra alismistim artik ve o tur hislerim kaybolmustu. Bir de isten erken gelince o lanet herifin isten kactigimi dusunup beni dovmesi, kapinin onune koymasi. Eee gururlu adamiz gardas kimseye gitmezdik.:)

Ya polislere el kol hareketleri cekip mobilyte motosikletlerle kacmalarimiz.. Daglik alanlardaki kucuk yollara dalardik oraya gelemezlerdi.:) Sanki bir halt becermisiz gibi kritigini yapardik.

Uyusturucu bagimlilarinin surekli takildiklari yerler vardi. Hepsini bilirdik. Gidip laf atar, satasir yakinlara biraktigimiz motosikletlerimize biner deli gibi kacisirdik. Kim bilebilirdi birkac yil sonra o mekanlara o niyetle girecegimizi.. yasandi bitti. O illetinde tadina bakip yol verdik.:)

Aklimda bir suru sey var ahaha. Gulup geciyorum dusundukce. O guzel insanlar suan her biri bir yerde. Umarim yollar tekrar kesisir..

Leblebi tozundan az ölmedik :)
Futbolcu kartları, Tasolar
Sigara sakız vardı
Miço dergisi vardı
O zamanlar nerede lays bakklar kapıda paket cips satardı şeffaf ne yerdik :)
Cappy meyve suları vardı üzerinde çıkartma vardı dergisine yapıştırırdık
Ne günlerdi vay

Çocukluk anılarımı yazmak istesem hem olay olur, hem kitap olur.

Daha 6.sınıftayım okula götürülmesi yasaklı cikletleri cebime doldurdum gittim. Carlos yakaladı beni. Ceza aldım. 2 hafta boyunca öğle yemeği saatinde oyun oynamam yasaklandı yemekhanede hizmet yapan personele yardım etmemi istediler. Ablalar benim sevimliliğime dayanamadı yemekleri bana önceden önceden fazla fazla verdiler. Cezayı ödüle çevirebilmeye daha 11 yaşında keşfetmişim : )

Geri