Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Köyde teyzemin tavuklarinin su içtiği kaba şampuan dokuyordum. 2 - 3 günde bir tavuk ölüyordu, eniştem de tavuklara kıran girdi sanıyordu Allah affetsin.
Kuzenlerle birlikte kaldığımız günler vardı, en küçük olanın yatağına su döker altına yaptığını düşündürürlerdi. Ben kendini rezil hissetmesin diye herkes uyuduktan sonra gider söylerdim her şeyi.
Ben de kedileri köyde damdan asaga atiyordum 4 ayak üstüne geliyorlar mi acaba diye bakmak icin.
Dedem kafama bitane bi patlatti.Seni biri atsa naparsin dedi.Empatiyi dayatiyo bak bak.
Sanksiyon yapmis bana.Simdi anliyorum.
Nur icinde yat dedem.
Kedileri bu yüzden cok seviyorum zahar.
Kediler 4 ayak üzerine düsünce deneyimin pozitif olmasindaki hisettigim mutlulugu anlatamam ama.
6 felan yaslarindaydim.
Düsünüyorum da dedemin müdahalesi olmasaydi ne gibi bir yanilsama olurdu psikolojimde simdi?
aşaği yukarı yaptiğim hertürlü haşareliği, yaramazliği, oynadiğim oyunları, yaptiğim şeylerin büyük bir kısmını hatirliyor ve özlüyorum. şimdi cocuklar için de bu konu da cok üzgünüm, ortalık o kadar tırt bi hale geldi ki güven güvenlik gibi unsurlar büyük bir şekilde zarar gördüğünü ve cocukların büyük bir kısmının da cocugunu özgürce yasamadiğini düşünüyorum..