Çocukluğunuzdan neyi hatırlıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1297 gün önce görüldü
Köyde teyzemin tavuklarinin su içtiği kaba şampuan dokuyordum. 2 - 3 günde bir tavuk ölüyordu, eniştem de tavuklara kıran girdi sanıyordu Allah affetsin.

Kuzenlerle birlikte kaldığımız günler vardı, en küçük olanın yatağına su döker altına yaptığını düşündürürlerdi. Ben kendini rezil hissetmesin diye herkes uyuduktan sonra gider söylerdim her şeyi.

Hiç çocuk olmamış gibiyim, zerre bir şey hatırlamıyorum. Ne ara bu yaşlara geldik bilemiyorum. Zaten çakmaklarım da hep çalınıyor.

Ben de kedileri köyde damdan asaga atiyordum 4 ayak üstüne geliyorlar mi acaba diye bakmak icin.
Dedem kafama bitane bi patlatti.Seni biri atsa naparsin dedi.Empatiyi dayatiyo bak bak.
Sanksiyon yapmis bana.Simdi anliyorum.
Nur icinde yat dedem.
Kedileri bu yüzden cok seviyorum zahar.

Kediler 4 ayak üzerine düsünce deneyimin pozitif olmasindaki hisettigim mutlulugu anlatamam ama.
6 felan yaslarindaydim.
Düsünüyorum da dedemin müdahalesi olmasaydi ne gibi bir yanilsama olurdu psikolojimde simdi?

aşaği yukarı yaptiğim hertürlü haşareliği, yaramazliği, oynadiğim oyunları, yaptiğim şeylerin büyük bir kısmını hatirliyor ve özlüyorum. şimdi cocuklar için de bu konu da cok üzgünüm, ortalık o kadar tırt bi hale geldi ki güven güvenlik gibi unsurlar büyük bir şekilde zarar gördüğünü ve cocukların büyük bir kısmının da cocugunu özgürce yasamadiğini düşünüyorum..

Herşeyi Özlüyorum Ama Hatırlamak Acı Veriyor

Bir gün buzun içine düştüm. Karnıma kadar girmiştim. Allah'tan kuzenimden yardım istedim o da Seyit Onbaşı gibi çekti aldı beni shshs.

Babam dondurma alınca abimle gece kalkar gizli gizli yerdik. Açılmamış gibi görünsün diye üstün zekalı abim uhuyla kapattırdı kutuyu

Abim ile herhangi bir şey yaptığımız zaman suçu hep benim üstlenmem için ikna ederdi. Ben küçüğüm ve daha az dayak yerim diye :) baya saf biriyimdir.

Büyük büyük nenemizin namaz kılarken sırtından inmez idim. Yazık ne yapmışım.:teh:

Ebelemece oynarken ablamla halamın oğlunu konteynır'a hoplattık.d

Evimizin karşısında oturan bir abla bilezik kolye yapardı.. Bahçedeki tamirhane odasından hergün pense ve kargaburunu alıp oraya ışınlanırdım.dd

Erik dalından çıkar erik toplar, kiraz ağacından kiraz alır kulaklarıma takardım.. Off o yaşıma dönmek istedim şuan.:////

İlk çıkan taso Balbazarı ..Hey gidi günler hey kaybettiğim de ne kadar üzülmüştüm sonradan bir sürü tasom oldu ama bir Balbazar etmedi..
01-%2301-Bulbasaur.png

bayramlar da çok param olmasını .d

Hacıdan biri geldiğinde, tüm bilezikler ve o süslü swarovski (:d) çantalar hep benim olurdu..Sor bakalım şimdi takar mıyım?:rolleyes:

Geri