Çocukluğunuzdan neyi hatırlıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 1297 gün önce görüldü
çok ağlardım ben, annem sorardı neren ağrıyor bir şeyin mi var diye.
yoo derdim canım ağlamak istiyor
ama öyle böyle bir ağlama değil, özellikle ağlardım
gece komşular arardı bir şey mi oldu ebruya diye, o derece inletirdim , adımı da komşular Tijen Hanım koymuşlardı..Kaynanalar dizisinden operacı .p

anneannecimin bahçesi ve saçlarımı çam ağacının altında örmesi geldi aklıma şimdi :(
banyo tasına su koyar , incecik tarağıyla ıslata ıslata tarar iki örgü yapardı.
sonra bakkala götürür açık gofretlerden alırdık, bayılırdım onlara

Komşumuzun bir kızı vardı. çok güzeldi. Tek yaşıtım ve tek arkadaşım dı. Onu hiç unutmadım. Ama o günleri, nasıl oynadığımızı unuttum, hatta hiç hatırlamıyorum. Bir tek kızın kendisini seneler sonra tekrar gördüğümde hatırladım ve tanıdım. Yine çok güzel di. Sanırım o beni hatırlamadı.

Düştüğümde dudağıma cam girmişti. Kanların aktığı yeşil çiçekli eteğimi çok severdim. Bir daha giyemedim herhalde. Bir de doktor dudağıma öyle bir dikiş atmış ki zülfikar kılıcı maşallah.

biz 90larda cocukken herşey daha güzeldi keşke o yıllara donebılsek..

Komşunun oğlu beni sinirlendirecek bir şeyler yapmıştı bende gidip bunun kolunu ısırmıştım abim çekiyor oğlan kafamı ittiriyor nasıl ayar olduysam ona rağmen bırakmamışım neyse bir hafta kolunda yaptığım saatle dolanmıştı

Aynı kişiyle kartopu oynuyorduk yine beni sinirlendirmişti gözlüğünün camından kartopu atmıştım onu da herkese göstermişti galiba ben bu bebeye hep ayar oluyormuşum

Abimlerle yaptığımız türlü türlü yarışlar ve benim hepsini kaybedişlerim: )))

Çok şey. Hadi birini anlatayım.

Güzel yetiştirildim. Annem beslenme çantama hep iki beslenme koyardı. Ne koyarsa koysun iki tane bırakırdı. Oğlum derdi biri senin biri ise getiremeyen olur beslenmesini, unutan olur vs bir arkadaşının. Muhakkak paylaş.

Neyse ben de paylaşıyorum tekini tabii, hatta bazen kendiminkini de. Ama bazen, bazen herkesin beslenmesi oluyor ikisini de ben gömüyorum.. Sonra neden kilo aldık…

Geri