Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lidere sahip çıkma günüKemal birakmasin yoksa muhalefet biter sana güveniyoruz azizim.
kıymetli lefty chp'nin genel başkanlığına şu an göz önünde olan kişilerden yana tahmin yürütüyorsun fekat bende glu gibi aklımızdan geçmeyen birinin geçeceğini düşünüyorum. kemal bey 2. turda da kazanamazsa haya edip genel başkanlıktan çekilebilir ki yöresinden birine teslim etmek isteyecek ve işaret edecektir. şu an doğmamış çocuğa kaftan biçmeye çalışıyoruz, kemal bey istifasını verdiğinde mevcut iklime göre öngörüde bulunabiliriz.Konu başlığındaki son yorumlara bakıyorum da her zaman olduğu gibi sataşma dışında doğru düzgün yazacak görüşünüz bulunmuyor.
Merak etmeyin Atatürk'ün partisine ayrıca CHP gibi köklü bir partiye kimse zarar veremez. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu'ndan da memnunuz ve o ne zaman bırakırsa o zaman kimin geleceği düşünülür.
Nesinden memnunsun anlamıyorum daha kaç seçim kaybetmesi lazımKonu başlığındaki son yorumlara bakıyorum da her zaman olduğu gibi sataşma dışında doğru düzgün yazacak görüşünüz bulunmuyor.
Merak etmeyin Atatürk'ün partisine ayrıca CHP gibi köklü bir partiye kimse zarar veremez. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu'ndan da memnunuz ve o ne zaman bırakırsa o zaman kimin geleceği düşünülür.
Bu zihniyet akp zihniyetinden bi farkı yok. Takım tutar gibi siyasi parti tutuyonuz. Atatürk CHP si yok artık hergün daha fazla zarar vermekte partiye ve memleketeKonu başlığındaki son yorumlara bakıyorum da her zaman olduğu gibi sataşma dışında doğru düzgün yazacak görüşünüz bulunmuyor.
Kime göre öyle? Size göre mi?Bu zihniyet akp zihniyetinden bi farkı yok. Takım tutar gibi siyasi parti tutuyonuz. Atatürk CHP si yok artık hergün daha fazla zarar vermekte partiye ve memlekete
Şu an eleştiriyoruz lefty 11 seçim kaybetmiş 12. Yükleniyor eleştirmekten gına geldi artık açın artık gözlerinizi hesap uzmanı Kemal' ile yola devam edemeyizKime göre öyle? Size göre mi?
Eleştirilecek noktalar olabilir ancak eleştirmek ile sataşmak ve içi boş saldırıda bulunmak aynı anlama gelmez.
Ayrılmadan tahmin yapmak elbette zor ancak isim olarak en uygun kimi öneriyorsunuz anlamında sormuştum yoksa o gün gelmeden dediğin gibi kimse net bir tahminde bulunamaz.kıymetli lefty chp'nin genel başkanlığına şu an göz önünde olan kişilerden yana tahmin yürütüyorsun fekat bende glu gibi aklımızdan geçmeyen birinin geçeceğini düşünüyorum. kemal bey 2. turda da kazanamazsa haya edip genel başkanlıktan çekilebilir ki yöresinden birine teslim etmek isteyecek ve işaret edecektir. şu an doğmamış çocuğa kaftan biçmeye çalışıyoruz, kemal bey istifasını verdiğinde mevcut iklime göre öngörüde bulunabiliriz.
emine ülker tarhanAyrılmadan tahmin yapmak elbette zor ancak isim olarak en uygun kimi öneriyorsunuz anlamında sormuştum yoksa o gün gelmeden dediğin gibi kimse net bir tahminde bulunamaz.
Sana gelen hiçbir bilgi şu ana kadar tutmadı ki...Bana bilgi geldi kimin genel başkan olacağını biliyorum öğrenince şok olacaksınız
Nasıl tutmadı ya Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz dedim al işte kazanamadıSana gelen hiçbir bilgi şu ana kadar tutmadı ki...
Kılıçdaroğlu ile sorun yaşayan ya da CHP'ye ağır eleştirilerde bulunan isimlerden birisinin başkan olması pek mümkün olmayacaktır.emine ülker tarhan
Nasıl size göre kk CHP ye zarar vermiyorsa bana göre de kk CHP ve memlekete. 20 yıldır kendi çizgisinden kaymış bir CHP var ve hergün biraz daha kaymaktaKime göre öyle? Size göre mi?
Eleştirilecek noktalar olabilir ancak eleştirmek ile sataşmak ve içi boş saldırıda bulunmak aynı anlama gelmez.