CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Güncel Politika
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti

CHP'nin genel başkanı kim olmalıdır?

• Özgür Özel

• Faik Öztrak

• Diğer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Gün hesap uzmanı, her şeyi bilen, Kemal'e sahip çıkma günüdür hedef 2028 bırakma bizi

Konu başlığındaki son yorumlara bakıyorum da her zaman olduğu gibi sataşma dışında doğru düzgün yazacak görüşünüz bulunmuyor.

Merak etmeyin Atatürk'ün partisine ayrıca CHP gibi köklü bir partiye kimse zarar veremez. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu'ndan da memnunuz ve o ne zaman bırakırsa o zaman kimin geleceği düşünülür.

Konu başlığındaki son yorumlara bakıyorum da her zaman olduğu gibi sataşma dışında doğru düzgün yazacak görüşünüz bulunmuyor.

Merak etmeyin Atatürk'ün partisine ayrıca CHP gibi köklü bir partiye kimse zarar veremez. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu'ndan da memnunuz ve o ne zaman bırakırsa o zaman kimin geleceği düşünülür.
kıymetli lefty chp'nin genel başkanlığına şu an göz önünde olan kişilerden yana tahmin yürütüyorsun fekat bende glu gibi aklımızdan geçmeyen birinin geçeceğini düşünüyorum. kemal bey 2. turda da kazanamazsa haya edip genel başkanlıktan çekilebilir ki yöresinden birine teslim etmek isteyecek ve işaret edecektir. şu an doğmamış çocuğa kaftan biçmeye çalışıyoruz, kemal bey istifasını verdiğinde mevcut iklime göre öngörüde bulunabiliriz.

Nesinden memnunsun anlamıyorum daha kaç seçim kaybetmesi lazım

Bu zihniyet akp zihniyetinden bi farkı yok. Takım tutar gibi siyasi parti tutuyonuz. Atatürk CHP si yok artık hergün daha fazla zarar vermekte partiye ve memlekete

Bu zihniyet akp zihniyetinden bi farkı yok. Takım tutar gibi siyasi parti tutuyonuz. Atatürk CHP si yok artık hergün daha fazla zarar vermekte partiye ve memlekete
Kime göre öyle? Size göre mi?

Eleştirilecek noktalar olabilir ancak eleştirmek ile sataşmak ve içi boş saldırıda bulunmak aynı anlama gelmez.

Eleştirilecek noktalar olabilir ancak eleştirmek ile sataşmak ve içi boş saldırıda bulunmak aynı anlama gelmez.
Şu an eleştiriyoruz lefty 11 seçim kaybetmiş 12. Yükleniyor eleştirmekten gına geldi artık açın artık gözlerinizi hesap uzmanı Kemal' ile yola devam edemeyiz

kıymetli lefty chp'nin genel başkanlığına şu an göz önünde olan kişilerden yana tahmin yürütüyorsun fekat bende glu gibi aklımızdan geçmeyen birinin geçeceğini düşünüyorum. kemal bey 2. turda da kazanamazsa haya edip genel başkanlıktan çekilebilir ki yöresinden birine teslim etmek isteyecek ve işaret edecektir. şu an doğmamış çocuğa kaftan biçmeye çalışıyoruz, kemal bey istifasını verdiğinde mevcut iklime göre öngörüde bulunabiliriz.
Ayrılmadan tahmin yapmak elbette zor ancak isim olarak en uygun kimi öneriyorsunuz anlamında sormuştum yoksa o gün gelmeden dediğin gibi kimse net bir tahminde bulunamaz.

Bana bilgi geldi kimin genel başkan olacağını biliyorum öğrenince şok olacaksınız

Nasıl size göre kk CHP ye zarar vermiyorsa bana göre de kk CHP ve memlekete. 20 yıldır kendi çizgisinden kaymış bir CHP var ve hergün biraz daha kaymakta

İkinci turu da kaybederse, ki daha fazla bir fark ile kaybedecek ve (benim görüşüm bu) İmamoğlu o zaman tepesine binecek. CHP tarihinde hep, genel başkanlar devrilerek ayrılmıştır. Kendisi ayrılmış bir tek Erdal İnönü var, onu da yine iç çekişmeler buna zorladı.

Geri