Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
Anahtarı verdim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Emek çalışma iktidar ? Güzel bir denklem tek nokta bunu her hafta esnaf ziyaretleriyle halkla içiçe olan bir partiye söylüyor olmanız daha yakından takip etmenizi tavsiye ederim.Iyi partili _ biraz emek _ çalışma _ iktidara gelmek istiyorsanız yolllara dökülun_ halk kitaplığına gidin
Uludağ'a da esnaf ziyaretine mi gittinEmek çalışma iktidar ? Güzel bir denklem tek nokta bunu her hafta esnaf ziyaretleriyle halkla içiçe olan bir partiye söylüyor olmanız daha yakından takip etmenizi tavsiye ederim.
Halk kütüphanelerine gidiyoruz zaten benim orada ne demek istediğimi gayet iyi anladınız da olay demogojiye döndü şuan.
Benim özel hayatımı karıştırma…Uludağ'a da esnaf ziyaretine mi gittin
Evet sinir bozucu biliyorum, ama bana yapılınca hoşuna gidiyorduBenim özel hayatımı karıştırma…
Kızarım….
Sen benim şahsi tatilimi karıştırıyorsun ne alaka ? Seni her zaman savunduğun şeylerle eleştirdim kıyaslaman cidden muhteşem iba.Evet sinir bozucu biliyorum, ama bana yapılınca hoşuna gidiyordu
Üzüyorsun beni hep üzülen ben oluyirumSen benim şahsi tatilimi karıştırıyorsun ne alaka ? Seni her zaman savunduğun şeylerle eleştirdim kıyaslaman cidden muhteşem iba.
Sende üzdün al…Üzüyorsun beni hep üzülen ben oluyirum
Sorun zaten senin eyvallah dediğin şeylerin fiiliyatta tam gaz devam ediyor olması sevgili dostum. Cemaatler kapansın derken zaten bir kilidi var ve o kilit kapansın şeklinde betimlemiyorum. Esasında kastedilen şey şu;Olaya insan haklari ve demokrasi kulturu uzerinden baktigimizda bu adamin soylediklerinin tam olarak neresi yanlis?
Sen bir örgütlesmeyi illegal ilan ederek bitirebilecek guce sahip olsan bu topraklarda PKK’nin kirk kere kokunun kazinmasi lazimdi simdiye kadar.
Denetlensin, duzenlensin ilgili yasalar ciksin kimsenin oy deposu haline gelmesin, devlette ozel kadrolar acilmasin bunlara eyvallah. Anadolu da bu isin Yuzlerce yillik kulturu var bunu yok saymak gercekci bir çözüm degil, milyonlarca insan tarafindan destekleniyor bunlar dostum.
Keske realite bazi seyleri YAP demek kadar kolay olsaydi. Zamaninda Ataturk tekkeleri kapatti, bi dunyada adam asti, bitecek olsaydi bu is o zaman biterdi.
Osmanli kendi topraklarinda Alevilik yayilmasin diye yüzbinlerce insan kesti. O kadar ki Kuyucu Murat bunlari diri diri coluk cocuk topraga gömdü, bittimi?
Zorbalik ve devlet gucu kullanarak hicbir yapilanmayi bitiremezsin, insanin dogasi geregi bu boyledir.
Genc kardesimizin intiharindan birince derecede sorumlu olan kisi maalesef ailesidir. Aile bu cocugun feveranlarina kayitsiz kalmamaliydi.
Ikınci sorumlu devlettir, yeterli sayida yurt olsa nu cocuklar muhtac kalmayacakti belkide.
www.ircforumlari.com.tr
www.ircforumlari.com.tr