Cassid - |Yorum Bölümü|

Konu sahibi son olarak 3631 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte şimdi daha iyi...
Sanırım başa sardın...
Tanımlama , tasvir ortamın tanıtılması, betimleme burada biraz daha yerine oturmuş.
İlk etapta akıcılıktan şikayet edilse de karekter tanıtımı olduğu için bu biraz normaldir.

Daha güzel olacak inşallah.
Detaylı bir analiz yaparız inşallah seninle işlerim biraz bitsin kardeşim.
Ellerine sağlık. ilk bölümden çok çok iyi....

Yine cok güzel yazmışsin canım,emeğine sağlık. Bir an benim romanim yazılıyormus gibi hissettim tam benim karakterim var ..
Devamını bekliyorum..

Qasem kardeşime katılıyorum ilk bölümden gerçekten daha başarılı.Ancak bazı kelimelerin anlamı için birazcık yardım alabiliriz.Yani bildiğimiz ama anlamı açısından muallakta olduğumuz kelime ve varsa deyimler için biraz yardım almakta fayda var.Örneğin "kapı eşiğinde peydahlanmış" demek esas itibari ile gayrı meşru bir durumu bize anımsatıyor.Sadece bir durum analizi benimkisi yoksa gayet başarılı.Kardeşim devamını merakla bekliyorum[emoji4]

Yine cok güzel yazmışsin canım,emeğine sağlık. Bir an benim romanim yazılıyormus gibi hissettim tam benim karakterim var ..
Devamını bekliyorum..

sen bana mı yürüon :D:D

forum karakterleri ile roman çok iyi oluyor yalnız onun abisi bunun kardeşi babası dedesi :D

mesela dede lazımsa Alaturka var :D

eline sağlık :hi:

Emeğinize sağlık tekrardan Kitap, gayet güzel bir bölüm olmuş. :)

Grifikir hadsiz:hih: ne yurucem sana ben o anlamda demedim Sinem'cim beni anlar ne demek istediğimi :p
Kitapcim bu tipsizle beni bi araya getirme :D yada o pesimden kossun bn yuz vermim haha

İşte şimdi daha iyi...
Sanırım başa sardın...
Tanımlama , tasvir ortamın tanıtılması, betimleme burada biraz daha yerine oturmuş.
İlk etapta akıcılıktan şikayet edilse de karekter tanıtımı olduğu için bu biraz normaldir.

Daha güzel olacak inşallah.
Detaylı bir analiz yaparız inşallah seninle işlerim biraz bitsin kardeşim.
Ellerine sağlık. ilk bölümden çok çok iyi....

Fikirlerinizin ve desteklerinizin devamını arzu ediyorum. Zira değer verdiğim şeyler bunlar ve ihtiyacım var :cici:

Qasem kardeşime katılıyorum ilk bölümden gerçekten daha başarılı.Ancak bazı kelimelerin anlamı için birazcık yardım alabiliriz.Yani bildiğimiz ama anlamı açısından muallakta olduğumuz kelime ve varsa deyimler için biraz yardım almakta fayda var.Örneğin "kapı eşiğinde peydahlanmış" demek esas itibari ile gayrı meşru bir durumu bize anımsatıyor.Sadece bir durum analizi benimkisi yoksa gayet başarılı.Kardeşim devamını merakla bekliyorum[emoji4]

Yine güzel bir noktaya değinmişsiniz. Aslında orasını deyim olarak kullanmadım. Bebek kapı eşiğinde bulunduğu için ilkin aklıma öyle yazmak geldi. Tabi sanki orada doğurulmuş gibi bir izlenim de oluşturmuş :cici:

2+1 ev bize zor yetiyor bir de çocuk mu :p 3+1 re taşınırsak neden olmasın.Birde tembellikten vazgeceksin :p
Kitap canım benden çok şey taşıyor yorumun.beni tanıyor musun :p

Alin haklı Nehâr, her şey dış görünüşte ve zekâda bitmiyor :p

Hayali karakterlerde sizlerden bir şeyler taşıyor olması beni bir hayli memnun ediyor. Sizinle tanışmıyoruz tabi :cici:

Devamını bekliyorum..

Alin'den sonra sizden de böyle bir şey duymak gayet sevindirici bir durum. :ask Gerçi karakterini uygun görmemiş bir arkadaş var ama umarım o da zamanla alışır hayali karakterine :cici:

KaRa DuT, ailenle ilgili pek bir bilgiye sahip değilim ama bir kaç yazından ve bazen imzandan kopya çekerek kurgular yürüttüğüm için bu benzerlik oluştu muhtemelen. Memnun kalmanıza gerçekten çok sevindiğimi tekrardan belirtmek istiyorum. :cici:

Takipteyim gayet iyi gidiyorsun =)

Tabiki bu konuda bilgili olan kişilerin iyi/kötü eleştirileri olacaktır mutlaka.

Kalemine sağlık güzellik

O bebek başlarına çok işler açacak gibi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri