Cassid - |Yorum Bölümü|

Konu sahibi son olarak 3630 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roman hakkında görüş, düşünce, fikir, tenkit ve yorumlarınızı bu başlık altından yapınız. :cici:

vay okuyacağım ama şuan işteyim. fena değil gibi.

etsin tabiki.akıcı sıkılmadım merakla bekliyorum :)

Birkaç paragraf okudum sıkıcı gelmedi bana genelde zor severim zaten

dönerci kedi

Devam etsin diyorum=) Eğlenceli ve merakli olacağa benziyor.

Bi kaç yeri okudum roman gibi olmuş ilerletirsen iyi bir yazar olur. İşte olduğumdan tamamını akşam okuyabileceğim. Emeğine sağlık.

Tabiki devam etsin.
Kurgu güzel, bağlam iyi ve cümle kurgusu da iyi...
Okumak zevkli, sürükleyici... :)

Evet devamını bekliyoruz...

Bilgi - İnanç - Eylem

tam okumadım, giriş bölümü çok hızlı geçiyor, yani Alin sarı saçlı bir kızdan daha ötedir diye düşünüyorum, diğer karakterler de ona keza
cebinden kızılcık kuşlarını çıkartıp biraz daha konsantre olmalısın.
magazin dergisinin köşe yazısı gibi ayol, 5 karakter üzerinden çok kısa olmuş
huh!

Yahu yorumlar için kız link vermiş oraya yazsanız ya.

Romanın içinde ismim geçmediği için ben bu şartlar altında duramam ..

biraz bakabildim fena değil gibi detaylı okuyacağım :)

Devam etmelisin. Gayet güzel.Nehar'ın relax tavırları ve Müeeddeb'in Pierre Cardin marka eşarbına takıldım sadece =)

Tam da heyecanli yerin de olacak is mi bu :D
canim kesinlikle devam etmeli (:
Emeğine sağlık..

bide Grifikir keske culcuz bi adam yapaydin cimrinin biri fln :D
tam ozman yakışırdi bu rol ona :haha:
Grifikir, sert bir dış görünüşe sahipti ama içinde bütün dünyadaki çocukların sığacağı oyun parkı misali bir yüreği vardı.
bak duy senin nasil biri olman gerektiğini yazmis kiz :D

Mekan ve karakter betimlemelerine diyeceğim yok ama ''yapıyordu, ediyordu, şöyleydi, böyleydi'' tarzında cümle sonlarını çok sık kullanmasan daha iyi olur. Mueddeb'in rolü üzerine cuk oturmuş :) KaraBiber ile Qasem'i pek merak ettim şimdi :)

Başarılı bir kalemin var, tütütütütü :)

Baya baya yazmışın sen ya tebrik ettim yetenek var devam et bencede sen işi bilion :D

KaRa DuT bak mavi çantamla kafana vururum hazineden pay alaman :D

Öncelikle zaman ayırıp okuduğunuz, gözlerinizi yorduğunuz için çok teşekkür ediyorum :cici: Yorumların genelde pozitif olması ayrıca mutlu etti beni. Anında oturup yazılmış bir başlangıç için elbette ki eksikler çok ve bütün eleştirilere, tavsiyelere, yol göstermelere açığım :cici:

İlerleyen bölümlerde diğer karakterler de konulara dahil olacaklar. Bütün karakterler umarım bir kaç bölüm sonraki gelişmelerde kendilerine biçeceğim olaylardan, ilişkilerden, konulardan memnun olurlar:p Hoşnut olmadığınız yerleri söylerseniz, değişimler yapmaya çalışırım :cici:

Şimdilik böyle bir başlangıç yapayım dedim. Eserin ismi ve alt tanıtım yazısına uygun gelişmeleri ilerleyen bölümlerde göreceksiniz :cici:

Ben etiketlenmemişim , gideyim bari :T:

Beklenti ye oranla hayal kırıklığı..

Mueddeb ten bahsettigin kısımlarda rasyonel açmazlar var..
Hikayede doğru konumlandırılmamis bir karakter haline gelmiş Mueddeb..
Kişilerin hazine deki paylarını konusacaklarini söyleyip bölümü sonradan çıkartılmış hissi uyandıracak biçimde atladın buda sana mueddebi olaya sürükleyen hikayeyi yitirme ne neden olmuş.
Mekandan bahsedip perspektifi genisletmiyosun..
Nerdeler?? Bir dağ yamaci şehir içinde bir yıkıntı biraz daha uzaktan bak mekanlara..
En büyük üzüntüm çok iyi bir niteleme fırsatı zamanlaması tüm yeteneğini gosterebilecegin hazine alanına gidişlerini güzergahı çevreyi havanın rengini
Tüm bu anlatım zebginligini iskalayip direk ellerine kazma verdin..
Tespit süreci yok..

Grifikir in haritayı masaya acısını benzetimi de anlatımın sihrinden çıkaran bir hamle..

Eleştirim yapıcı olmaya yönelik hakaret olarak kabul etmezsen sevinirim.
Ve evet tabiki devam et..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri