Mathilda
Gümüş Üye
Seni kitap diye okurum![]()
ne kadar romantiksin:dyg:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni kitap diye okurum![]()
ne kadar romantiksin:dyg:

Genel kalekteristik özelliğim doğrudur![]()
Yine cok güzel yazmışsin canım,emeğine sağlık. Bir an benim romanim yazılıyormus gibi hissettim tam benim karakterim var ..
Devamını bekliyorum..
İşte şimdi daha iyi...
Sanırım başa sardın...
Tanımlama , tasvir ortamın tanıtılması, betimleme burada biraz daha yerine oturmuş.
İlk etapta akıcılıktan şikayet edilse de karekter tanıtımı olduğu için bu biraz normaldir.
Daha güzel olacak inşallah.
Detaylı bir analiz yaparız inşallah seninle işlerim biraz bitsin kardeşim.
Ellerine sağlık. ilk bölümden çok çok iyi....
Cocugu evlatlik mi alsak Alin:p
Qasem kardeşime katılıyorum ilk bölümden gerçekten daha başarılı.Ancak bazı kelimelerin anlamı için birazcık yardım alabiliriz.Yani bildiğimiz ama anlamı açısından muallakta olduğumuz kelime ve varsa deyimler için biraz yardım almakta fayda var.Örneğin "kapı eşiğinde peydahlanmış" demek esas itibari ile gayrı meşru bir durumu bize anımsatıyor.Sadece bir durum analizi benimkisi yoksa gayet başarılı.Kardeşim devamını merakla bekliyorum[emoji4]
2+1 ev bize zor yetiyor bir de çocuk mu :p 3+1 re taşınırsak neden olmasın.Birde tembellikten vazgeceksin :p
Kitap canım benden çok şey taşıyor yorumun.beni tanıyor musun :p
Yine cok güzel yazmışsin canım,emeğine sağlık. Bir an benim romanim yazılıyormus gibi hissettim tam benim karakterim var ..
Devamını bekliyorum..