Cassid - |Yorum Bölümü|

Konu sahibi son olarak 3631 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kitap'cim benim neden ismim yok tatliim :/ ekleyebilirsen ekle sevinirim:*

Direksiyonda ki kadın zaman zaman göz ucuyla dürtüyordu partnerini ..
Henüz bir yılı bile doldurmadıkları ilişkilerindeki yorgunluğun farkındaydı genç kadın ..
Daha öncesinde de ciddi birliktelikler yaşamıştı ama " Nehar " ile yaşadıkları kesinlikle farklıydı.
Hemen yanında ki koltukta sızıp kalmış bu adamın çıkardığı horlamaları bir yana, onu başka erkeklerden üstün kılan neydi bilemiyordu Alin ..
Zaten hiç bir zaman birini neden sevdiğini ya da birine nasıl bağlandığını bilemezdi, anlayamazdı genç kadın.
Yolun kavisliğinin artmasıyla birlikte dikkatini düşüncelerinden uzaklaştırdı Alin ..
Yaklaşık iki saatten fazla bir süredir direksiyon başında olmanın getirdiği stres ve yorgunluğun üzerine Nehar'ın rahat tavırları da kaşındırmıyor değildi sinir uçlarını ..
Güneşin yavaş yavaş en tepeye yükseldiği şu vakitlerde varacağı yere az kaldığının farkındaydı ve bu farkındalık ile biraz daha hızını arttırdı Alin ..

Süperdi! Tek kelimeyle hem de. Eserim konusunda bana çok faydası dokunacak, ellerinize sağlık :cici:

Aklıma gelmişken bir hazine öyküsü yazdığın için karakterlerinin psiko nevrotik yönlerini yansıtmaya çalış ve özellikle aralarında ki ilişkileri pamuk ipliklerine bağla .. Bağla ki vakti zamanı gelince birbirlerine düştükleri zaman bu mantık dışı gelmesin kimseye :)

Bölümün devamında bir sürpriz bekliyor olacak sizleri. Bu yazdıklarınızla ilgili olduğu için bu kısmı alıntı yaptım. Umarım bu sürprizim, siz gibi profesyonel yazarlar, düşünürler karşısında abes karşılanmaz :cici:

Daha ilk bölümden tüm karakterlerin analizini, olayın tamamını vermenizi beklememiz saçma olurdu bence.
İlerleyen bölümlerde bunların yavaş yavaş açıklığa kavuşacağını düşündüğüm için anlatımınız fazla eksik gelmedi.
Ben beğendim yalnızca geçişler çok keskin olmuş diğer bir deyişle kopuk.
Bir de diğer yorumlarda belirtildiği gibi betimlemeleri artırırsanız, ki bunu çok iyi yapabileceğinizden eminim, harika olur.
Devamını bekliyorum, kaleminize sağlık. :)

Çok iyi anladım sizi ve çok da doğru yerlere değinmişsiniz. Şöyle söyleyeyim;

Evet daha açılacak, açıklanacak çok nokta ve mevzu var. Karakter listesi bir hayli geniş olduğu için karakter betimlemelerini ilk kısma biraz üstün körü sıkıştırdım. Genel olarak betimlemeleri kısa tutmamın sebebi, yazıyı oturup bir çırpıda yazmış olmam ve tam anlamıyla boş vaktimin olmaması :cici:

Yazımın devamını biraz geciktirerek, buraya kadar bana aktarılmış eksikleri elimden geldiğince gidererek huzurunuza çıkmaya çalışacağım. Sizler biraz bekliyor olacaksınız ama sizler için iyisini yapmak için ben de uğraşıyor olacağım :cici:

Vallahi aklımda olan ama üşendiğim için yapamadığım bir şeyi yapmışsın, tebrikler. :)

devm etsin etsn Kitap eline beynine sağlk
aç aç okudm ya şu uzn yazıyı kendmi tatlyla ödüllndrcem =)))))

Elbet romanın devamını bekliyorum.
Yeteneğiniz yazıyı kaleme alışınızdan belli, ilk başlangıç için bayağı iyi. Zamanla daha kaliteli denemeler yazacağınıza inanıyorum.
Unutmayın ki dünya klasiklerini bizlere armağan eden Victor Hugo, dostoyevski, Tolstoy ve Emily Bronte gibi bir çok yazarda sizin gibi denemelerle yazarlığa başladı. Emin adımlarla yoluna devam et hadi kolay gelsin kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri