Oggy
Platin Üye
çükü olan çıksın din kasıyo. önyargılarımıza islami kılıflar takıp bir yaratıcıyı ilahi saydığı dinden bıktıran tek kullarız sanırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yenilmesi kelimesini nerede yazmışım gösterebilir misin ?
Şaka gibisin
İster ye ister başka bir şey yap .. Yukarıda saydığım kısımlar kullanılmaz o kadar ..
travesti konusundan kurbana nasıl geçtiniz la
İşte anlamadığın noktada, bu atılmaz gömülür. Yiyorsan ayrı tabi ama bilmediğin noktalar;
Kurbanın kanı dahil hiç bir parçasını hayvanlar yesin diye dışarıda bırakılmaz.
Kurbanı keserken işkence edilmez. (Tam komedi)
Bilmiyorsan bilmiyorum demen yeterlidir, gerektiğinden fazla bilgilendirebilirim.
)))))))))))))) sen mi bana öğreteceksin !!
Gömerken bir çukura atmıyor musun ? Hadi gömelim seni mi kıracağım.. PEKİ NE OLDU ? HAYVANIN HER YERİ YENİLİYOR MUYMUŞ ? YENİLMİYOR MUŞ DEĞİL Mİ ..
KURBANA İŞKENCE EDİLİR DİYE NEREDE YAZDIM ? YA DA HANGİ DİNİ KAYNAKTA YAZAR HADİ GÖSTER ÜSTÜN BİLGİLİ!
Yahu iyice komik duruma düşürdün kendini .. Üzülmeye başladım senin için delikanlı ..
Yazma bana yazık sana ..
Hayvanın bu kısımları kesildikten sonra parçalanırken ayrılır ve atılır.
Hayır öyle değil .. ALLAH bizi diğer canlılara üstün kılmıştır ve bu O'nun sözüdür ..
Konuyla alakalı yorumuna cevaptı bir önceki yorumum konuyu dağıtmayalım .. Aklın vergisi düşünmektir ve mükellefi sadece insandır ..
Okumadan yorum yapmanın zararları;
Senin gibi atanlar yüzünden her yıl sokaklar kan gölüne dönüyor.
Ayrıca yazdıklarını ve benim yazdıklarımı iyice oku, sen ne yazmışsın ben ne yazmışım.
Dini kaynaklarınıza göre
Kurbanın sağ arka ayağı açıkta bırakılır ki canı rahat çıksın.
Şah damarı tek seferde kesilir.
Canı çıkmadan hayvana başka bir işlem yapılmaz
Hayvanın kanı ve yenilmeyen parçaları bir çukura gömülür, atılmaz
Bunların aksini yapman hayvana işkencedir. İşkence edilen kurban makbul görülmez
Başka öğrenmek istediğin var mı ?
Senle alakası bu yorum üzerine ısrarla saçmalamaya devam etmen.
Şu komik yorumlarını okuyanlar haline gülüyorlardır .. Konuyu insanlar hayvanlardan üstün değildirden getirdin buralara .. Arada bana da " sakatatları atma " demişsin o kısımda koptum zaten)
Ciddiye alınacak biri değilsin ..
Kendini baskı altında hissetme lütfen kurban kesme konusunda bilmediklerin tabi ki olabilir.
Biraz boş vermeyi öğrenmen de yarar var mesela ben soracağın başka bir şey olmadığını görüp yazdıklarını boş veriyorum.
Keyifli forumlar dilerim.