Çaresizlik durumunda travesti olmayı seçer miydiniz?

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti

çaresiz kalsanız travesti olur musunuz?

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

Kullanılan: 9 100.0%
  • belki

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
çükü olan çıksın din kasıyo. önyargılarımıza islami kılıflar takıp bir yaratıcıyı ilahi saydığı dinden bıktıran tek kullarız sanırım.

Şaka gibisin :)
İster ye ister başka bir şey yap .. Yukarıda saydığım kısımlar kullanılmaz o kadar ..

İşte anlamadığın noktada, bu atılmaz gömülür. Yiyorsan ayrı tabi ama bilmediğin noktalar;
Kurbanın kanı dahil hiç bir parçasını hayvanlar yesin diye dışarıda bırakılmaz.
Kurbanı keserken işkence edilmez. (Tam komedi)

Bilmiyorsan bilmiyorum demen yeterlidir, gerektiğinden fazla bilgilendirebilirim.

travesti konusundan kurbana nasıl geçtiniz la

Mal insanlar tartışmasın huzursuz oluyorum :D ayrıca konuda travestiliğe empati yapmamızı sağlayıp kötü duygular içine sokan konu sahibini kınıyorum :D

Çaresizseniz çare sizsiniz :p Sokakta mendil satarım araba camı silerim çöp toplarım yani sorun para her şekilde halledilir. açlıktan öleceksek onada razıyım sapkınlığa gitmem

İşte anlamadığın noktada, bu atılmaz gömülür. Yiyorsan ayrı tabi ama bilmediğin noktalar;
Kurbanın kanı dahil hiç bir parçasını hayvanlar yesin diye dışarıda bırakılmaz.
Kurbanı keserken işkence edilmez. (Tam komedi)

Bilmiyorsan bilmiyorum demen yeterlidir, gerektiğinden fazla bilgilendirebilirim.

:))))))))))))))) sen mi bana öğreteceksin !!
Gömerken bir çukura atmıyor musun ? Hadi gömelim seni mi kıracağım :) .. PEKİ NE OLDU ? HAYVANIN HER YERİ YENİLİYOR MUYMUŞ ? YENİLMİYOR MUŞ DEĞİL Mİ ..
KURBANA İŞKENCE EDİLİR DİYE NEREDE YAZDIM ? YA DA HANGİ DİNİ KAYNAKTA YAZAR HADİ GÖSTER ÜSTÜN BİLGİLİ!
Yahu iyice komik duruma düşürdün kendini .. Üzülmeye başladım senin için delikanlı ..
Yazma bana yazık sana ..

:))))))))))))))) sen mi bana öğreteceksin !!
Gömerken bir çukura atmıyor musun ? Hadi gömelim seni mi kıracağım :) .. PEKİ NE OLDU ? HAYVANIN HER YERİ YENİLİYOR MUYMUŞ ? YENİLMİYOR MUŞ DEĞİL Mİ ..
KURBANA İŞKENCE EDİLİR DİYE NEREDE YAZDIM ? YA DA HANGİ DİNİ KAYNAKTA YAZAR HADİ GÖSTER ÜSTÜN BİLGİLİ!
Yahu iyice komik duruma düşürdün kendini .. Üzülmeye başladım senin için delikanlı ..
Yazma bana yazık sana ..

Hayvanın bu kısımları kesildikten sonra parçalanırken ayrılır ve atılır.

Okumadan yorum yapmanın zararları;
Senin gibi atanlar yüzünden her yıl sokaklar kan gölüne dönüyor.
Ayrıca yazdıklarını ve benim yazdıklarımı iyice oku, sen ne yazmışsın ben ne yazmışım.

Dini kaynaklarınıza göre
Kurbanın sağ arka ayağı açıkta bırakılır ki canı rahat çıksın.
Şah damarı tek seferde kesilir.
Canı çıkmadan hayvana başka bir işlem yapılmaz
Hayvanın kanı ve yenilmeyen parçaları bir çukura gömülür, atılmaz

Bunların aksini yapman hayvana işkencedir. İşkence edilen kurban makbul görülmez
Başka öğrenmek istediğin var mı ?

Hayır öyle değil .. ALLAH bizi diğer canlılara üstün kılmıştır ve bu O'nun sözüdür ..
Konuyla alakalı yorumuna cevaptı bir önceki yorumum konuyu dağıtmayalım .. Aklın vergisi düşünmektir ve mükellefi sadece insandır ..

Senle alakası bu yorum üzerine ısrarla saçmalamaya devam etmen.

Okumadan yorum yapmanın zararları;
Senin gibi atanlar yüzünden her yıl sokaklar kan gölüne dönüyor.
Ayrıca yazdıklarını ve benim yazdıklarımı iyice oku, sen ne yazmışsın ben ne yazmışım.

Dini kaynaklarınıza göre
Kurbanın sağ arka ayağı açıkta bırakılır ki canı rahat çıksın.
Şah damarı tek seferde kesilir.
Canı çıkmadan hayvana başka bir işlem yapılmaz
Hayvanın kanı ve yenilmeyen parçaları bir çukura gömülür, atılmaz

Bunların aksini yapman hayvana işkencedir. İşkence edilen kurban makbul görülmez
Başka öğrenmek istediğin var mı ?

Senle alakası bu yorum üzerine ısrarla saçmalamaya devam etmen.

Şu komik yorumlarını okuyanlar haline gülüyorlardır .. Konuyu insanlar hayvanlardan üstün değildirden getirdin buralara .. Arada bana da " sakatatları atma " demişsin o kısımda koptum zaten :))
Ciddiye alınacak biri değilsin ..

Şu komik yorumlarını okuyanlar haline gülüyorlardır .. Konuyu insanlar hayvanlardan üstün değildirden getirdin buralara .. Arada bana da " sakatatları atma " demişsin o kısımda koptum zaten :))
Ciddiye alınacak biri değilsin ..

Kendini baskı altında hissetme lütfen kurban kesme konusunda bilmediklerin tabi ki olabilir.
Biraz boş vermeyi öğrenmen de yarar var mesela ben soracağın başka bir şey olmadığını görüp yazdıklarını boş veriyorum.

Keyifli forumlar dilerim.

Cinsel açıdan çaresizlik içinde olanlar kendilerine farklı yöntemler denemek için travesti, lezbiyen, biseksüel, homoseksüel falan fistan olabilir başka bir yoksunluk bu.

Ama diğer anlamlarda tercih edilmemeli, Allah şaşırtmasın.

Bu bir seçimse ben ölmeyi tercih ederdim. O durumda kalacağıma onurumla geberip gideyim

Kendini baskı altında hissetme lütfen kurban kesme konusunda bilmediklerin tabi ki olabilir.
Biraz boş vermeyi öğrenmen de yarar var mesela ben soracağın başka bir şey olmadığını görüp yazdıklarını boş veriyorum.

Keyifli forumlar dilerim.

Feci baskı altında hissettirdin bana bir bilsen :))
Hadi selametle ..

O kadar çok yorum var ki hepsini okumayamadım üzgünüm ama bazı yorumlarda şu dikkatimi çekti ;

Travestilik=Sapıklık ee sapıklık? Yani sapıklık=psikolojik rahatsızlık bunun farkında mıyız acaba? Çaresiz miydi? Yapacak başka bir işi var mıydı yok muydu orasını bilemem. Dini kısmını da tartışmıyorum. Varsayalım çaresizdi, bu çaresizlik psikolojisini bozdu bu yolu seçti. Seçtiği bu yol onu sapık da yapar çaresiz de bu uzar da uzar. Ama kimse kimsenin dünyasını bilemez. Bir arkadaşın dediği gibi bize oturduğumuz yerden yorum yapmak kolay. Birazcık elimizi vicdanımıza koyup yorum yapsak keşke. He dipnot olarak dinimizde ölünün arkasından atıp,tutmak da günah hatırlarayım nacizane.

Aşram bu konuda sen ne düşünüyorsun :D tamamen merak :p

Allahim şu erkek gururu beni benden aldı. O halde fahiselik neden dünyanın en eski mesleği ?

Geri