Çaresizlik durumunda travesti olmayı seçer miydiniz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

çaresiz kalsanız travesti olur musunuz?

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

Kullanılan: 9 100.0%
  • belki

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
evet
bugünkü travesti cinayeti haberinde, evli ve bir çocuk babası olduğu iddia edilen merhumun bu işi çaresiz kaldığı için yaptığını düşünen arkadaşlarımız olduğunu fark ettim. aslına bakarsanız haberi hazırlayan arkadaşımız olayı biraz bu yönde lanse ettiği için böyle bir algı oluştuğunu düşünüyorum. bana komik geldi. hiç bir travestinin çaresiz kaldığı için yaptığını düşünmüyorum. bir bataklığa saplanmış olmak ayrı bir konu ama bu herif evlenmiş çocuk sahibi olmuş geceleri de şoförlük yapıyormuş da iş adamının şoförüymüş de falan filan. ulan bu nasıl iş adamı demez mi insan? her gece her gece! haber çok inandırıcı gelmemekle birlikte gelelim tamamen erkekleri bağlayan asıl sorumuza;

çaresiz kalsanız travesti olur musunuz? ya da bu işin çaresizlikle bir ilgisi var mıdır? (eş cinsel arkadaşlar yanlış anlamasın sakın. onlara saygım sonsuz, bu bir cinsel tercih meselesidir. benim derdim erkek adamın çaresizlik durumunda başvuracağı bu yöntemle)

Her çaresiz kalan eşcinsel olsun o zaman. Neyin çaresizliği bu hem? Saçmalık -çaresizlikten eşcinsel olunacağı fikri-.

çaresizlik olur ama piskolojik çaresizliktir bildiğim kadarıyla cinsel yönelimin travmaları öyle nezle gibi atlatılan birşey değil ama hiç bir çaresizlik travesti olup para kazanmakla giderilmez yani ülkede hırsızlık yap ulan adam açki çalmış ne yapsın derler ama erif parasızlıktan travesti olmuşsa
(ki çaresizliğinin ne olduğu haberde yoktu paramı,tedavimi bilinmez,hastalıkmıdır piskolojik artık nedir) rezil erif travesti olmuş çaresizmişmiş boğazı kesmeyle az bile yapmışlar liğme liğme edip köpeklere atsalarmış soysuzu derler eli ayağı tutuyomuş çalıssaymış bir erkek para için namusunu satarmı derler

Travesti , gay ,lezbiyen vs..

Bunların hepsi Allah katında helak olunmaya sebep olmuş sapıklıklardır ( Bkz: Lut kavmi )

Burda bu konunun açılıpta tartışma konusu bile olması konuyu yumaşatma sebebi .. ne kadar acı ..

Sapıklığın adıyla çaresizliği bir tutmayın ..

Şuan bol keseden atarak olur mu öyle şey, erkek adamım ben diyorum! Zira, koca götlerimizle sıcak koltuğumuzda klavyeden bunları yazmak oldukça kolay. Bu haber sadece bize lanse edilen kadarı, neler yaşandığını, adamın nasıl bir psikolojide olduğunu bilmek mümkün değil.
Gün gelecek, insanlar yargılamadan önce düşünmeyi öğrenecek. Şaka lan şaka öyle birşey olmayacak yakın gelecekte ve bu ülke sınırları içerisinde.

adam bişi yaşamamıştır ya zevkten travesti olmuş evliyken boğazını kesmişler lut kavminede olmuştu onuttunuzmu pompei falan haberde herşeyi anlatmasada bittini bilebilecek milletiz .... kesin zevkten oldu çocuğu varmışmışmış homofobiğiz lan biz açmayın şöle konular pehh

adam bişi yaşamamıştır ya zevkten travesti olmuş evliyken boğazını kesmişler lut kavminede olmuştu onuttunuzmu pompei falan haberde herşeyi anlatmasada olur biz açıklamada olmadanda neler olup bittini bilebilecek milletiz ....

o değil de sayende olaya farklı bir bakış açım oldu. dediğin gibi hastalık ya da bir çeşit bağımlılık olabilir. belki karısı bile biliyordu bu durumu? ama boğazı niye kesilmiş ki? muhtemelen parasını almaya çalışırken olmuştur? bu senaryodan güzel film çıkar :D

o değil de sayende olaya farklı bir bakış açım oldu. dediğin gibi hastalık ya da bir çeşit bağımlılık olabilir. belki karısı bile biliyordu bu durumu? ama boğazı niye kesilmiş ki? muhtemelen parasını almaya çalışırken olmuştur? bu senaryodan güzel film çıkar :D

ya gasp edildi yada ailesinden biri sülalede tekerlek biri var onu ortadan kaldırmalıyız dedi

Cinsiyet değiştirecek kadar caresiz olunmaz yeterince fazla secenek var

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes in yaşadığı duruma şartlara göre aynı tepkiyi vermeyi beklemiyorsunuz değil mi? Hem bi kadın fahiselik yapınca çok olağan ama erkek travesti olunca çok mu anormal geliyor ?

Herkes in yaşadığı duruma şartlara göre aynı tepkiyi vermeyi beklemiyorsunuz değil mi? Hem bi kadın fahiselik yapınca çok olağan ama erkek travesti olunca çok mu anormal geliyor ?

kadının fahişelik yapmasının olağan olduğunu nereden çıkardınız ?
Arkadaş travestilik yahu siz neyin kafasındasız .

Adam bildiğin iş görüyor bu karşıdaki kişide erkek ..

siz buna normal diyorsunuz ..

Şok oluyorum resmen bu rahatlığa .

kadının fahişelik yapmasının olağan olduğunu nereden çıkardınız ?
Arkadaş travestilik yahu siz neyin kafasındasız .

Adam bildiğin iş görüyor bu karşıdaki kişide erkek ..

siz buna normal diyorsunuz ..

Şok oluyorum resmen bu rahatlığa .

Arkadaşım ben yaratılan algidan bahsediyorum sen neden bahsediyorsun? Rahatlık ile bunun ilgisi ne?

Frekansini değiştir öyle konusalim

Arkadaşım ben yaratılan algidan bahsediyorum sen neden bahsediyorsun? Rahatlık ile bunun ilgisi ne?

Frekansini değiştir öyle konusalim

Gayet açık açık yazdım anlaman için , onu da anlayamamışsın,

seviyeyi biraz daha düşeyim o halde.:hi:

Fahişelik algı olarak normal olduğu falan yok .. Sadece bu işi meslek edinmiş kişilerin çokluğu , var olan sapıklığı legalleştirmez ..
or..luk üzerinden kazılan paradan dahi vergi alınıyor maalesef ..
Travestilik kavramında sadece cinsiyetler değişiyor ama o da en az onun kadar iğrenç bir şey..

insanlar şerefleri ve namusları için yaşarlar .. hiçbir çaresizliğin adı ,bu pislik duruma düşmeye itecek kadar zor değil ..

İstanbulda yaşıyorsun sanırım;
Yolarda hiç görmüyor musun el arabalarıyla kağıt toplayan , el arabalarıyla bile demir toplayıp satan insanlar , kağıt mendil atıp satan insanlar .. bu insanların hemen hepsi çaresizliğinden yapıyorlar bu işi ..

Lütfen biraz düşünüp taşınıp öyle yorum yapalım .. Lütfen..

Rızkı kazanırken insan fahişelik ile yada travestilik ile yapmamalı ...

Geri