Çaresizlik durumunda travesti olmayı seçer miydiniz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

çaresiz kalsanız travesti olur musunuz?

• evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • hayır

Kullanılan: 9 100.0%
  • belki

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9

Herşeyde dini öne sürüyorsunuz farkında mısınız çelişkinizin?
Öleni de yaradan yaratmadı mı? Sizin savunduğunuz dinde,siz kimsiniz de kendinizi üstün görüp,rahmet dilemek dışında,ölmüş bir insanın arkasından konuşuyorsunuz?
Sizin insana saygınız yok farkında mısınız? Sadece bireylerin söylediği lafların üzerinden çarpıtma yapıyorsunuz.
Bu kadar mı basittir ölüm sizin gözünüzde? Belli ki krallar(!) gibi bir hayat yaşıyorsunuz,sorunsuz,ziyansız,o yüzden kim ne çekti diye bir kaygı içerisinde değilsiniz.
Ama unutmayın ki,inandığınız,kitabınız bunları hep reddediyor,günah olarak buyuruyor.
Kişi önce kendine bakmalı,ondan sonra insanları yargılamalı,hele ki yargıladığı ölmüş bir vatandaşsa,pes.
Saygılar.

Sizin savunduğunuz din derken merak ediyorum , siz hangi dine inanıyorsunuz ?

ona göre cevabımı vereceğim çünkü..

Merak etmeyin haberim var.
da bunu allah buyuruyor. Sonsuz merhamet sahibi yaraticinin dahi kimse için peşin hüküm vermedigi her daim bir acik kapinin oldugu bir dine inaniyorsun ama inandığım şey ile ters düşüyorsun asıl enteresan olanda bu. İslamiyete en çok sen ve senin gibiler zarar veriyor.

Sen insansın seninle aynı olan birini kendinden küçük görmeye hele de ölmüş ise aşağılamaya hakkın yoktur.

Büyüttüğüm kısımda bir düzeltme yapayım naçizane ..
PEŞİN HÜKÜM vermek insani bir zaaftır .. ALLAH zaten bu tür eksikliklerden münezzehtir ama hüküm verme kısmında düştüğün hata şu ki ; EVET ALLAH SONSUZ MERHAMET SAHİBİDİR AMA EN ŞİDDETLİ CEZALANDIRICIDIR DA .. BİR ÇOK KAVMİ YAPTIKLARI GÜNAHLAR SEBEBİYLE YAŞLI-ÇOLUK-ÇOCUK,KADIN-ERKEK DEMEDEN TOPTAN HELAK ETMİŞTİR .. Lakin öncesinde onlara mühlet vermiş düzelmeleri için de ikazcılar göndermiştir.

Konuya gelecek olursak burada evli barklı çoluklu çocuklu bir adamın zaman içinde cinsel anlamda ipneleşmesinden ve sapıtmasından bahsediyoruz .. BENİ KİMSE BU ELEMANIN GEÇİM DERDİ YÜZÜNDEN İPNELİĞİ SEÇTİĞİNİ İKNA EDEMEZ Onu geçeceksiniz bir kere .. Belli ki eleman psikolojik sapmalar içine girmiş .. Ha bu arada bu örnekte hani şu EŞCİNSELLİK DOĞUŞTAN GELEN HORMONAL BİR BOZUKLUKTUR diyenlerin savını da çürüten bir örnek .. Bu adamın doğuştan gelen bir sapkınlığı yok .. Kadınlara ilgisi olan,onlardan biriyle evlenen ve hatta onlardan çocuğu olan sağlıklı bir erkekken sonradan ipneliği seçmiş .. DEMEK Kİ ORTADA PSİKOLOJİK ETKENLER VAR FİZYOLOJİK DEĞİL ..

Sonuçta her ne olursa olsun üzücü bir durum .. O tercihini yapmış ve onun hakkında hüküm verilmiş ama diğer tarafta ona ne olacağını yalnız ALLAH bilir .. Toprağı bol olsun deyip kendi önümüze bakmalıyız .. Bakalım bizler ne şekilde öleceğiz ve bizim hükmümüzde ne çıkacak ..

Sizin savunduğunuz din derken merak ediyorum , siz hangi dine inanıyorsunuz ?

ona göre cevabımı vereceğim çünkü..

Cevap vereceğinize inanıyor musunuz gerçekten?
Cevap vermek için lafları olan insan,onca kelimenin içinden cımbızla bir şeyleri çekeceğine,fikirlerini öne sürer,araya da ''savunduğunuz din derken?'' diye de bir soru yöneltirdi.
Birbirimizi kandırmayalım,siz gene cevap veremeyeceksiniz,hatta eminim ki bu postuma karşılık,bu sefer beni dinsizlikle suçlayacaksınız.
Saygılar.

Cevap vereceğinize inanıyor musunuz gerçekten?
Cevap vermek için lafları olan insan,onca kelimenin içinden cımbızla bir şeyleri çekeceğine,fikirlerini öne sürer,araya da ''savunduğunuz din derken?'' diye de bir soru yöneltirdi.
Birbirimizi kandırmayalım,siz gene cevap veremeyeceksiniz,hatta eminim ki bu postuma karşılık,bu sefer beni dinsizlikle suçlayacaksınız.
Saygılar.

sorum çok basitti ama tekrar sorayım o halde,
Hangi dine inanıyorsunuz.?

EkSen abi dikkat edersen ben zaten belki de psikoloik sorunlari var diye yazmışım sadece tutup olmuş birini niye asagilayayim bu sence normal mi ?

Ne olursa olsun böyle bir konu da bana laf düşmez

Suudi arabistan'da erkek bir yarış atı, başka bir erkek at ile cinsel ilişkiye girince idam edildi. Dünyadan birçok hayvansever, atı koruyabilmek adına satın almak istemiş ancak Suudi Arabistan hükümeti izin vermemişti.

12 milyon dolar değerindeki yarış atı, başka bir atla cinsel ilşkiye girince kazandığı ödülden de men edildi. Suudi Arabistan kanunlara göre yasak olan eşcinsel ilişki kanunu uyarınca, yarış atı 20 Kasım tarihinde idam edildi. Yetkilileri ülke topraklarında insan veya hayvan olmaları farketmeksizin eşcinselliğin bir suç olduğunu, ve cezasının idam olduğunu açıkladı.

Cool Haklı bakınız eşcinsel olduğu için helak olan bir canlıda atlardır.

Aslında doğada insanlar dahil pek çok canlı eşcinsel olabiliyor.

sorum çok basitti ama tekrar sorayım o halde,
Hangi dine inanıyorsunuz.?

Bunu özür dileyerek söylüyorum,sorunuz değil,cümleleriniz çok basit.
Neden kabul edemiyorsunuz fikir alış verişi yapamadığınızı?
Sabaha kadar aynı muhabbet devam edecek gördüğüm kadarıyla,çünkü siz algılamak istediğinizi algılıyorsunuz her zamanki gibi.
Başka bir konu altında,bu yorumlarımdan atıfta bulunarak,beni dediğim şeylerle suçlayacağınız yorumları da elbet göreceğime eminim.
Teşekkür ederim veremediğiniz cevabınız için,benim başka lafım yoktur,ne zamanki konuyla alakalı mantıklı yorumlarınız olursa,cevap vermekten mutluluk duyacağım.
Saygılar.

Cool Haklı bakınız eşcinsel olduğu için helak olan bir canlıda atlardır.

Aslında doğada insanlar dahil pek çok canlı eşcinsel olabiliyor.

Yaptığın ironide bir şeyi unutuyorsun ama kardeşim .. İmtihana tutulan atlar değildir .. Onlar aklın sorumluluğunu üstlenmiyorlar böyle bir mecburiyetleri yok .. Bu sorumluluk sadece insanlara ve cinlere verilmiştir ..

Bu arada pek çoğunuzun burun kıvıracağı ve belki de dalga geçeceği bir bilgi vereyim sizlere .. ERKEKLERİN CİNSEL TERCİHLERİNİ SAPTIRMAK İÇİN GÖREVLİ ÖZEL CİNLER VARDIR .. İnanın ya da inanmayın ama varlar ..

Bunu özür dileyerek söylüyorum,sorunuz değil,cümleleriniz çok basit.
Neden kabul edemiyorsunuz fikir alış verişi yapamadığınızı?
Sabaha kadar aynı muhabbet devam edecek gördüğüm kadarıyla,çünkü siz algılamak istediğinizi algılıyorsunuz her zamanki gibi.
Başka bir konu altında,bu yorumlarımdan atıfta bulunarak,beni dediğim şeylerle suçlayacağınız yorumları da elbet göreceğime eminim.
Teşekkür ederim veremediğiniz cevabınız için,benim başka lafım yoktur,ne zamanki konuyla alakalı mantıklı yorumlarınız olursa,cevap vermekten mutluluk duyacağım.
Saygılar.
veremediğiniz cevap derken , cevap vermeden konudan ayrılmak da çok manidar oldu :)

Nasıl istersen , kapımız her zaman açık :hi:

Yaptığın ironide bir şeyi unutuyorsun ama kardeşim .. İmtihana tutulan atlar değildir .. Onlar aklın sorumluluğunu üstlenmiyorlar böyle bir mecburiyetleri yok .. Bu sorumluluk sadece insanlara ve cinlere verilmiştir ..

Bu arada pek çoğunuzun burun kıvıracağı ve belki de dalga geçeceği bir bilgi vereyim sizlere .. ERKEKLERİN CİNSEL TERCİHLERİNİ SAPTIRMAK İÇİN GÖREVLİ ÖZEL CİNLER VARDIR .. İnanın ya da inanmayın ama varlar ..

İnsan, aslan, at, sinek her şey bu dünyanın parçasıdır. Bir canlının diğerinden üstün yanı yok ve hepside yaşamayı hakediyor. Sadece insanların egosu bu eşitlemeyi taşıyamıyor.

İnsan, aslan, at, sinek her şey bu dünyanın parçasıdır. Bir canlının diğerinden üstün yanı yok ve hepside yaşamayı hakediyor. Sadece insanların egosu bu eşitlemeyi taşıyamıyor.

Hayır öyle değil .. ALLAH bizi diğer canlılara üstün kılmıştır ve bu O'nun sözüdür ..
Konuyla alakalı yorumuna cevaptı bir önceki yorumum konuyu dağıtmayalım .. Aklın vergisi düşünmektir ve mükellefi sadece insandır ..

Insan sadece nefsinden degil, neslinden de sorumludur..
Hickimse icin bu durumlara dusmemeli ..
Binlerce yol secenek varken, kolaya kacmaktir bu..
Bu yolla kazanilan paranin evlada ne hayri olur oda ayri konu..
Temiz nesiller icin kendini temiz tutmayi becerebilmeli insan

Hayır öyle değil .. ALLAH bizi diğer canlılara üstün kılmıştır ve bu O'nun sözüdür ..
Konuyla alakalı yorumuna cevaptı bir önceki yorumum konuyu dağıtmayalım .. Aklın vergisi düşünmektir ve mükellefi sadece insandır ..

Bu insan hayvan ve eşitlik konusunu senle başka konuda tartışacağımdan emin olabilirsin.
Dediğin gibi konunun dağılmaması adına burada kapatıyorum.
Sadece şunu bil ondan daha zeki olman ona işkence edip öldürme hakkını sana vermez

Bu insan hayvan ve eşitlik konusunu senle başka konuda tartışacağımdan emin olabilirsin.
Sadece şunu bil ondan daha zeki olman ona işkence edip öldürme hakkını sana vermez

zaten onu öldürme hakkı veya yaşam hakkını kısıtlamaktan falan bahsetmiyoruz ki. bence akıl ve irade sahibi olduğumuz için hesaba çekileceğimiz konusundan bahsediliyor. onun dışında bu dünyada bizlerin olduğu kadar diğer bütün canlıların da yaşam hakkı olduğunu aklı selim hiç kimse inkar etmez

Yani hakikaten zorluyorsunuz bazen sabrımı .. LAF OLA BERİ GELE .. NEREDE HAYVANLARA İŞKENCE EDELİM ÖLDÜRELİM YAZMIŞIM ? KONUYLA NE ALAKASI VAR ? İNSAN HAYVANDAN ÜSTÜNDÜR BUNU YAZDIM .. Varsa tersini ispat edecek tezin buyur İSPATLA ..

Yani bıktım artık bir konuda tartışırken sırf altta kalmayayım diye laf etmenizden ..

Eşcinselliği yaşayan toplumları ALLAH helak etmiştir dedim .. Sende atları niye helak etmiyor onlarda da eşcinsellik var tarzı gönderme yaptın .. Bende Atlar aklın sorumluluğunu taşımıyorlar, sorumluluğu sadece insanlara ve cinlere vermiştir ALLAH yazdım .. VAR MI KURAN'DA " EY ATLAR SAKIN HA KENDİ CİNSİNİZE HEVESLE YAKLAŞMAYINIZ " diye ayet ? Ya da ALLAH Kuran'da ; " EY ATLAR " diye mi başlıyor hitabına ? " EY İNSANLAR - EY AKIL SAHİPLERİ - EY CİNLER " buyuruyor aksine .. Daha neyi niye uzatıyorsun :)

Sonra Eksen çok bilmiş, çok agresif vıdı vıdı ..

Insan sadece nefsinden degil, neslinden de sorumludur..
Hickimse icin bu durumlara dusmemeli ..
Binlerce yol secenek varken, kolaya kacmaktir bu..
Bu yolla kazanilan paranin evlada ne hayri olur oda ayri konu..
Temiz nesiller icin kendini temiz tutmayi becerebilmeli insan

Konunun özetini yapmışsın .. Budur işte ..

zaten onu öldürme hakkı veya yaşam hakkını kısıtlamaktan falan bahsetmiyoruz ki. bence akıl ve irade sahibi olduğumuz için hesaba çekileceğimiz konusundan bahsediliyor. onun dışında bu dünyada bizlerin olduğu kadar diğer bütün canlıların da yaşam hakkı olduğunu aklı selim hiç kimse inkar etmez

kurban-bayram%C4%B1-na-hayvan-katliam%C4%B1-demek_223834.jpg

Yaşam hakkının kısıtlanmasından bahsetmişsin en uygun örnek bu olur.
Müslüman arkadaşlara soruyorum bunun adı nedir ? Her şey bir yana
Okuduğum ve bildiğim kadarıyla kesilen hayvanın hiçbir parçası dışarıda bırakılmaz.

Tüm bunlara sorunun en büyük kısmı hayvan avcılığını koymuyorum. Bakıcıları tarafından ormana atılıp açlıktan ölenlerde dahil değildir.

Lütfen cevap için başka bir konu açın orada tartışalım. Konu daha fazla dağılmasın

Kurbanın yenilmesi caiz olmayan azaları şunlardır :
İdrar yolu (ferci),
Hayaları,
İdrar torbası,
Safra kesesi (öd),
Akan kanı,
Tenasül uzvu. Hayvanın bu kısımları kesildikten sonra parçalanırken ayrılır ve atılır.

Kurbanın yenilmesi caiz olmayan azaları şunlardır :
İdrar yolu (ferci),
Hayaları,
İdrar torbası,
Safra kesesi (öd),
Akan kanı,
Tenasül uzvu. Hayvanın bu kısımları kesildikten sonra parçalanırken ayrılır ve atılır.

Okuduğum ve bildiğim kadarıyla kesilen hayvanın hiçbir parçası dışarıda bırakılmaz.

Yenilmesi kelimesini nerede yazmışım gösterebilir misin ?

Geri