Canis Major
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maalesef yattı@Lawyer noldu bizim kupon ya![]()
sus bay egoooooooooooooooooooooooooooooooo git buradan.
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh berbat bir sezon geçirir aldıklarınız sakatlandım ayağına yatışa geçerbu performansla ligden düşmezsiniz rahat olun
ama benim şahsi yorumum bu beşiktaş süper lig seviyesinde bir takım değil artık tff 1.lig de oynamalı taraftarını üzmek istemiyorlarsa tabi![]()
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh berbat bir sezon geçirir aldıklarınız sakatlandım ayağına yatışa geçer![]()
hahahahah icardi de öyle diyordu ama wanda ayağına bağlarım ameliyat filan ama geziyordu bilemeyizçok beklersin
ah ah şu umut yok mu işte nelere kadir allahım ya
adam evime geldim diyor ait olduğum yere geldim diyor bu adamın bacağı kırılsa yine çıkar sizin futbolculardan çok koşar![]()
Orkunu riske etmediler malum turu gecemeyecektik zaten hani oyuncu sorunumuz varya@yoSun
orkunu da gördük aidiyet duygusu parayla doğru oranda endekslenmiş adamı
ilk hafta oynadı baktı cacık yok bi sakatlık bi bahane kulübede yatışta
adamın çapraz bağları koptu tedavisinide ülkesinde oldu ailesiylede vakit geçirdi bunu mu sorun ediyorsunuz biz bu kadar sorun etmedik![]()
Orkunu riske etmediler malum turu gecemeyecektik zaten hani oyuncu sorunumuz varya
Ben o adama inanmıyorum maalesef çünkü çapraz bağ öyle kolay hareketler yapamazdı onda bir film vardi sizde biliyorsunuz da iste isinize gelmiyor![]()
yo aksine sevdiğim bir futbolcu sadece düşündürücüydü hareketleri ( özel hayatı ile ilgili sorunlardan uzaklaşması gerekiyordu ayrıca)doktorlar açıkladı ne olduğunu nassıl birşey olduğunu
adamın amelyat sonrası görüntüleri çıktı hasta yatağında yapmayın bu kadar da icardi düşmanlığı galatasaray düşmanlığı sizi erken yaşta yaşlandırır
sonra kırışık giderici kremlere kalırsınız![]()
güle güleeee iyi çalışmalar :dyo aksine sevdiğim bir futbolcu sadece düşündürücüydü hareketleri ( özel hayatı ile ilgili sorunlardan uzaklaşması gerekiyordu ayrıca)
neyse işim var bay ego ya![]()
mersi yemeğe çıkıyorum ama çalışmıcam lfşldfgüle güleeee iyi çalışmalar :d
mersi yemeğe çıkıyorum ama çalışmıcam lfşldf
ben fener hariç genelde maçları izliyorum ya hele heyecanlı çekişmeli maçları.. Annem gsli futbolu sever karşılıklı yorum yaparız. Ama erkek kardeşim fenerli onunla maç izlemek saç baş yoldurur öyle yorumlar yaniiii.afiyet olsun yemeğini yerken biraz icardi osimhen gollerini izlemeni tavsiye ederim![]()
ben fener hariç genelde maçları izliyorum ya hele heyecanlı çekişmeli maçları.. Annem gsli futbolu sever karşılıklı yorum yaparız. Ama erkek kardeşim fenerli onunla maç izlemek saç baş yoldurur öyle yorumlar yaniiii.
Ben kaliteliye kaliteli derim şimdi kalkıp osi ya da icardi b*klamam . burada eğleniyoruz , zaten futbol taraftar için bu değil mi?
Birbirini kızdırmak, eğlenmek falan filan :=)