Canis majorca iddaa denemeleri

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel şeyler oluyor juarez atması lazım karşı takım kırmızılı

1754015310967.png

beşiktaşa güvenip kupona yazılır mı hiç :D
siz biraz da olsa ders almadınız mı :D

sus bay egoooooooooooooooooooooooooooooooo git buradan.

bu performansla ligden düşmezsiniz rahat olun :D
ama benim şahsi yorumum bu beşiktaş süper lig seviyesinde bir takım değil artık tff 1.lig de oynamalı taraftarını üzmek istemiyorlarsa tabi :D

bu performansla ligden düşmezsiniz rahat olun :D
ama benim şahsi yorumum bu beşiktaş süper lig seviyesinde bir takım değil artık tff 1.lig de oynamalı taraftarını üzmek istemiyorlarsa tabi :D
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh berbat bir sezon geçirir aldıklarınız sakatlandım ayağına yatışa geçer:D

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh berbat bir sezon geçirir aldıklarınız sakatlandım ayağına yatışa geçer:D

çok beklersin :D
ah ah şu umut yok mu işte nelere kadir allahım ya :D
adam evime geldim diyor ait olduğum yere geldim diyor bu adamın bacağı kırılsa yine çıkar sizin futbolculardan çok koşar :D

çok beklersin :D
ah ah şu umut yok mu işte nelere kadir allahım ya :D
adam evime geldim diyor ait olduğum yere geldim diyor bu adamın bacağı kırılsa yine çıkar sizin futbolculardan çok koşar :D
hahahahah icardi de öyle diyordu ama wanda ayağına bağlarım ameliyat filan ama geziyordu bilemeyiz:D

@yoSun
orkunu da gördük aidiyet duygusu parayla doğru oranda endekslenmiş adamı :D
ilk hafta oynadı baktı cacık yok bi sakatlık bi bahane kulübede yatışta :D

adamın çapraz bağları koptu tedavisinide ülkesinde oldu ailesiylede vakit geçirdi bunu mu sorun ediyorsunuz biz bu kadar sorun etmedik :D

@yoSun
orkunu da gördük aidiyet duygusu parayla doğru oranda endekslenmiş adamı :D
ilk hafta oynadı baktı cacık yok bi sakatlık bi bahane kulübede yatışta :D

adamın çapraz bağları koptu tedavisinide ülkesinde oldu ailesiylede vakit geçirdi bunu mu sorun ediyorsunuz biz bu kadar sorun etmedik :D
Orkunu riske etmediler malum turu gecemeyecektik zaten hani oyuncu sorunumuz varya :D

Ben o adama inanmıyorum maalesef çünkü çapraz bağ öyle kolay hareketler yapamazdı onda bir film vardi sizde biliyorsunuz da iste isinize gelmiyor:D

Orkunu riske etmediler malum turu gecemeyecektik zaten hani oyuncu sorunumuz varya :D

Ben o adama inanmıyorum maalesef çünkü çapraz bağ öyle kolay hareketler yapamazdı onda bir film vardi sizde biliyorsunuz da iste isinize gelmiyor:D

doktorlar açıkladı ne olduğunu nassıl birşey olduğunu
adamın amelyat sonrası görüntüleri çıktı hasta yatağında yapmayın bu kadar da icardi düşmanlığı galatasaray düşmanlığı sizi erken yaşta yaşlandırır
sonra kırışık giderici kremlere kalırsınız :)

doktorlar açıkladı ne olduğunu nassıl birşey olduğunu
adamın amelyat sonrası görüntüleri çıktı hasta yatağında yapmayın bu kadar da icardi düşmanlığı galatasaray düşmanlığı sizi erken yaşta yaşlandırır
sonra kırışık giderici kremlere kalırsınız :)
yo aksine sevdiğim bir futbolcu sadece düşündürücüydü hareketleri ( özel hayatı ile ilgili sorunlardan uzaklaşması gerekiyordu ayrıca)
neyse işim var bay ego ya:D

afiyet olsun yemeğini yerken biraz icardi osimhen gollerini izlemeni tavsiye ederim :)
ben fener hariç genelde maçları izliyorum ya hele heyecanlı çekişmeli maçları.. Annem gsli futbolu sever karşılıklı yorum yaparız. Ama erkek kardeşim fenerli onunla maç izlemek saç baş yoldurur öyle yorumlar yaniiii.
Ben kaliteliye kaliteli derim şimdi kalkıp osi ya da icardi b*klamam . burada eğleniyoruz , zaten futbol taraftar için bu değil mi?
Birbirini kızdırmak, eğlenmek falan filan :=)

ben fener hariç genelde maçları izliyorum ya hele heyecanlı çekişmeli maçları.. Annem gsli futbolu sever karşılıklı yorum yaparız. Ama erkek kardeşim fenerli onunla maç izlemek saç baş yoldurur öyle yorumlar yaniiii.
Ben kaliteliye kaliteli derim şimdi kalkıp osi ya da icardi b*klamam . burada eğleniyoruz , zaten futbol taraftar için bu değil mi?
Birbirini kızdırmak, eğlenmek falan filan :=)

bunu da gayet güzel başarıyorsun yosuncum
bazen kanser yorumlarını okuyorum saçımı başımı yolduruyorsun bana :D
hadi git yemeğini ye geç kalırsan yeni bir lakapla karşılaşmak istemiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri