Canis Major
Altın Üye
geri aldım ya allahtan valla fena bela he.O işe bulaşma yahu, duman olursun aman ha, iddia dan ufak ufak devam..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geri aldım ya allahtan valla fena bela he.O işe bulaşma yahu, duman olursun aman ha, iddia dan ufak ufak devam..
Dünyanın en sağlam sitesi var ben de, ama üyelik falan devlet dairesinde işe girmekten zorgüvenilir bir site ise alırım bi link
Dünyanın en sağlam sitesi var ben de, ama üyelik falan devlet dairesinde işe girmekten zor
İstersen özelden veririm.
Yok ondan değil gerçekten ne zaman bir arkadaş kupon atsam son maçtan patlıyorkupon numarasını, tutarını sansürlersin de maçları niye sansürlüyorsun @Lawyer.
tamam en çok sen kazanacaksın.

Cimri değilim tutarsa klima hediyen benden@Lawyer cimri hahaha
Hadi inşallahCimri değilim tutarsa klima hediyen benden![]()
Cimri değilim tutarsa klima hediyen benden![]()
Hahaha bana dedi sana ne oluyor egolu bey git burdanben de istiyorum
Hahaha bana dedi sana ne oluyor egolu bey git burdan![]()

şu kupona sistem lazımmışYanlış anlaşılmasın gerçekten geçen gün paylaştığım kuponda özellikle @Plesk yanlış anlamasın diye söylüyorum. Mevcut kuponda 1000 tl basmıştım. Son maç kaldığında arkadaşa attım ve gelirse alacağın arabanın yarısı benden dedim. Son maçta dk 43 de gol attı. 11 milyon alacakken yattı
Galeride resmi vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 115641
100 üstü tutan olursa olurumTutan kuponlardan sponsor olun da turnuva yapalim;D
ya bu admin fakir mi niye biz sponsor oluyoz adjsjsfjsTutan kuponlardan sponsor olun da turnuva yapalim;D