Canis majorca iddaa denemeleri

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kankiler ben biraz ütopik kupon yapıyorum. ama sistem şu şekilde işliyor genelde 90 -150 tl verip 100-200 alıyorum geri haha çok para eritmeden milyon deniyorum.

1753265153124.png

Bol şanslar kardeşim. Bu hafta benim için çok iyi geçti. Bazı ligler yeni başladı, onun dışında Kuzey ligleri devam ediyor..
Neyse sayfayı takip edeceğiz. Benim tarzım böyle değil, parayı bas al ama içlerinden mantıklı gelenleri seçerim.

Bol şanslar kardeşim. Bu hafta benim için çok iyi geçti. Bazı ligler yeni başladı, onun dışında Kuzey ligleri devam ediyor..
Neyse sayfayı takip edeceğiz. Benim tarzım böyle değil, parayı bas al ama içlerinden mantıklı gelenleri seçerim.
kanka 100 liraya güzel heyecan oluyor ya. eskiden 1000 tllik sistem yapıyordum ama zarara girince bıraktım haha

ahahah kardeşim kısa vadeli bir şey yapmaz mısın sen xd

kanka 100 liraya güzel heyecan oluyor ya. eskiden 1000 tllik sistem yapıyordum ama zarara girince bıraktım haha

ahahah kardeşim kısa vadeli bir şey yapmaz mısın sen xd
Çok haklısın kardeşim. Sezon sonu benim de kötü geçti, ama iki haftadır çok iyi gidiyorum. Ben majör liglerden zaten uzak duruyorum. Güney Amerika, ve Kuzey ligleri daha ilgimi çekiyor.
Birkaç haftaya işin içine tamamen gireriz.
Hepimize bol şanslar. Aslında ortak kasa yapmak lazım :)

Çok haklısın kardeşim. Sezon sonu benim de kötü geçti, ama iki haftadır çok iyi gidiyorum. Ben majör liglerden zaten uzak duruyorum. Güney Amerika, ve Kuzey ligleri daha ilgimi çekiyor.
Birkaç haftaya işin içine tamamen gireriz.
Hepimize bol şanslar. Aslında ortak kasa yapmak lazım :)
yaparız kardo ayıpsın

heyecan olsun diye oynanabilir yoksa gelme ihtimali yok bu kuponların. tek maça 10-20 atıp almalı. şu lig başlasın galatasarayımıza oynarız. her maç banko.

heyecan olsun diye oynanabilir yoksa gelme ihtimali yok bu kuponların. tek maça 10-20 atıp almalı. şu lig başlasın galatasarayımıza oynarız. her maç banko.
10-20 kalmadı be kanky minimum 50tl ama zaten 1 paket sigara parasına oynuyorum baksana

takip edicem keyfine oynarım ben de zenginlik peşinde değilim heyecan olsun tutarsa hep beraber yeriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri