Canis Major
Altın Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanka 100 liraya güzel heyecan oluyor ya. eskiden 1000 tllik sistem yapıyordum ama zarara girince bıraktım hahaBol şanslar kardeşim. Bu hafta benim için çok iyi geçti. Bazı ligler yeni başladı, onun dışında Kuzey ligleri devam ediyor..
Neyse sayfayı takip edeceğiz. Benim tarzım böyle değil, parayı bas al ama içlerinden mantıklı gelenleri seçerim.
ahahah kardeşim kısa vadeli bir şey yapmaz mısın sen xd
haftada 3-4 bin tutuyor ya ahaha milyonlar biraz hayalZengin olmak istiyorummmm takipteyim ,sss
Ne demis atalarımiz damlaya damlaya göl olur ,pphaftada 3-4 bin tutuyor ya ahaha milyonlar biraz hayal
Çok haklısın kardeşim. Sezon sonu benim de kötü geçti, ama iki haftadır çok iyi gidiyorum. Ben majör liglerden zaten uzak duruyorum. Güney Amerika, ve Kuzey ligleri daha ilgimi çekiyor.kanka 100 liraya güzel heyecan oluyor ya. eskiden 1000 tllik sistem yapıyordum ama zarara girince bıraktım haha
ahahah kardeşim kısa vadeli bir şey yapmaz mısın sen xd
yaparız kardo ayıpsınÇok haklısın kardeşim. Sezon sonu benim de kötü geçti, ama iki haftadır çok iyi gidiyorum. Ben majör liglerden zaten uzak duruyorum. Güney Amerika, ve Kuzey ligleri daha ilgimi çekiyor.
Birkaç haftaya işin içine tamamen gireriz.
Hepimize bol şanslar. Aslında ortak kasa yapmak lazım![]()
10-20 kalmadı be kanky minimum 50tl ama zaten 1 paket sigara parasına oynuyorum baksanaheyecan olsun diye oynanabilir yoksa gelme ihtimali yok bu kuponların. tek maça 10-20 atıp almalı. şu lig başlasın galatasarayımıza oynarız. her maç banko.
10-20 bin. haftada üç beş bin alıyorum demişsin ya onun için dedim, tek maç daha garanti.10-20 kalmadı be kanky minimum 50tl ama zaten 1 paket sigara parasına oynuyorum baksana
paylaşmak güzeldir :dBen buraya kazandığım paraları atmayayım![]()
avukatımız kumarcı çıktıEn yakın tarihli sorgulamada bunlar çıktı. Daha eskileri çıkmıyor. O yüzden en son Kasım ayında oynayıp bıraktıklarımı görüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 115279
En yakın tarihli sorgulamada bunlar çıktı. Daha eskileri çıkmıyor. O yüzden en son Kasım ayında oynayıp bıraktıklarımı görüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 115279
Lütfen öyle demeyelim resmi yollarla oynanan hiç bir şey kumar değildir. Lütfen suç isnadında bulunmayalımavukatımız kumarcı çıktı![]()