Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
100 tl verip 10.000 tl kazanmalık kupon var mı..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Var tabii, rüyanda100 tl verip 10.000 tl kazanmalık kupon var mı..
Surekli sorun oldugundan adam diyor hem para verip hem kavga izleyemem sorun dinliyememya bu admin fakir mi niye biz sponsor oluyoz adjsjsfjs
Bu kuponu aynı zamanda sistemli oynamışsındır diye tahmin ediyorum.Yanlış anlaşılmasın gerçekten geçen gün paylaştığım kuponda özellikle @Plesk yanlış anlamasın diye söylüyorum. Mevcut kuponda 1000 tl basmıştım. Son maç kaldığında arkadaşa attım ve gelirse alacağın arabanın yarısı benden dedim. Son maçta dk 43 de gol attı. 11 milyon alacakken yattı
Galeride resmi vardı.
Ekli dosyayı görüntüle 115641
Sistemli hiç oynamadım. 3-4 maç yaparım yüksek oranlı olur ve sistemli yapmam. Bu şekilde gelecekse hepsi gelmeyecekse de gelmesin diyorumBu kuponu aynı zamanda sistemli oynamışsındır diye tahmin ediyorum.
Sistemli hiç oynamadım.
Tek kötü huyun borsa ve arada bir iddia oynamak. Başka bir kötü huyun yok hocamMütedeyyin duruşunun altında daha günahlar saklı acaba...
Tek kötü huyun borsa ve arada bir iddia oynamak. Başka bir kötü huyun yok hocam![]()
Beşiktaş favori oldu Avrupa sitelerinde ilginçBu kez tutarsa paylasicam totem:p
Bende ust dedim takimimaBeşiktaş favori oldu Avrupa sitelerinde ilginç
Üst dedik..
Bol şanslar, çok korner, çok gol olsun hadi bakalım..Bende ust dedim takimima![]()