Camii bulamamışlar (?)

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

olayın yönünü değiştirioyorum 1 dakka :p

şimdi orası sahil, muhtemelen işlek bir yerdir. namaz kıldıkları yerden her türlü insan geçebilir. şortlu, mini etekli kızlar. ee adamlar o kızları da görecek, günaha girmeyecekler mi ? :p

[YOUTUBE]1zpFP1G40Yw[/YOUTUBE]

Namazı böyle kılarsan haklısın :D

bence namaz kılmak dışında da önlerine baksınlar. sokaktan geçen sevgililere töbe est. diye bakasınlar sarıklı ve cübbeli mübarekler :T:

Onlar görünce harama baktım düşüncesiyle tvb eşt diyorlar. Bunda yadırganacak bir şey yok adam sadece önüne baksa en fazla bakkala gider etrafına bakmadan gidilir mi çok zor ya :)

Bebek sahilden Gs adasına doğru giderken, gelmeden önceki köşe. Zaten ada köprünün altında kalıyor.
Bildiğim kadarıyla kıble gs adasına doğru giderken . Bunlar vatikana doğru kıble almışlar :)

Surda sevisselerdi veya içki içiyor olsalardı şimdi bunu konuşuyor olmazdık:)

nie ifşa edion olm ?

Şunu da sana yazmışlar. :D

hala, "iran'dan bile daha fazla cami var memleketimizde" diyenlerin anlayamayacağı olay. şii iran'daki namaz ve cami gereksiniminin sünni bir millet ile karşılaştırılması ne kadar abes ise, bu insanlardan sokakta kılınan namazı anlamalarını beklemek de o kadar abes aslında.

Birde ülkede ibadet özgürlüğü var derler sadece camide kılabilirsin diye kanun mu var ne ülkemizin kanunlarında nede dinimizde camide namaz kılmak farzdır diye emir mi var o kadar ilmihal kitabı okudum hiç bulamadım sizin derdiniz ne bırakın müslümanları rahat rahat namaz kılsınlar istediği yerde zikir çeksinler sizi zorlayan mı var yoksa devlet ibadet edenleri sorgulayın diye emir mi verdi

Şunu da sana yazmışlar. :D

hala, "iran'dan bile daha fazla cami var memleketimizde" diyenlerin anlayamayacağı olay. şii iran'daki namaz ve cami gereksiniminin sünni bir millet ile karşılaştırılması ne kadar abes ise, bu insanlardan sokakta kılınan namazı anlamalarını beklemek de o kadar abes aslında.

bu daha kötü enfazla olması gereken yerde zaten en fazlayken sokakta kılmak ? arap ülkelerinden fazla camii ye sahip olmak ? tekrar ediyorum burda namaz kılmayı hicvetmiyorum , resimle ilgili bir sürü teori yapılabilir , bu durumu servet kapıştırmak ve ateist müslüman challenge ına dönüştürmeye gerek yok

Hayret ettim derdinizin bu konu olmasına.

Surda sevisselerdi veya içki içiyor olsalardı şimdi bunu konuşuyor olmazdık:)

Allah'tan konuşmadınız yıllardır "camiide içki içildiğini" :asd:
olmayan şeyleri yıllarca konuşuyorsanız demek ki gerçek olsaydı bir kaçını asardınız.
sokaktaki çiftlere tip tip bakan dayılar da aynı, yukarıdaki arkadaşın bahsettiği "hazımsızlar" da aynı kafa yapısına sahip. yani herkes saygısız.

Allah'tan konuşmadınız yıllardır "camiide içki içildiğini" :asd:
olmayan şeyleri yıllarca konuşuyorsanız demek ki gerçek olsaydı bir kaçını asardınız.
sokaktaki çiftlere tip tip bakan dayılar da aynı, yukarıdaki arkadaşın bahsettiği "hazımsızlar" da aynı kafa yapısına sahip. yani herkes saygısız.

Sen ibadet edenlere saygı göster karşılığında saygı beklersin :)

hacı buharide
(farzlar hariç, namazı evde kılın; evde kılınan namaz daha hayırlıdır.) demiiş mesela sen kendini anladınmı mesela ?

Zaten cemaatle sünnet kılınmaz. Tabii namazdan bihaber olunca böyle yorumlar olması normal :)

Beyler yan konuda cumhurbaşkanı kur'an okumuş birazda ordan saldıralım. -)

Bir önceki postumda her konuyu akp'ye bağlayan insanların bu konuyuda es geçmeden akp'ya bağlayanlara "hazımsız" dediğim açık ve nettir.
Konuya şov yapıyorlar ama yine de Allah ile kendileri arasında yazıp geçersiniz. Haftalarca imamhatipler kapansın diyenelere şov yaptıklarınıda kabullendiniz mi ?
Veya şortlu kızı darp eden insanı burda en muhafazakar insan bile yerden yere vururken 15 temmuz gecesi sela okunuyor diye camiye pala ile saldırıp imamı darp edenleri eleştirdiniz mi ?
Veya bir kaç gün önce camii duvarına domuz kafası bırakanları ?
Veya istanbulun göbeğinde iki üç tane uzun sakallı adamlara birden bağırıp Türkiye laiktir laik kalacak deyip adamları terörist gibi göstermesine şov yapıyor dediniz mi ?
Dediyseniz başımın üstünde yeriniz var şayet demeyip burda lak lak ediyorsanız size de hazımsız derim.
Konuda namaz kılanların şov yaptığı veya tahrik yapıp yapmadığını bilemem niyetde okuyamam Allah ile kul arasında, çevreye bir saldırı veya zararları olmamış ise ötesinde yorum yapamam.

metrobüste kitap oluyanlara gidin az ilerde kütüpphane var diyo musunuz :)

hiç laik değilsiniz hemen dinle siyaseti karıştırmışsınız puuh size :T:

Geri