Camii bulamamışlar (?)

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Yer : İstanbul
Ne düşünüyorsunuz bu fotoğraf hakkında ?
Sizce camii mi bulamadılar ? Yoksa işin şov kısmına mı kaçmış biraz ?

belki erifler arabayı parkedip gölgelerinin gözükebileceği bir yerde kılmak zorundaydılar ...

boğaz köprüsü arka taraflarında kaldığına göre kıble fotoğraftan bakıldığı perspektifle kuzeybatıda kalıyor. ki burası üsküdar. adamların namaz kılığı yerin en fazla 200 metre ilerisinde camii var.

yani, şov.

o civarda cami bulamamak biraz zor ve altlarındaki kilimlere bakılırsa tedarikli gelmişler ve aceleleri de yok gibi öyle olsa muntazam şekilde serilmezdi kilimler
büyük ihtimalle ya örnek olmaya ve mesaj vermeye çalışmışlar ya da balık falan tutuyorlardı oltalara en yakın yer orayı buldular
namazı şovlarına alet etmiş olabileceklerini düşünmek istemiyorum

Reisin semtinde her yerde namaz kilinabilir sorun yok....
Reis döneminde istediğimiz her yerde namaz kilabiliyoruz yaşasın akp:D

Güzel bir şey yapıyorlar ama bunu yanlış yapıyorlar, her şeyin yeri var. Denildiği gibi gösteriş içinde yapılabilir, bunu yapan mükellefimiz vardı birde ballandıra ballandıra anlatırdı.

Ayrıca internette dün fotoğrafı gördüğümde kıble de yanlış diyorlardı ama ne kadar doğru bilemicem.

Sokakta sevişenlere acaba fantazi şowmu yapıyor yoksa evlerimi yok bence bırakın insanların ne ile ilgilendiğini neler yaptığını bugün yurt dışında insanlar sokakta namaz kılarken saygısını eksik etmiyor ama canım ülkemde hemde çoğunluğğun müslüman olan ülkemde sokakta namaz kılana ya reklam yada şow deniyor

Millet sokakta sevişiyor adamlar sokakta namaz kılmış çok mu :D
zifir benden önce yazmış kopya gibi oldu birşeyler daha eklemem lazım :D gösteriş bile olsa diğer gösterişlere göre en iyisi :P

Namaz her yerde kılınabilir hazımsızlar :)

Bu fotoğraf için söylemiyorum, fotoğraf çok da umurumda değil. Yeryüzü mesciddir. Namaz kılmak için camiye lüzum yoktur.

Daha çok rahatsız olursunuz :)

Belki vakit geçmek üzereydi ve alelacele orada namaz kılmaya karar verdiler emin değilim ama namazı gösteriş için kılanlara da gıcık oluyorum ..
Edit : Sanki akşam vakti gibi eğer öyleyse akşam namazını kaçırmamak istemiş olabilirler ama bu kıldıkları yatsı namazıysa şov yapmışlar demektir ..

Namaz her yerde kılınabilir hazımsızlar :)

Bu fotoğraf için söylemiyorum, fotoğraf çok da umurumda değil. Yeryüzü mesciddir. Namaz kılmak için camiye lüzum yoktur.

Daha çok rahatsız olursunuz :)

ibadethaneler neden var o zaman kardes. herkes istediği yerde kılsın namazı

ibadethaneler neden var o zaman kardes. herkes istediği yerde kılsın namazı

İbadethane olması dışarıda kılamazsın demek mi ? :)

Sen vakit girdiğinde insanları sokakta nasıl toplayacaksın cemaate ? :)

Cami toplanılan yer demektir.

disslike - sokakta sevişenler diyosunuz yani

Muariz bey hiç sokakta kildiniz mi namaz?
Ya da sehirlerarasi otobüsü durdurup kilmisliginiz oldu mu?

Merak ettim sadece.

herşeyin bir yeri zamanı var. buraya yazdığım ilk mesajda da açıkladım zaten durumu. ibadet etmek için ibadethaneye gidersin ki tıpkı tiyatro izlemek istiyorsan da tiyatro salonuna gittiğin gibi.

Geri