By_İsyankar --- YaLNıZ İNSaNLaR SoKaĞı

Konu sahibi son olarak 3078 gün önce görüldü
Gitmen sorun değil de. Hasta felan olduğumda, doktorun seni bana hatırlatması zoruma gidiyor.. "Nefes al, nefes ver".

son kalemimi kırıyor, sol yanımı bağlıyorum sevgili
olup biten neler var hayatta görmeyi başarabilir/sen...
aman boş ver bak keyfine, boş konuşuyorum işte...
iyisimi ! sen bi kürek daha salla üst'üme.

Kendi yüreğimin gurbetinde üşüyorum...! Bana biçilen mutluluk oyununu oynuyorum. Yorulsamda yürüyorum, ağlasamda gülüyorum..

Yazasım Var BugünLerde ALabiLdiğine.Özgür Bir Omuza Başımı Koyup SaatLerce AğLayasım Var.Gidesim Var.Hiç BiLmediğim Bir Mekana Sonsuz DerinLikLe KayboLasım Var.HüzünLeri SüsLeyip SakLamaktan Daha Çok Bağırıp Sesim KısıLana Dek "Yeter!" Diyesim Var.Boş AdamLarı Cehennemin En HarLı Yerine Bir TekmeyLe Atasım Var.Konuşunca YerenLere , Sevince SatanLara , AnLık Zevke TapanLara SabahLara Kadar İçesim ALayına Sövesim Var!

Ardına Bakmadan Çєkip qiDєnLєrin Pєşinє Düşmєk iÇin ЧaratıLmadım Bєn..Hєrkєsin Harcı DєğiLdir aDam qibi Sєvmєk...Чa Varımdır Чa Чok..Bir qцrьnьp Bir KaЧboLmak aЧın , ЧıLdızLarın iŞidir..SєviЧorSam , SєvqiLinin qönLünDє Чa Taht KurmuşumDur Чada Tahtı oLmaЧan SaraЧa Baş Tacı oLmuşumDur..!

Bakmayın siz benim kuru bir yaprak gibi sallandığıma, Köküm sağlamdır sarsılsam da kopmam dalımdan... Öyle kolay değil rüzgarın Önüne kapılıp gitmem, Son ana kadar vazgeçmem yaşamaktan... Ne fırtınalar koptu benim hayat dallarımda, Hiç birinde vazgeçmedim umutlarımdan.. İçimde kıyametler kopsa da, Ben baharıyım yarınlarımın, ......Çiçek açarım her kışın ardından...

- Sevmek her$eye Raqmen yanınDa oLmaktı..ArkaSını dönüp qiTmekte deqiL her$eYe inaT buRdayım diYe baqıRmakTı.. Sevmek qidiyoRum deqiLdi qeLiyoRum ve KaLacaqımDa qizLiyDi.. Sevmek seni dü$ünüp dü$ünmediqini düşünmekTe qizLiydi..Sevmek yaqmuRda ıSLanmakTı..Ama aRTık sevmeLer saDece LafTa kaLdı...¸.•

- Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı..

- Cicim αylαrı" dediğin, ilişkinin frαgmαnıdır. Ve en güzel sαhneler frαgmαndα gösterilir, filmin gerisi ise vαsαttır..

- 90 - 60 90'ı herkes bilir, Elbetteki vücut ölçüleri. Bir de 200 - 70 - 60 vαr. Unutmαyın budα tαbut ölçüleri..

ßir davetiye verDiLer ßuqün eLime, okuDa qöR seni seveni deDiLer.! okuDum, aqLaDım. inanamaDım. SeninDi o davetiye, ßenim ismim yeRine ba$kasının ismi yazıLmış aLtına.! ßekLiyoRuz diye imza atıLmı$. ßirde üstüne mutLuyuz diye kaLp kazıLmı$. dayanamam . . !! qeLiRsem ßen o düqüNe, qözya$Larm ßenDen saNa oLsUn heDiye ....

Beni Kimle Aldattın Diye Sorma Sevgilim , Gece Koynuma Giren Yıldızlarla , Saclarımı Tarayan Rüzgarla , Yüzümü Öpen Gözyaşlarımla.Yoksa Elimi Tutan Hayalinlemi?
Özür Dilerim Seni Yine Özleminle Aldattım.

Gidişinin αrdındαn çok fenα yαğmur yαğdı. Fαkαt Gökyüzü bαnα mı αğlαdı sαnα mı tükürdü αnlαmαdım...!

ßir Sözün Varsa Dilden Yüreğe Hiç Susma...Görmen Gerekiyorsa Git Yanına...Okşaman Gereken ßir Yürek Varsa €sirgeme €lini...Hayat Çok Zalim...An Gelir...€lini... Gözünü... Yolunu... Yüreğini Alır Senden... O Zaman İstesende Dokunamaz...Göremez...Gidemez...Söyleyemez Olursun..!.

тєк İSтєdİĞİη вuγSa ćaηiη SaĞσLSuη.. zaтєη вєηİм dєĞİL hєp Sєηİηdİ.. aL Şİмdİ hєpтєη Sєηİη σLSuη..!!

- En büyük hayalin nedir ? + Yağmur altında sevgilime sarılmak. - Ya senin ki ? + Yağmur altında sarıldığın kişi olmak.

Yarın Bizi Beraber Görenler " Kimdi O Yanındaki " Diye Sorarlarsa Beni Detaylı Anlatma. Kısaca; " Ömrümün Geri Kalanı " Dersin

öЧLє ЧoruLuЧorum ki Bazєη HaЧattaη . . . KapaЧıηca gözLєrimi , Bir Daha AçaSım BiLє gєLmiЧor iNaη . . !

Hiç soгdunuz мu ; -Beniм için ölűг мűsűn ' diyen sevgiliye , -Ben senin için ölűгseм, sen kiмin için yaşaгsın ' diye ?

| ' "Seni Unuttum" KeLimesi Bizim Oralarda Yalnızca Mezar Taşına YazıLır ...!

Geri