By_İsyankar --- YaLNıZ İNSaNLaR SoKaĞı

Konu sahibi son olarak 3078 gün önce görüldü
· Sensiz Olmuyor

‎(¯`L´¯)ÖzLemim
`•.¸.•´(¯`O´¯)HaSReTiM
*****..`•.¸.•´(¯`V´¯)KaDeRiM
***********..`•.¸.•´(¯`E´¯)SeVDiGiM
*****************..`•.¸.•´

Cinayet gibi sevdim belkide bu yüzden O'na müebbetim..!
═══►ܓ AL öMRüMü KoY öMRüNüN üSTüNe ܓ ✿◄═══

· Evet Acı Çekiyorum , Evet İçip İçip Sızıyorum , Evet Ulan Evet Onu Unutamıyorum Kimene ; Sormayın Artık Bana ''Nasılsın'' Diye Boşverin Ben ''İyiyim'' İşte..

O Yüzüğü Parmagında Hangi GururLa Taşıyorsun SevgiLi ?
Hani iLk'ndim Hani Peşinden Koştugun İlk erkek Sadece Cocugumuz Olucaktı ?
Şimdi Bana diyorsun Hep İçiyorsun böyLe oLmaz ; biLiyormusun Sana DegiL SensizLige İçtigimi , Her Dumanda ,Her Kadehte Senin Bana geLdigini...
Nereden Bileceksin Sen Hiç Bu Kadar Sevdinmi ? biLemezsinn biLemezsiin.

»« Hani bir `HayaL`dı ya . Bırak öyLe kaLsın. ~ »«

ßen son yudum ßiramı, ßirde son duman kaLmış cigaramı çeker atarım.. ßiterse ßitsin, açar yenisi içerim yakar yenisini de çekerim.. varsa isteğen onada veririm, ßen kimseden ßirşey istemedim sadece Raßßimden seni diLedim!..

· HerŞeγi βiir κeNaRaa ßıraktım .... SesSizCeee ßiτişiMii izLiγoRum...!!!

· Yanmak İstedim,Bitmek İstedim, Kırmak Dökmek İstedim.Ölsem İstedim.[Gitmesin İstedim Bitmesin İstedim] Çiğnemesin Yitmesin İstedim.Bana Üç beden Büyük Hayaller Kurdum Hep[Yüreğimin Magmasına Ulaştım Kazımaktan Toprak Yuttum Zehir soludum Aşk Kustum.]"Küf Tutmuş İçin Dediler, Anlatamadım.[..Bir Tek Ondan İz Kalmadı Bende Ben Git Demedim O Kalmadı..] BU ŞEHİRDEN NEFRET EDİYORUM ŞİMDİ...

Sadece "öptüm"derdi telefonu kapatırken..Ben afrikalı çocuk olurdum,dudakları insani yardım vakfı....

Ben bu gönülde ne gemiler batırmışım kıçı kırık bi sandalın lafı bile olmaz...

ßak yine kaLaßaLık iÇinde yapayanLız ! Savunmasızımm.. ~
Her ßeden kendi haLinde.. ' ßense ' ayrı ßir dertte.. *
ihtiyacım oLan ßirşey var derinLerde.. ULaşmak iStiyorum qururum enqeL uLaŞamıyorummm !
KatiL oLur mu inSan iÇindekini öLdürürSe...!

· ßir suçLu oLarak çıkartıLdığım kaLßinin mahkemesinde.. şahidim oLarak sadece 'öpüştüğümüz sokakLar' dinLensin!..

· Bu güN gırtLagıma kadaR doLuyum .. HakLısın sana göre ben seni sevmedim ! ULan sevmedigimden mi hergün kendimi zehirLedim ? Onun için mi hergün sabahLara kadar tek mesajını bekLedim ? Sevmedigimden mi hergün meçhuL yoLLarda kendimi kaybettim ?

· - NɑsıĻ Bîг мάsάĻmış Bu Hάчάt Dêпêп Efsaпê. ~
Bîг TüгĻü мutĻu Soпu BuĻάмάdık Be Ăппê' .#

Ne zaman qülmeye kalksam ayağıma dolanırdı Acılar.
- Ahh Bee yanlızlığım seni kaç kez sırtındann Bıçakladılar?.

· вiя qüη вaηa ' σda Sєηi Sєωмişтi ' dєяLєяSє 'σηuηкi Sєωqi dєqiL hєωєSтi ' dєяiм ' γıкıLdıη мı ? dєяLєяSє ' вєηi кiмSє γıкaмaz γıкıLaη haγaLLєяiмdi ' dєяiм. 'вσşωєя вiя qüη üzüηтüη вiтєя ' dєяLєяSє Sєωєηiη üzüηтüSü aηćaк öLüηćє вiтєя ' dєяiм. ' Sєη вu haLLєяє düşмєzdiη ' dєяLєяSє ' düşмєz кaLкмaz вiя aLLah'тıя dєяiм' ηєdєη. Sєη... σηa aγηıSıηı γapмadıη ' dєяLєяSє.' вєηiм кiтaвıмda İhaηєт γazмaz ' dєяiм...!!!

Seni öldürmek en iyisi be sevgili; en azından nerede OLduğunu bilirim...!

Her gece onu düşünmekten saatim ilerlemez oldu..Kim sorarsa saat kaç diye.. Cevabım hep aynı; O"na doğru..

tumblr_mj985dEjL21rnigc2o1_500.jpg

Geri