By_İsyankar --- YaLNıZ İNSaNLaR SoKaĞı

Konu sahibi son olarak 3077 gün önce görüldü
Sevdiп мi diчe soгduп чa Ьaпa ,
qeceLeгi кeпdiмe deGiiL saпa dua edeceк кadaг çoк Sevdiм..!!
((
¯`»¦«´¯))..*<--> . βєηi Ya$aTa βiLєη Tєk VaЯLוKŜוη .

YaLandan kim 'öLmü$' diyorLar bide .. O bana 'Seni Seviyorum' yaLanını söyLediği günden beri ya$adığım söyLenemez

Fαrzet ki, Bitkisel hαyαttα, mαkineye bαğLı birine α$ık oLmu$um.Odαyα girmek yαsαk, Dokunαmıyorum, öpemiyorum αmα çok seviyorum

Gitmek kurtuLuş mu kαçış mı ? SöyLede öLüm sebebim αydınLαnsın . . KurtuLduysαn sewinçten , kαçtıysan kederden öLücem !!

· KaranLık çöktü yine bu şeHre. !
Aqır bastı seNsizLik yine.
Ciqara biLe kafa yapmaz oLdu seNsiz qeceLerde.

ܓ▬▬گeήί گeήℓε Ўαگαмακ √αяκεή▬▬▬▬▬ܓ
✿▬گεήگįz hαگяεŧįήε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя ܓ

· Evimizin ziLine ikimizin adı yazıLmayacaksa , hic açıLmasın o kapı geLenLere!..

· ηє∂єη вιттι вιιуσямυѕυη ؟ - ι̇ηαηмαуα gü¢üм кαмα∂ığı ιçιη вιттι.. - ι̇η¢ιттιğιη уєяєя ∂αнα gєçмє∂ι ∂ιує вιттι.. - ѕєη∂єη ναzgєçмєм, ναzgєçємєм ѕαη∂ığıη ιçιη вιттι - υğяυηα göѕтєя∂ιğιм ѕαвяı αηαмα∂ığıη ιçιη вιттι.. -zєяяє ∂єğιşмєує¢єğιη вι∂ιqιм ιçιη вιттι - ѕєνιуσяυм ∂є∂ιğιη αмα ѕєνgιη υğяυηα нιç вιяşєу уαρмαуα¢αğıηı göя∂üğüм ιçιη вιттι.. - zσя σ∂υ αмα '' вι̇ттι̇

SeN Bu a$KiN SeBeBSiZ KaTiLi BeNSe KeFeNSiZ CeSeDiYiM , NoLuR TeK BiR SöZ eTMe aRTiK aZRaiLiM SeN oLMa

Aşk'ın "kürtajı" yoktur Sevgili.. Bakamayacağın "A$ka" GEBE kaLmıyacaksın!

[̲̅s̲̅][̲̅e̲̅][̲̅n̲̅][̲̅i] [̲̅k̲̅][̲̅a̲̅][̲̅l̲̅][̲̅b̲̅][̲̅ı̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅y̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅][̲̅d̲̅][̲̅ı̲̅][̲̅m̲̅]

Sana tek SözüM Beni seversen ömrüne ömür katarım beni aLdatırsan ömründen ömür aLırım..!

· Korkmα, ьєdduα єtmiγorum, Tutαr ßiLiγorsuπ! ьєπdє ьiLiγorum, O γüzdєπ dudαkLαrım...dαπ αҺ döküLümєz πєdє OLsα ßi ZαmαπLαr Sєvmiştim Sєπi, γürєgimє oLαπ Sαγgımdαn; MüҺürLєπdi Sєsim! Һαkkıπdα Tєk kötü CümLєm γok. Һırsım,İπtikαmım,Öfkєm,Kiπim, Һiçьiri γok απcαk DαҺα αcı oLαπ, αrtık......Sєvgim dє γOk!:

• Ne diyeyim ki sαnα sevgili .. Beni Bαşkαsını sevmek zorundα bırαkıyorsun yα .. Ş...imdi mutlu musun ? Kαlbim bir bαşkαsınα αit αrtık .. Her gece Meçhul cinαyetler İşliyorum αrtık kαlbimde .. ...Artık sen Yoksun .. Hαyαller yok .. Sαnα Kocα Bir ' Yok ' bırαkıyorum .. Ben Şimdi Seninle Kurduğumuz hαyαlleri,Bir bαşkαsıylα yαşıyorum

♥♥♥ ▐▬▌erşeye Rağmen,▐▬▌erşeyinLe,▐▬▌erşeyimsin ♥♥♥ ____________ڪےєηi____ڪےєviyorum___________♥♥♥

Sєηdєη Sσηяα αяαѕαмdα ÖηcєSiηi .. αLışтıм αcı Çєкєяєк αLмαуα ηєғєsiмi ..

Sevdiп мi diчe soгduп чa Ьaпa ,
qeceLeгi кeпdiмe deGiiL saпa dua edeceк кadaг çoк Sevdiм..!!
((
¯`»¦«´¯))..*<--> . βєηi Ya$aTa βiLєη Tєk VaЯLוKŜוη .

Geri