By_İsyankar --- YaLNıZ İNSaNLaR SoKaĞı

Konu sahibi son olarak 3078 gün önce görüldü
Beɴ yαlɴız değιlιм ѕιz ĸαlαвαlıĸѕıɴız

[sıze=2]·[/sıze] [sıze=2]‎(¯`'•.¸*ölüyorum*¸.•'´¯)(¯`'•.¸*gel kurtar yar*¸.•'´¯)(¯`'•.¸*sensiz*¸.•'´¯)(¯`'•.¸*dünyalar*¸.•'´¯)(¯`'•.¸*bana dar*¸.•'´¯)(¯`'•.¸*bir yanım su*¸.•'´¯)(¯`'•.¸*bir yanım kar*¸.•'´¯)(¯`'•.¸*hem boğuldum*¸.•'´¯)(¯`'•.¸*hem dondum yar*¸.•'´¯)...[/sıze]

[sıze=2] [/sıze]

· ßiяqüη αηLαяSıη hαуαL kυяmαуı, ßєkLєmєуi, Ümiт єтmєуi..Lαηєт єdєяSıη уαşαdığıηα, уıятıp αтαяSıη qєçmişтєki izLєяiηi..

Seηi Bagırıp Çagıraη Bir кaLpLe DeğiL, SuSaη SaкLaγaη Bir кaLpLe Seωdiм..
Seηi Herкese aηLaтaη DeğiL,İςiηde кeηdiηe BiLe aηLaтaмaγaη Bir aşкLa Seωdiм
Seηi Düηüмde Yarıηıмda Her Saaтiмde HaγaLiηLe İςiмi Isıттığıη İςiη Seωdiм..
Seηi Bu Güη Seωip Yarıη Bıяaкмaк İςiη DeğiL,
Bıraктığıηda Yσк σLaćaк кadaя Seωdiм..!

· qєL.. вiявiяiмizdєη qєяiγє кaLaηLaяıмızLa Siктiя σLup qidєLiм вu кєηттєη pσLiSLєr qєLмєdєη..Çüηкü вєηiм Sєηdєη вaşкa ωєяєćєк iFadєм γσк...!

Haykırdım ama isyan Etmedim.AğLadım ama beLi etmedim Çaresizdim ama Pes etmedim Sensizdim ama asLa"senden vazgeçmedim

· ιѕтedιğιɴ ĸαdαr ɴαмαz ĸıl ѕαdαĸα ver ѕevdιğιм..
ѕe
ɴ ɢüveɴ αşılıyıp yαrı yoldα вırαĸтığıɴ вυ ĸυl'υɴ вorcυɴυ ,
2 cιнα
ɴdα dα Ö̲̲ ̲̲D̲̲ ̲̲E̲̲ ̲̲Y̲̲ ̲̲E̲̲ ̲̲M̲̲ ̲̲E̲̲ ̲̲Z̲̲ ̲̲S̲̲ ̲̲İ̲̲ ̲̲N̲̲ !!!

γσкLuğuηda SєηSizLiğє яağмєη
Saηa ćσğaLaяaк Sєηi Sєvмєγi σğяєηdiм.
[̲̅s̲̅][̲̅e̲̅][̲̅n̲̅][̲̅i̲̅][̲̅c̲̅][̲̅o̲̅][̲̅k̲̅][̲̅s̲̅][̲̅e̲̅][̲̅v̲̅][̲̅i̲̅][̲̅y̲̅][̲̅o̲̅][̲̅r̲̅][̲̅u̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a][̲̅ş][̲̅k̲̅][̲̅ı̲̅][̲̅m̲̅]

· Kırılacak 206 tane kemiğiniz varken, aptalın biri gelir kalbinizi kırar .

· Nε uγuşтurucu , Nε αLkσL , Nε siqαrα [!] Lαzım ÐεqiL .
Hiçbiri GεLmεsiη . !
βεηim тirγαkisi σLduqum тεk şεγ ;
' δ ε η δ i η '
.....

. üѕтüмє gєLмєуiη , кєƒєη giуmєує вαнαηє αяıуor вєdєηim ! .

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► yαг''''Lα biг ΘLαмαyıпcα
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬► yeг''''Le biг ΘLuгмuş insαп
Nєdєn DurgunSun SoruSuna Cєvap Aramaktan ,vє Bunu SormasınLar Diyє güLümsєmєktєn yoruLdum gєrçєktєn..! - Kimseye zorLa sevdiremezSin .. Sevmiyorsa ve qörmüyorsa İçindeki Ateşi ~ Tek şey söyleyebiLirsin..
''Kendin biLirsin''

· ßen yaşadıkLarımın hiçßirini unutmam,ama evet yeri geLir susarım,canımı çok yakan şeyLer oLur ama yinede susarım,tükenirim...ßuna izinde veririm asLında,saLakLığımdan mı? Hayır, ßen kimseye 'Git' de demem, diyemem... o kişi vazgeçiLmez oLduğundan mı? Hayır.Ona okadar şeye rağmen okadar değer veririm ki, hergün yaptıkLarına utansın diye.Ama ßir gün öyLe ßir giderim ki neyse...

Nεdεn ßu HαLε Düstüм Díyε Sorмα Dünyαnín En ßüyük Acisidir Sεvdα Kαc Kεrε AqLαdíм ßíLεмíyoruм Uqrunα Kαc Kεrε Kíyмαk Istεdíм ßu Cαnα Dεqεrмíydí SöyLε ßí Vεfαsíz Uqrunα AksαмLαríм Cíkмíyodu Zαtεn Sαbαhα Lαnεt Ettíм OnunLα Yαsαdíqíм Hεr ßír Dαkíkαyα Hεr ßír Zαмαnα Kεskε Görмεsεydíм Cíkмαsαydín Kαrsíмα ßαsαrdíм Sonundα MutLuyuм ßurdα Sεvмεyεnε Cαníndαn Cok Sεvмεkмí ? ßír Dαhα AsLαααα !!

ηє σLuγσя azяaiL? ηє вu тємвєLLiк ? haLa ηє вєкLiσяSuηöLмєк iςiη iLLa diLєкςємi qєяєк ? ćєhєηηємє qiтмєк iςiη iLLa ωizємi qєяєк?..duγмadıηмıσηuη ağzıηdaη ςıкaη SözLü diLєкςєγi ? qöямєdiηмi вaşкaSıηa SaяıLıякєηвaşкaSıηı öpєякєη вєηiм iςiη ćєhєηηємє ςıкaяdığı ωizєγi ?? кσякмa ah.єтмєм Saηa ςüηкü вєηiм вüтüη ahLaяıм.σηuη γσLuηa Sєη Sadєćє ...γapмaηqєяєкєηi γap ηaSıL σLSa σηuη кadaя γaкaмaSSıη ćaηıмı..

· ßir davetiye verDiLer ßuqün eLime, okuDa qöR seni seveni deDiLer.! okuDum, aqLaDım. inanamaDım. SeninDi o davetiye, ßenim ismim yeRine ba$kasının ismi yazıLmış aLtına.! ßekLiyoRuz diye imza atıLmı$. ßirde üstüne mutLuyuz diye kaLp kazıLmı$. dayanamam . . !! qeLiRsem ßen o düqüNe, qözya$Larm ßenDen saNa oLsUn heDiye ....

BiLiуσѕη Yα Tєк Sözη Yєтєя SєηѕizLк Bαηα Tєк кєDєя vє Göяüуσѕη ki Kiм Nє Dєяѕє Dєѕη Bυ Yüяєк Yiηє Sєη DєR.!

1. ____ڪeNi ڪeViYoRuM ____
........
✬✬✬✬......✬✬✬✬.....✬✬✬✬ .......██████___██████▒▒▒▒▒ ....████████████████▒▒▒▒▒ ...██████████████████▒▒▒▒▒ ...████ڪeNi ڪeViYoRuM███▒▒▒▒▒ ......█████████████████▒▒▒▒▒ ....._██ڪeNi ڪeViYoRuM▒▒▒▒▒ .....___████████████▒▒▒▒▒ ......._____███████▒▒▒▒▒ ........_______███___ ...........______________

SevÐim be !
Günah gibi boynuma doLansanda cok sevdim !
Nefesime kiLometreLerce uzak oLsanda bitmedin

Seni sevmenin bir okulu olsaydı eğer, sol'um hep kırmızı kurdelalarla dolu olurdu inan .

Geri