Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BeN seNsıZlıqe dqL, seNınle oLan quNlerıme haYal kurdum. SeNı hayaL ettm uMutLarıma hp seNı yaZdm. BeNm ıçN seN oLaCaKSıN bu haYatta ve senın ıçn ßEN oLaCaqım bu yaLan duNyada ...
Biz zaten hiçbir romanda,
Kendi hayatımıza rastlamadık..
Bütün şarkılar bizi yanlış anlatmıştı,
Ve bütün bulmacalar yarım bırakılmıştı..
Tenha sokaklarda üşüyüp durdu sırtımız,
...Oysa, tuttuğumuz balıkları bile;
Yeniden denize bağışlamıştık..
Biz, hayata dair,
Hiçbir yanlış yapmamıştık;
Neylersin..
Büyük bir savaştan çıkmış gibiyim.. Kalbim paramparça olmuş senin çektirdiğin acılardan.. Gözlerim kan çanağı olmuş uykusuzluktan, ağlamaktan.. Kollarım sana yazmaktan kopmuş.. Bacaklarım sana koşmaktan ama bir türlü varamamaktan yorulmuş.. Ben gidişinde esir kalmışım sana.. Sana aç'ım sana susuz'um.. Dedim ya savaş sonrası gibiyim sana.. Savaşı hep sen kazansanda acıları, yaraları hep bende...
Özleyeceksin !!
Sabahlara Kadar Kara Kara Düşüneceksin… Kimi Zaman Palyaçoyu Oynayacaksın… Dışından Güleceksin …Ama İçini Bir Sen Bileceksin
Korkacaksın İçin Parçalanacak… Acıdan Kıvranacaksın… Ama "O" Olmayacak… Sol Tarafın Hep Boş Kalacak..
İşte O Zaman Tekrar Düşüneceksin…Düşündükçe Seveceksin… Sevdikçe "BİTECEKSİN.
Yakalamışsız zamansız bir fırtınaya. Savruluyoruz bir oraya bir buraya. Sevgimiz kopmuş bizden. ...Sesiz bir limana doğru sürüklenmekte şimdi. Aşk mı.! İşte o şimdi alabora olmakta.
Dudakların.! Söylesene Kaç Kişi Öptü Kaç Kişiyi Öperken Unuttun Beni.! Dilin.! Söylesene Kaç Kişiye " Seni Seviyorum" Yalanlarını attın Beni İnandırdığın gibi.! Gözlerin. Söylesene Kaç Kişiye Umut Verircesine Baktı. Ben O Gözlere Baktım Yandım.! Yüreğin.! Evet Sen de Sevmeye Cesaret Olmayan Yürek.! Kaç Kişide Şimdi Zevkler İçinde Atıyor Ki Yüreğin.! Bırak be Sevgili Yine Ben Bende Bittm.!
Seni Sevdiğimi İhbar Etmişler Ayrılığa... Geçen Gün Yokluğun Gelip Teslim aldı Beni... Birçok Şahidim Vardı Ama Gözlerim Tanıklık Yaptı aleyhime... Bugün hüküm Giydim yalnızLığa... Acıların hücresine Kapattılar Beni Ve Birtek '' Sensizlik '' Geliyor Ziyaretime...
O iKi KєLimєyi" SöyLєmєk Mi Sєncє..?
Ya Yürєğimin HaykırışLarı..
Ya qєcєLєri Uyutmayan HayaLinLє Sohbєtim..?
Ya DamarLarımdaki Kanın SєninLє Akması..
BunLar Hєp Boş ŞєyLєr Mi..?
.........Sєvmєk, SöyLєmєk DєğiLdir Unutma..!
aLıp Yürєğinє Koymaktır..
Hєrşєy "O iKi KєLimєysє" єğєr;
Bєn Sєni DiLi oLmayan Biri giBi Sєviyorum...