imported_Hera
Gümüş Üye
burdan tüm hatunlari öpüyorum la acin banada bi konu ne bu benim basim kelmiiiiiiii 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Elalemin kızına sen misin öpücük yollayan işte sonun böle olur![]()
sen niye sürekli fransız kalıyosun böyle olaylara çözemedim gitti :haha: kıza öpücük yollayan yok ortada :haha:
Bende anlamıyom ki başlığı okudum daldım konuya direkama öpücük yollamıslar biraz baktım konuya
![]()
yaa tama gece gece krize girmek istemiyorum :haha: başlıkla dalma konulara bidaha sayın fransız:haha:
Yav gir ne olacak gülmek insanı gencleştiriri derlerBize fransız diyon ama aşkın dilide fransızcadır
( Ne alakaysa
)
vay arkadaş castielle yek aşkına bu kadar duygusal yaklaşım bi senden olurdu zaten :haha:
He valla![]()
Walla benden ne güzellikler çıkar sana anlatamam
sen devam et aynen ama sendende iyi malzeme çıkarmış yahu :haha:
Bie castiel hayran olunmıyacak biri mi o benim anikimHehhe meğer bu CastieL ne yürkler yakıyormuş da haberimiz yokmuşalpacino da gizli hayranı çıktı ya bizim greggin bişey demiyorum yavvvv:haha:
Bilinmiyen yerine x koy çözersin diyecem ama hayatta çözemessiniz beni türümin ilk ve son örneğiyim çünkü
alpacinonun amacını bi çözebisem benden iyi malzeme çıkar diyo yaa:haha:
Hayda çöz çözebilirsen şimdi bu türü
Bilinmiyen yerine x koy çözersin diyecem ama hayatta çözemessiniz beni türümin ilk ve son örneğiyim çünkü
Hayda çöz çözebilirsen şimdi bu türü![]()